Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021

Τα ζώδια της Πέμπτης 4ης Οκτωβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΣκορπιοί, η γενναιόδωρη και φιλική διάθεση, είναι το κλειδί για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Τοξότες, το οικονομικό σας σκέλος, θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα, απορροφώντας ένα μεγάλο μέρος ενέργειας, αλλά δεν θα εκλείψουν και τα απρόοπτα.

ΚΡΙΟΣ

Η συναισθηματική φόρτιση, εξαιτίας κάποιον παρελθοντικών διενέξεων, σας εμποδίζει σε μελλοντικές και απαιτητικές κινήσεις. Απομακρυνθείτε από άτομα αρνητικά προσκείμενα, προς το πρόσωπό σας. Μείνετε στο σπίτι και σκεφτείτε ομαλά, και γαλήνια τα σχέδια που έχετε προγραμματίσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κινητικότητα που φαίνεται στην επαγγελματική σας ζωή, μπορεί να σας εξαπατήσει για τις αποφάσεις που είναι να πάρετε, για τα επόμενα βήματά σας. Αποστασιοποιηθείτε και δώστε περισσότερη βαρύτητα σε αποφάσεις, που είναι καθοριστικές. Η ανάγκη που νιώθετε, για να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους γύρω σας, σας γεμίζει ζεστασιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ηρεμία που επικρατεί στην διάρκεια της ημέρας, χωρίς εντάσεις, σας κάνει να έχετε ξεκάθαρο μυαλό για τα ζητήματα που σας απασχολούν. Περισσότερη ηρεμία ακόμα, σας προσφέρει η αλληλοκατανόηση που θα υπάρξει, με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Η τάση να τα βρείτε με τον εαυτό σας, δίνει μία σιγουριά για τις κινήσεις που επακολουθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποφύγετε σοβαρά ζητήματα, που σας ανατρέχουν σε πιθανές διενέξεις και εντάσεις με τους γύρω σας. Η οξύθυμη συμπεριφορά, δεν βοηθάει στις επαφές με τα άτομα που συντρέχουν στις αποφάσεις σας. Προσπαθήστε να αποβάλλετε το άγχος σας, με δραστηριότητες που σας προσφέρουν ευχαρίστηση.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορεί να σας απασχολήσουν υποθέσεις που έχουν παρασκήνια στο βάθος και απλά τις παραβλέπατε μέχρι τώρα. Κρατείστε τις σκέψεις σας, συγκεντρωμένες και εστιάστε μόνο, σε ότι σας απασχολεί, χωρίς να κάνετε επιπόλαιες κινήσεις. Αφήστε ελεύθερα τον ψυχικό σας κόσμο και σταματήστε να πιέζετε τον εαυτό σας, με το να του καταμερίζετε ευθύνες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα, δείχνει να κυλάει ευχάριστα και να σας ωθεί σε νέα σχέδια και ιδέες, δίνοντάς σας ένα κίνητρο να δραστηριοποιηθείτε. Μπορεί να λάβετε μία βοήθεια, την οποία δεν είχατε προβλέψει. Η ομαλή επικοινωνία και η συμφιλίωση, είναι το βάθρο για να ανανεώσετε τις σχέσεις σας. Ζητήστε συμβουλή, από φιλικά πρόσωπα, ώστε να εξομαλύνετε το άγχος σας.

ΖΥΓΟΣ

Τα επαγγελματικά σας, βρίσκονται σε καλό δρόμο και οι ελπίδες σας βοηθούν να συνεχίσετε ακάθεκτα στον στόχο σας. Προσοχή στα τρίτα μάτια, που έχουν το περιθώριο να σας οπισθοδρομήσουν. Κάποιες ευχάριστες κινήσεις και σκέψεις, θα σας δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα σε οικογενειακά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο τρόπος σκέψης σας σήμερα, κάνει τα ενδιαφέροντάς σας να μεγαλώνουν, και να σας δραστηριοποιούν. Εκμεταλλευτείτε την διάθεση σας και ακούστε την καρδιά σας. Η μέρα, είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα, εφόσον διατηρείτε μία καθαρότητα σκέψης και μπορείτε να επιχειρηματολογήσετε ανάλογα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικά θέματα και εκκρεμότητες του παρελθόντος, θα ζητήσουν την προσοχή σας και θα σας αναγκάσουν να δώσετε την ακριβή λύση. Ίσως σας απασχολήσουν παρασκηνιακά θέματα και αποπροσανατολίσουν τις σκέψεις σας. Μία νέα αρχή, μπορεί να σας αναπτερώσει την ψυχολογία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ικανότητα να αναγνωρίζετε τις κινήσεις και τα ένστικτα των γύρων σας, είναι θετικό προς την επίτευξη του σκοπού σας. Με άτομα που διακρίνετε την ειλικρίνειά τους, μπορείτε να συνεχίσετε ευχάριστα την συνεργασία σας. Η χαρά και η ευδιαθεσία, να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα, θα σας δώσει ευχάριστες στιγμές μαζί τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καθημερινά θέματα, θα σας απορροφήσουν ένα μεγάλο μέρος ενέργειας σας και θα σας στρέψουν την προσοχή, στην επίλυσή τους. Μην σας καταβάλει το άγχος και οι δράσεις σας μειωθούν, φέρνοντας αρνητικά αποτελέσματα. Βρεθείτε σε χώρους που αισθάνεστε ελεύθερα και διεγείρουν τις σκέψεις σας, κάνοντας καινούργια πράγματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης, βοηθάει στην λήψη σημαντικών αποφάσεων και διοργανώνει τα σχέδια σας για το μέλλον. Η διασκέδαση και το φλερτ, είναι σκέψεις που σας χαρακτηρίζουν την διάθεση σας. Βρεθείτε με φίλους και περάστε ευχάριστα μαζί τους.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων