Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

Τα ζώδια της Τετάρτης 10ης Οκτωβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΖυγοί, η μοναχικότητα θα είναι το ερέθισμα για να διεισδύσετε στον εαυτό σας και να ανακαλύψετε κρυφές σας επιθυμίες. Αιγόκεροι, η αρμονία των συναισθημάτων σας, μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε και τα συναισθήματα των γύρων σας.

ΚΡΙΟΣ

Συναισθήματα αισιοδοξίας και χαράς, θα σας προσδιορίσουν την ημέρα σας. Οι κινήσεις σας, θα είναι με καθαρότητα σκέψης και γεμάτες δυναμισμό. Το ρίσκο δεν σας φοβίζει, αντιθέτως σας ιντριγκάρει και το συγκαταλέγετε, στις προκλήσεις του εαυτού σας. Η εύθυμη ερωτική διάθεση, θα δώσει ένα νέο χρώμα στην σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εσωτερική δύναμη που διαθέτετε, έχει πιεστεί από τις αρνητικές καταστάσεις που σας περιβάλλουν και πρέπει να την αποσυμφορήσετε. Ασχοληθείτε με αθλητικές δραστηριότητες, οι οποίες θα σας δώσουν την ευεξία που χρειάζεστε. Οι εκπλήξεις που έχετε στο μυαλό σας για τον σύντροφό σας, θα χαρίσουν μία όμορφη εικόνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθήστε να καλύψετε την αδυναμία προς τους άλλους γύρω σας, γιατί σας αφήνει εκτεθειμένους σε τρίτους, που δεν έχουν θετικές προθέσεις. Μην παρασύρεστε από ευαισθησίες που σας οπισθοδρομούν την εξέλιξη. Βρεθείτε με άτομα που εμπιστεύεστε ή δώστε χώρο στον εαυτό σας, να κάνει την αυτογνωσία του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ενέργειες που θέλετε να κάνετε, χρειάζονται μέθοδο και θα πρέπει να είστε σταθεροί, ώστε να μην προκαλέσουν αρνητικά αποτελέσματα, τα οποία θα φέρουν σοβαρά επακόλουθα. Η χαλαρή διάθεση, θα σας βοηθήσει περισσότερο στις κινήσεις που αφορούν την σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Η οργάνωση και η μέθοδος που έχετε για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, είναι ξεκάθαρη και μπορεί να σας δώσει θετικά αποτελέσματα. Κάποιες δυσκολίες όμως, μπορεί να περιβάλλουν την σχέση σας, εξαιτίας των πιέσεων της καθημερινότητας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις λεπτομέρειες, που μπορούν να φέρουν εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εστίαση σε συνήθεις του παρελθόντος, θα σας δώσουν πιο ξεκάθαρες απαντήσεις για το μέλλον σας. Η πρόθεση, να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που έφεραν την απομάκρυνση με τον σύντροφό σας, αγγίζει την καρδιά του προβλήματος και δίνει τις λύσεις που χρειάζεστε.

ΖΥΓΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση, έχει ελλείψεις και δεν μπορείτε να εστιάσετε σε σοβαρά θέματα, ώστε να δοθούν οι απαραίτητες απαντήσεις. Τρία πρόσωπα, μπορεί να πατήσουν πάνω στην αδυναμία σας και να την εκμεταλλευτούν, μην αφήσετε τα περιθώρια. Μείνετε για λίγο μόνοι και βάλτε σε τάξη τις επιθυμίες σας και δείτε πως μπορείτε να τις κατακτήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διπλωματική και επιχειρηματική σκέψη, είναι έντονα χαρακτηριστικά που έχετε και μπορείτε να τα εφαρμόσετε στο πλαίσιο των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων. Η φιλική σας διάθεση, μπορεί να εξομαλύνει εντάσεις που έχουν προηγηθεί μεταξύ κοντινών σας προσώπων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα αποτελέσματα συναντήσεων που έχετε προγραμματίσει, σήμερα, θα είναι ανάλογα της ψυχολογικής σας κατάστασης. Επομένως, θυμηθείτε ότι η απότομη μεταβολή των συναισθημάτων σας, εμποδίζει να πάρετε τις απαραίτητες αποφάσεις. Η αρμονία και η ειλικρίνεια, θα βοηθήσουν στο ξεκαθάρισμα των σχέσεών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ευχάριστη διάθεση, μπορεί να δρομολογήσει τις αποφάσεις σας και να φτάσουν σε θετικά αποτελέσματα, τα οποία μπορούν να σας αλλάξουν την ζωή. Προβλήματα επικοινωνίας, που υπήρξαν με τους γύρω σας, η μέρα, σας ευνοεί να τα επιλύσετε. Μην αφήσετε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ιδιοσυγκρασία σας, ως άτομα, είναι να ζείτε κάτω από ελεύθερο καθεστώς και οι συγκυρίες τις ζωής σας έχουν εγκλωβίσει, βάζοντας σας όρια. Το αποτέλεσμα που έχει επέλθει, είναι να αποκτήσετε αρνητική ψυχολογία. Επαναπροσδιορίστε την θέση σας, μέσα στην σχέση σας και ακολουθήστε τον δρόμο της καρδιάς σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ευφυία και η οξύτητα του μυαλού σας, είναι στοιχεία που ευνοούν την επαγγελματική σας αποκατάσταση. Μπορείτε να στραφείτε με αισιοδοξία στο μέλλον και να ακολουθήσετε την πορεία που θα σας ανταμείψει ηθικά. Στα συναισθηματικά σας, είστε σε θέση να ξεδιαλύνετε τα αισθήματά σας και να μιλήσετε με ειλικρίνεια.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων