Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια της Πέμπτης 30ης Αυγούστου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

ΚΡΙΟΣ

Η συναισθητική σας κατάσταση, δεν σας επιτρέπει να λειτουργήσετε μεθοδευμένα για την εξέλιξή σας. Προσπαθήστε να καλύψετε τις ανασφάλειες, οι οποίες σας φέρνουν σε δισταγμό και αναποφασιστικότητα. Η δυναμική του χαρακτήρα σας, θα πρέπει να δώσει την λύση σε σημαντικά ζητήματα. Στραφείτε προς την ενδυνάμωση του εαυτού σας και σχηματίστε έναν κόσμο γεμάτο ελπίδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η λεπτομερής εξέταση των θεμάτων που σας απασχολούν, μπορεί να σας εμφανίσει μία διαφορετική πλευρά που πρέπει να επανεξετάσετε και να επικεντρωθείτε. Προσοχή μην χαθείτε σε υπέρμετρες καταστάσεις και χάσετε την ουσία των πραγμάτων. Μία νοσταλγία του παρελθόντος, θα σας ωθήσει σε ανανέωση σχέσεων, δείχνοντας όμως μεγαλύτερη ωριμότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, μπορεί να αισθανθείτε έναν επιπλέον έλεγχο από τους συναδέλφους σας ή ανωτέρους και αυτό θα σας οδηγήσει, σε συναισθηματικές πιέσεις. Μπορείτε όμως ταυτόχρονα, να το δεχθείτε ως πρόκληση και να εξελιχθείτε προσωπικά. Εστιάστε στον συναισθηματικό σας κόσμο, ώστε να μην παρουσιάζει μεταβαλλόμενες διαθέσεις προκαλώντας σας έτσι προβλήματα με τους γύρω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα σας, είναι αφιερωμένη στις ανάλαφρες σκέψεις, απομακρύνοντας έτσι το άγχος από την καθημερινότητα. Οι ασχολίες σας, είναι γεμάτες ενέργεια και δράση, προσδοκώντας ένα καλύτερο αύριο. Οι φιλικές συναντήσεις, που θα προκύψουν, θα σας κάνουν να διασκεδάσετε εφόσον θα μιλήσετε στο ίδιο μήκος κύματος.

ΛΕΩΝ

Διατηρείστε την ψυχραιμία σας, σε οτιδήποτε αρνητικό προκύψει, διότι η ψυχολογική σας κατάσταση δεν βοηθάει σήμερα. Μην αποθαρρύνεστε, έχετε την δύναμη ως λιοντάρι, να αντιμετωπίσετε με ηγετικό τρόπο τα προβλήματα που εμφανίζονται στο δρόμο σας. Αποφύγετε, αρνητικά άτομα που σας επηρεάζουν την διάθεση και σας διαβάλουν τις απόψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πρόθεση, να ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και να απεμπλακείτε από τις κοινότυπες ιδέες και κινήσεις, σας κάνει ισχυρά άτομα. Η διάθεσή σας, ταυτόχρονα είναι αρμονική, σε σύγκριση με την κινητικότητα που υπάρχει γύρω σας. Ενέργειες αντισυμβατικού τύπου, θα σας βγάλουν από την ρουτίνα, αλλά όσο ξαφνικά αρχίζει κάτι να θυμάστε τόσο ξαφνικά τελειώνει.

ΖΥΓΟΣ

Η ηρεμία και η απομόνωση, είναι αυτό που έχετε ανάγκη σήμερα και επιδιώκετε να αποφύγετε τα τετριμμένα, τα οποία σας έχουν κουράσει ψυχολογικά. Απασχολήστε το μυαλό σας, με ποιο δημιουργικές σκέψεις και ενεργοποιηθείτε σε διαφορετικά πλαίσια από τα συνηθισμένα. Βρίσκοντας τον εαυτό σας, θα σας βοηθήσει να ανέβετε ψυχικά και να πάρετε πλέον με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, τα ηνία για την ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αυτοπεποίθηση, είναι τα όπλα για να αντιμετωπίσετε δυναμικά την ζωή σας και να βάλετε τα όρια σας εκεί που πρέπει. Η κίνηση αυτή, θα εξουδετερώσει οποιαδήποτε ανασφάλεια σας ταλανίζει όλο αυτό το διάστημα. Η διασκέδαση και η απομάκρυνση από τις σκοτούρες που σας ακολουθούν, θα δώσουν το έναυσμα για να περάσετε ευχάριστα την ημέρα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελέγξτε την ψυχολογία σας, ώστε να μην σας φρενάρει στα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια. Είστε αρκετά επιρρεπείς, εξαιτίας της ευαισθησίας σας και δεν έχετε την καθαρότητα σκέψης, να υλοποιήσετε με ευχέρεια πράγματα που έχετε προκαθορίσει. Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας και ακολουθείστε την διαίσθησή σας, η οποία θα σας κατευθύνει στον δρόμο της ευτυχίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διαχειριστείτε τον οικονομικό σας τομέα καλύτερα, για να αποφύγετε καταναλωτικές ενέργειες, που μπορεί να σας φέρουν σε οικονομικές εκκρεμότητες. Η επιδίωξη να εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματά σας, θα σας οδηγήσει σε κάποια προσωπικά συμπεράσματα και θα σας βγάλουν, από αμφιταλαντεύσεις που είχατε μέχρι τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επαγγελματική σας επιτυχία, στηρίζετε στην σκέψη σας και στο πείσμα να τα καταφέρετε, κατακτώντας τον στόχο σας. Οι συνεργασίες, που έχετε στο πλάνο σας να δημιουργηθούν, βρίσκονται σε καλό επίπεδο για σας. Μείνετε επιφυλακτικοί και σταθεροί, σε κάθε σας βήμα. Απομακρυνθείτε, από μία απαιτητική διάθεση προς τον σύντροφό σας, διότι μπορεί να μεταδίδετε ένα είδος πίεσης, αφήστε την ημέρα να κυλήσει ευχάριστα.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποια εμβόλιμα συμβάντα μέσα στην ημέρα, θα εξελιχθούν στον χώρο εργασίας σας και θα σας στρέψουν την προσοχή σε πιο σημαντικά ζητήματα. Η εστίαση αυτή, θα βοηθήσει να διαφανούν καταστάσεις που αποκρύπτονταν όλο αυτό το διάστημα. Τα ξεκαθαρίσματα που έχετε πρόθεση να κάνετε με τον σύντροφό σας, θα δώσουν νέα πνοή στην σχέση σας, εφόσον θα κινηθούν σε πλαίσια συμφιλίωσης.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων

spot_img