Κυριακή, 25 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια της Τετάρτης 1ης Αυγούστου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

ΚΡΙΟΣ

Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, μπορεί να σας έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα όλο αυτό το διάστημα, θα μπορέσετε να διευθετήσετε ένα μεγάλο ποσοστό τους. Το επόμενο βήμα που σας απομένει, είναι με συγκροτημένες κινήσεις να πραγματοποιήσετε τον στόχο που επιθυμείτε. Την ευχάριστη συντροφιά που έχετε ανάγκη, θα την βρείτε ανάμεσα στα φιλικά σας πρόσωπα, εφόσον σας δίνουν το περιθώριο να είστε ο πραγματικός σας εαυτός.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι συναντήσεις που θα προκύψουν, σήμερα, στο επαγγελματικό σας περιβάλλον θα είναι αρκετά ευχάριστες και θα σας ανοίξουν τον δρόμο, προς την επιτυχία. Η σταθερότητα που σας διέπει, όλο αυτό το διάστημα και η εργατικότητα είναι το βάθρο για την εξέλιξή σας. Η τάση της ημέρας, σας βοηθάει να δείτε την αλήθεια και να ξεκαθαρίσετε την θέση σας στους γύρω σας, κάνοντας μαζί τους μία νέα αρχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα σας, θα κυλήσει ευχάριστα και θα σας χαρίσει μία όμορφη διάθεση, την οποία θα την αντιληφθούν και τα άτομα που σας περιστοιχίζουν. Οι ιδέες και τα σχέδια, που θα προτείνετε στον επαγγελματικό σας χώρο, θα έχουν μέσα τους έναν δυναμισμό και αυτό οφείλεται στην θετική σας ενέργεια. Βρεθείτε, με αγαπημένα σας πρόσωπα και ακούστε τα θέματα που τους απασχολούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσέξτε την ψυχολογική σας διάθεση, για να μπορέσετε να πάρετε σωστές αποφάσεις στον επαγγελματικό σας τομέα. Αποβάλλετε το άγχος, που σας είναι εμπόδιο και χαλαρώστε, ώστε οι σκέψεις σας να γίνουν πιο ξεκάθαρες. Ίσως, σήμερα, αναζωπυρώσετε σχέσεις του παρελθόντος, αλλά αυτό θα γίνει κάτω υπό την επήρεια της ωριμότητας.

ΛΕΩΝ

Η ενεργητικότητα σας και η δράση σας, σήμερα σας οδηγούν σε πρωτότυπες ιδέες, οι οποίες είναι αποδεκτές από το γύρω περιβάλλον σας. Η διάθεσή σας, να εκμηδενίσετε προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας, είναι πολύ έντονη σήμερα. Δείξτε, περισσότερο προσοχή στη γνώμη των γύρων σας, ώστε να μην σας επηρεάσουν αρνητικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μεθοδικότητα και η ανάλυση, είναι στοιχεία απαραίτητα για να οργανώσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ο τρόπος που τα χειρίζεστε, μέχρι στιγμής είναι αρκετά οργανωτικός και το αποτέλεσμα θα έχει μία θετική μορφή. Η διάθεση, να ευχαριστήσετε τους άλλους, αλλά και τον εαυτό σας, σας οδηγεί σε σκέψεις καταναλωτικού περιεχομένου. Περάστε ευχάριστα την μέρα σας και διασκεδάστε, χωρίς όμως υπέρμετρες ενέργειες.

ΖΥΓΟΣ

Η ψυχολογία και η συμπεριφορά σας, σήμερα, είναι αρκετά επιρρεπής σε καταστάσεις που είναι εκτός δικών σας ορίων. Διατηρείστε, την ψυχραιμία σας και δείτε τα πράγματα από μία άλλη οπτική γωνία. Η πρόθεσή σας, είναι να κάνετε ενέργειες ώστε να ευχαριστήσετε τον σύντροφό σας, προσοχή όμως, μην υπερβάλλετε και φέρετε το αντίθετο αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα επαγγελματικά σας θέματα, προσπαθήστε να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί και μην αφήνετε τα περιθώρια στους γύρω σας, ώστε να μπορούν να σας επηρεάσουν. Κάντε, πιο αργά και σταθερά βήματα. Η ρομαντική σας διάθεση, θα οδηγήσει την σχέση με τον σύντροφό σας, σε ευχάριστες στιγμές. Μην παρασυρθείτε από τις προσωπικές σας ευαισθησίες και ανατρέψετε το αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διάθεση σήμερα, είναι αρκετά ευχάριστη και σας οδηγεί ένα ανήσυχο πνεύμα. Οι προτάσεις σας, είναι αρκετά δυναμικές και μπορούν να ξεχωρίσουν, στον εργασιακό σας τομέα. Η διάθεση αυτή, ισχύει και στην προσωπική σας ζωή, δίνοντάς σας μία νότα ευτυχίας, σε σας και στους γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, τα πράγματα στον εργασιακό σας χώρο, θα κυλήσουν πιο ήρεμα, χωρίς να παρουσιαστούν αναταράξεις, οι οποίες θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας. Μπορείτε λοιπόν, να συγκροτήσετε την σκέψη σας και να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Η σχέση με τον σύντροφό σας, θα παρουσιάσει μία μικρή ψυχρότητα από την μεταβαλλόμενη συμπεριφορά σας. Είναι στο χέρι σας, να την διατηρήσετε σε ήρεμα επίπεδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα σχέδια, που έχετε προγραμματίσει να πραγματοποιηθούν στον επαγγελματικό σας τομέα, θα πρέπει να στηριχθούν στην αναλυτική μέθοδο που απαιτείται. Μην ξεχνάτε, να παρατηρείτε τις αντιδράσεις των γύρων σας, εφόσον η κριτική τους είναι για σας πρόκληση. Η επίλυση του προβλήματος που αποζητάτε στην σχέση με τον σύντροφό σας, είναι πραγματοποιήσιμη, εφόσον υπάρχει θετική ανταπόκριση από μέρος του.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσπαθήστε, να χειριστείτε την ευαισθησία σας και να διατηρήσετε την αυτοκυριαρχία σας. Συγκεντρωθείτε σε κύρια ζητήματα, αποφεύγοντας παρορμητικές κινήσεις. Εστιάστε, στον εαυτό σας και μπείτε στην διαδικασία αυτογνωσίας, έτσι ώστε να ενδυναμώσετε τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας. Αναζητήσετε τρόπους χαλάρωσης, αποβάλλοντας το άγχος από την καθημερινότητά σας.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

 

σχετικα αρθρα

4 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

ροη ειδησεων

spot_img