Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, 2021

Τα ζώδια της Πέμπτης 6ης Σεπτεμβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

ΚΡΙΟΣ

Ο ατίθασος χαρακτήρας σας και το πνεύμα ελευθερίας, σήμερα θα σας ωθήσει σε πρωτότυπες ιδέες και σκέψεις, καθιερώνοντας στους γύρω σας την πραγματική σας αξία. Προσοχή, όμως να μην περάσετε τα όρια σας και ανατρέψετε τα αποτελέσματα. Ενώ βρίσκεστε σε μία κατάσταση εκκαθάρισης με τους γύρω σας, δεν είστε σε ετοιμότητα για να ανταπεξέλθετε με ηρεμία, γι’ αυτό αποφύγετε συζητήσεις που μπορούν να επηρεάσουν τις ισορροπίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πρακτική σας σκέψη, βοηθά να δικτυωθείτε με τους γύρω σας και να εξελιχθείτε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Συγκεντρωθείτε σε θέματα που απαιτούν να πάρετε αποφάσεις, ώστε να βγείτε από το αδιέξοδο. Μία αυστηρότητα και μία ψυχρή συμπεριφορά ίσως εμφανιστεί χωρίς πρόθεση, προς το κοντινό σας περιβάλλον και οι σχέσεις σας, παρουσιάσουν προβλήματα, τα οποία θα σας καταβάλλουν την ψυχολογία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, που έχουν παρουσιάσει μικρές αναταράξεις, καλό θα ήταν να τις δομήσετε με βάση την ιεραρχία τους και να παρατηρείτε τις αντιδράσεις των γύρω σας. Η κίνηση αυτή, θα σας στοχεύσει στην ουσία του αποτελέσματος, χωρίς παράπλευρες απώλειες. Η εξωτερίκευση των συναισθημάτων σας, θα οδηγήσει στην επίλυση των θεμάτων με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην εστιάζετε σε σκέψεις αρνητικές για τον εαυτό σας, διότι αφήνετε τα περιθώρια να σας εκμεταλλευτούν οι άλλοι, εξαιτίας της ευαισθησίας που σας διέπει. Συγκεντρωθείτε περισσότερο σε αυτά, που πρέπει να κάνετε άμεσα. Η στάση της απομόνωσης από το γύρω περιβάλλον σας, θα σας βοηθήσει να ενδυναμώσετε τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Η μέρα σας, θα κυλήσει ευχάριστα εφόσον θα υπάρξουν στο προσκήνιο συζητήσεις και θέματα που σας απασχολούν, με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Οι συνεργασίες που θέλετε να κάνετε, θα έχουν καλύτερο αποτέλεσμα με άτομα του γυναικείου φύλλου. Η συναισθηματική σας ανασφάλεια, μπορεί όμως να σταθεί εμπόδιο στις σχέσεις με άτομα που σας ενδιαφέρουν. Κρατήστε τις ισορροπίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, μπορεί να σας δοθούν απαντήσεις που περιμένατε εδώ και καιρό, από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και θα σας τραβήξουν την προσοχή. Οι κινήσεις που έχετε κάνει στο παρελθόν για να φτάσετε στο σήμερα, θα είναι η δικαίωσή σας. Μία έξοδος με τον σύντροφό σας, ίσως είναι το κίνητρο για να πλησιάσετε την ψυχή του και να καταλήξετε στα δικά σας συμπεράσματα.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεση σας, είναι το εφαλτήριο για την ημέρα σας και το αποτέλεσμα που μπορεί να έχει. Τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, είναι στην επιφάνεια και σας οδηγούν σε όμορφες στιγμές με τους γύρω σας. Το φιλικό σας περιβάλλον, θα εξασφαλίσει την ασφάλεια που αποζητάτε, εφόσον αποτελείτε από άτομα εμπιστοσύνης. Η συμπαράστασή τους, θα είναι για σας μία ανάσα στην ημέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην κατευνάζετε την επιχειρηματική σας σκέψη και δράση, εξαιτίας της αρνητικής ψυχολογίας που παρουσιάζεται λόγω των ευθυνών που υφίστανται αυτό το διάστημα. Έχετε τις ικανότητες για να τα καταφέρετε, φτάνει να πιστέψετε στον εαυτό σας. Σε προσωπικές υποθέσεις που σας απασχολούν, όλο αυτό το διάστημα, αφήστε ελεύθερα το ένστικτό και την διαίσθησή σας, να σας οδηγήσει στο σωστό δρόμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ευφυής σκέψη, είναι αυτή που θα σας ωθήσει να κάνετε κινήσεις που θα σας βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις. Μπορείτε να έχετε τον έλεγχο μίας συμφωνίας και να την βγάλετε εις πέρας, αποφύγετε μόνο τις παρορμητικές σκέψεις. Ο τρόπος που σκέφτεστε να προσελκύσετε τον σύντροφό σας, είναι ειλικρινής και βοηθάει στο ξεκαθάρισμα διενέξεων μεταξύ σας. Αποφύγετε να ακούσετε, αρνητικά τρίτα άτομα, που θέλουν να διαβάλλουν την εικόνα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πορεία της ημέρας, βρίσκεται σε σωστό μονοπάτι για την εξέλιξή σας και οι κινήσεις που έχετε πράξει στο παρελθόν, θα σας φέρουν την εξέλιξη. Οι συμφωνίες που υπάρχουν στο πλάνο σας, βρίσκονται σε ετοιμότητα να πραγματοποιηθούν, φτάνει να κοιτάξετε κατάματα τους συνεργάτες σας και να εκλάβετε τα αληθινά τους συναισθήματα. Νέες ιδέες και σχέδια που έχετε στο μυαλό σας, για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα δώσουν μία νέα πνοή στην ημέρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν παρατηρήσετε τον εαυτό σας να είναι αρκετά οξύθυμος και να βγαίνει από τα επιτρεπτά όρια, απομακρυνθείτε από κάθε γεγονός, διότι η συμπεριφορά αυτή δεν θα σας ανταμείψει όπως εσείς πιστεύετε. Προσπαθήστε, να συγκρατήσετε τον εκνευρισμό σας και να ισορροπήσετε συναισθηματικά. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας δίνουν ενέργεια και αποβάλλουν ταυτόχρονα το άγχος σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η συμπόνια που δείχνετε στην αδυναμία των γύρων σας, σας καθιστά καλοπροαίρετα άτομα. Προσπαθήστε όμως, να μετριάζετε την δοτικότητα σας, ώστε να μην αφήνετε το περιθώριο εκμετάλλευσης από τρίτους. Βρεθείτε με άτομα απολύτου εμπιστοσύνης και εξωτερικεύεστε την ανασφάλεια σας, με αποτέλεσμα να στοχεύσετε στα αδύναμα σημεία σας, ώστε να τα διορθώσετε στο μέλλον.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων