Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021

Τα ζώδια της Πέμπτης 26ης Ιουλίου

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΥδροχόοι, κάποιες υποθέσεις μπορεί να σας έχουν κουράσει, όμως εστιάστε περισσότερο στις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Σκορπιοί, προσέξτε αρκετά τη διάθεσή σας, ιδιαίτερα στην συναισθηματική σας ζωή.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, θα ορίσετε τα επαγγελματικά σας βήματα, ώστε να είναι προς την σωστή κατεύθυνση και να χειριστείτε κάποια θέματα με ευχάριστη διάθεση. Συναντηθείτε, με φίλους και ασχοληθείτε με ενδιαφέροντα πράγματα, που θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές. Η αποφασιστικότητά σας, θα είναι αρκετή, ώστε να οδηγήσετε τις συζητήσεις σε θετικά συμπεράσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Βγείτε από την σύγχυση, που σας προκάλεσαν οι υποχρεώσεις και οι επαγγελματικές υποθέσεις, διότι θα λειτουργήσετε με αρνητικές σκέψεις και θα φέρετε εντάσεις στον χώρο εργασία σας. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και μην μεγαλοποιείτε καταστάσεις. Αποφύγετε, άτομα που είναι αρνητικά προσκείμενα προς εσάς και σας επηρεάζουν τον συναισθηματικό παράγοντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην εκπλαγείτε, αν έχετε την αίσθηση να πρωτοτυπήσετε στον επαγγελματικό σας τομέα, παρουσιάζοντας καινοτόμες ιδέες, μέσω της διπλωματικής σας ικανότητας. Η αποδοχή από τους γύρω σας, θα είναι ανάλογη με την συμπεριφορά σας. Στην προσωπική σας ζωή, θα εμφανιστούν κάποια απρόοπτα που μπορεί να σας ανατρέψουν την σταθερότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην επιμείνετε, να κλείσετε συμφωνίες και νέες συνεργασίες στον χώρο εργασία σας, γιατί ο συναισθηματικός σας κόσμος βρίσκεται σε σύγχυση. Συλλέξτε τα στοιχεία που χρειάζεστε, χωρίς να επιμένετε σε παρορμητικές κινήσεις. Απομακρυνθείτε, από συζητήσεις που μπορούν να αναταράξουν τις σχέσεις σας, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και σας χαλάσουν την διάθεση.

ΛΕΩΝ

Μην χάνεται το θάρρος σας, σε υποθέσεις που είναι σοβαρού τύπου, για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Έχετε, τις ικανότητες να κατακτήσετε μία κοινωνική υπόσταση, μέσω της επιχειρηματική σας ιδεολογίας. Ίσως σήμερα, υπάρξει μία συνάντηση από το παρελθόν και σας ξυπνήσει ευχάριστες μνήμες, δίνοντάς σας μία άλλη οπτική γωνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αλλάξτε, εγκαίρως πορεία και βγείτε από την συναισθηματική σύγχυση. Μπορείτε να δείτε τα πράγματα, με καθαρότητα σκέψης χρησιμοποιώντας την οξύτητα του πνεύματος σας, παίρνοντας τις ανάλογες αποφάσεις. Ο χρόνος που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε, σε πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν, δεν είναι ο κατάλληλος και θα σας προκαλέσει εξάντληση. Ασχοληθείτε, μαζί τους χωρίς να υπερβαίνετε τα όριά σας.

ΖΥΓΟΣ

Η τάση να στραφείτε προς τον εαυτό σας και να τον ενδυναμώσετε ψυχολογικά, θα σας οδηγήσει σε κινήσεις καταναλωτικές. Προσοχή, μην κάνετε υπέρμετρα πράγματα, που στο τέλος θα σας προκαλέσουν άγχος. Οι σκέψεις να διασκεδάσετε με φιλικά σας πρόσωπα ή με τον σύντροφό σας, είναι έντονες και πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προσπάθειες σας θα εκτιμηθούν από τους συνεργάτες σας και οι νέες συμφωνίες που θα προκύψουν, σας υπόσχονται την επαγγελματική σας πρόοδο. Μην βγείτε, από τον δρόμο που έχετε χαράξει, ο οποίος είναι αρκετά οργανωτικός και αποτελεσματικός, εφόσον οι βάσεις που έχετε προκαθορίσει είναι σταθερές για να στηριχτείτε. Μην παρασυρθείτε από κάποια οξύθυμη συμπεριφορά που μπορεί να έρθει στην επιφάνεια, απέναντι στον σύντροφό σας, διότι οι εντάσεις που θα προκύψουν, μπορεί να σας επηρεάσουν αρκετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκάθαρα συναισθήματα, θα σας οδηγήσουν σε ακριβή συμπεράσματα για τον εργασιακό σας χώρο. Μπορεί, να υπάρξουν άτομα που με την συμβουλή τους, να σας ξεκλειδώσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο, μην τους αγνοήσετε. Μία αρμονία και μία ηρεμία, θα επικρατήσει σήμερα στον προσωπικό σας τομέα, κάνοντάς σας να στραφείτε προς τον εσωτερικό σας κόσμο και τις ανησυχίες του.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Οι δυσκολίες που σας ακολουθούν όλο αυτό το διάστημα, στον επαγγελματικό σας τομέα, σας έχουν επηρεάσει την ψυχολογία και αισθάνεστε ότι έχετε απώλεια δυνάμεων. Συγκεντρωθείτε λίγο στον εαυτό σας και ενδυναμώστε τις ικανότητές σας. Μπορεί να υπάρξουν άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον, που με την βοήθειά τους και την συμβουλή τους, σας βγάλουν από το αδιέξοδο, φορτίζοντας σας θετικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι τρέχουσες υποθέσεις, σας έχουν κουράσει συναισθηματικά και κυρίως ότι αφορά την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Οι αποφάσεις που είναι να λάβετε, έχετε την ικανότητα να τις στηρίξετε, εφόσον οι πρωτοτυπία είναι για σας προσόν. Η ανάγκη να επικοινωνήσετε με άτομα που έχετε κοινούς στόχους, είναι έντονη σήμερα και θα προσπαθήσετε να την επιδιώξετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο έλεγχος και η κριτική από τους γύρω σας δεν σας φοβίζει, αντιθέτως το θεωρείτε μία πρόκληση στην ζωή σας, για να παρουσιάσετε τις ικανότητές σας με ποιον δυναμικό τρόπο. Οι γύρω σας, μπορεί να εκμεταλλευτούν την ρομαντική διάθεσή σας και να επηρεάσουν ευχάριστα την ημέρα σας, εφόσον τα συναισθήματά σας είναι θετικά προς αυτούς.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων