Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021

Τα ζώδια της Πέμπτης 31ης Ιανουαρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΚριοί, η τελευταία μέρα του μήνα, σας βρίσκει με την κατάλληλη ετοιμότητα για την πραγμάτωση των σχεδίων σας. Δίδυμοι, η ευκρίνεια της σκέψης σας και η οξύτητα της, είναι βάσεις για να σταθεροποιήσουν μία σταθερή πορεία. Παρθένοι, η ονειρική πλευρά του χαρακτήρα σας, αναβλύζει έντονα σήμερα και δίνει το περιθώριο να σας επηρεάσουν. Δείξτε προσοχή, στα άτομα που συναναστρέφεστε. Ιχθύες η ειλικρινής κατάθεση των συναισθημάτων και των ιδεών σας, είναι οι βάσεις για να ξεκαθαριστούν θέματα που έμειναν πίσω.

ΚΡΙΟΣ

Αναπάντεχα πράγματα, θα σας αλλάξουν την διάθεση αναπτερώνοντας το ηθικό σας και διαμορφώνοντας έτσι μία ευχάριστη εικόνα γύρω σας. Η πρόθεση να διορθώσετε τα πράγματα με τον σύντροφό σας, γίνεται η γέφυρα να αναζωπυρωθεί η ερωτική σας σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα εμπόδια που εμφανίζονται στα σχέδια που έχετε προγραμματίσει, σας φέρνουν μία απογοήτευση και αλλάζουν την διάθεση σας. Ξέρετε ότι μπορείτε να τα προσπεράσετε, εφόσον έχετε την διάθεση να ακολουθήσετε μία αποφασιστική εικόνα απέναντι στις αντιξοότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι επιφυλάξεις που πρέπει να διατηρήσετε, είναι απέναντι στα τρίτα πρόσωπα που σας πλησιάζουν κακοπροαίρετα. Μην επιτρέπετε να εισβάλλουν στην προσωπική σας ζωή και σας αναστατώνουν. Τα όρια που πρέπει να θέσετε, θα σας προστατέψουν από αρνητικές συνέπειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ερωτική σας διάθεση, σας κάνει πιο δοτικούς και τα δώρα θα χαρακτηρίσουν την διάθεση για προσφορά. Κάποια έξοδος, θα είναι το κίνητρο για να πλησιάσετε τον σύντροφό σας και οι στιγμές που θα εξελιχθούν, θα είναι ευχάριστες.

ΛΕΩΝ

Οι οξύθυμες συμπεριφορές, μπορεί να σας προκαλέσουν προβλήματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να μην έχουν το περιθώριο να επανέλθουν στην αρχική τους μορφή. Γι’ αυτό η ψυχραιμία και η αυτοκυριαρχία, θα βοηθήσουν να εξελιχθούν οι διενέξεις σε ήπιους τόνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αφήσετε τον εαυτό σας, να παρασυρθεί από γεγονότα που δείχνουν μία ψεύτική εικόνα και σας οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις. Επίσης, συγκρατήστε την υπερευαισθησία σας, ώστε να μην γίνει δίοδος για αρνητικά άτομα που επιθυμούν να βλάψουν την προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Το πνεύμα ελευθερίας και ανυποταγής, σας κυριεύει έντονα σήμερα και σας ωθεί σε πράξεις πρωτοφανείς για τα δικά σας δεδομένα. Δείξτε την απαραίτητη προσοχή, ώστε να κατευνάσετε την ενέργεια, που ίσως σας φέρει σε αρνητικά επακόλουθα, τα οποία δεν θα μπορέσετε να τα επαναπροσδιορίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πρακτική και οξυμένη αντίληψη, σας βοηθάει να προβείτε σε γρήγορες αποφάσεις όπου χρειάζεται, ώστε να διαφοροποιήσετε το κλίμα που επικρατεί γύρω σας. Η διαχείριση των οικονομικών σας, θα είναι ένα μέρος που θα βοηθήσει να αποκτήσετε μία μακροχρόνια σταθερότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην λειτουργείτε με αφέλεια, σε γεγονότα που σας πλαισιώνουν, αυξήστε την παρατηρητικότητά σας στα άτομα που κινούνται κακοπροαίρετα. Η σκέψη σας, να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας ταλαιπωρούν στην σχέση σας, δίνει το ερέθισμα να ανοίξετε συζητήσεις ώστε να επιλύσετε το πρόβλημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διάθεση να δείξετε τα φιλάνθρωπα αισθήματά σας, είναι έντονη σήμερα και βοηθάει παράλληλα και την δική σας ψυχοσύνθεση, εφόσον θα δείτε με μία άλλη οπτική κάποια πράγματα. Ακολουθήστε μία διαφορετική πορεία, απέναντι στις προσωπικές σας αποφάσεις, χωρίς να χάνετε το θάρρος σας, απλά δώστε και άλλο χρόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία απότομη εναλλαγή συναισθήματος, μπορεί να φέρει την αστάθεια και τον διχασμό στα σχέδια που θέλετε να ακολουθήσετε. Προσπαθήστε λοιπόν να μείνετε συγκροτημένοι σε σκέψεις που καθορίζουν το μέλλον σας και δημιουργούν νέα περάσματα, στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, μπορεί να λάβετε κάποια απάντηση που περιμένατε εδώ και καιρό, από την οποία καθορίζονται τα επόμενα βήματα σας. Γνωρίζετε ότι οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει στο παρελθόν, θα αποτελέσουν την μελλοντική σας εξέλιξη. Στην συζήτηση που επιθυμείτε να κάνετε με τον σύντροφό σας, θα μπορέσετε να εστιάσετε στις ακριβείς αιτίες που σας απομακρύνουν.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων