Τρίτη, 3 Αυγούστου, 2021

Τα ζώδια της Τετάρτης 9ης Ιανουαρίου 2019

pappas konstantinos zodiaΓράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ταύροι, η ευθύνη που νιώθετε για την κατάληξη των σχέσεών σας, ανοίγει την καρδιά σας και η συμπόνια είναι το στοιχείο που θα σας ενώσει. Ζυγοί, οι πιέσεις της ημέρας θα σας οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις, περιορίζοντας την εξέλιξη των σχεδίων σας. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που μπορούν να σας αποβάλουν το άγχος. Τοξότες, ο παρορμητισμός σας και η θέληση να δημιουργήσετε νέα σχέδια για τα επαγγελματικά σας, στέκονται εμπόδιο, λόγω των γρήγορων ρυθμών που κινήστε. Η υπομονή είναι το στοιχείο, που θα βελτιώσει την εικόνα σας.

ΚΡΙΟΣ

Οι φιλικές συναντήσεις, θα βοηθήσουν στην συναισθηματική σας ισορροπία και θα μπορέσουν να δώσουν μία αισιόδοξη νότα στα σχέδια σας. Οι δυσκολίες, έχουν αγγίξει τον ψυχικό σας κόσμο και έχουν φέρει μία αναστάτωση, την οποία αδυνατείτε να αντιμετωπίσετε, μπορείτε όμως να στηριχτείτε σε έμπιστα άτομα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι διχασμοί και η αναποφασιστικότητα, έχουν δημιουργήσει κενά μέσα στις σχέσεις σας. Σήμερα λοιπόν, έχετε την ευχέρεια να καταλήξετε μέσω οριστικών αποφάσεων, σε ξεκαθαρίσματα που θα δώσουν την τελική τους μορφή. Επιχειρηματολογήστε με ειλικρίνεια, πάνω σε αυτό ακριβώς που σας έχει ενοχλήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια τέτοια διάθεση δεν θα πρέπει να την αφήσετε ανεκμετάλλευτη, βάλετε σε ισχύ τα σχέδια που έχετε προεπιλέξει ότι μπορούν να σας δώσουν μία νέα ζωή. Τίποτα δεν σας κρατάει πίσω και μπορείτε να ανοίξετε τα φτερά σας, για νέους ορίζοντες. Η πολυμήχανη σκέψη σας, είναι συνοδοιπόρος των ενεργειών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το οικονομικό σας σκέλος, σας έχει πιέσει σε βαθμό που αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε. Ο τρόπος που πρέπει να κινηθείτε είναι σημαντικός, για να περάσετε στην αντίπερα όχθη. Δείτε τι έχετε χτίσει μέχρι σήμερα και πόσο μπορείτε να στηριχτείτε πάνω σε αυτές τις βάσεις, ο αναλογισμός αυτός θα είναι η έναρξη για να διαφύγετε από κάθε αρνητική κατάσταση.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορεί να δεχθείτε προτάσεις για νέες συνεργασίες, που θα σας χαρίσουν μία αισιοδοξία. Οι επιφυλάξεις που πρέπει να διατηρήσετε είναι σημαντικές, για την αποφυγή λαθών. Ακολουθήστε την διαίσθησή σας, για να κατακτήσετε τις επιθυμίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η θετική σας διάθεση, σας οδηγεί σε εκπλήξεις και αγορές για πρόσωπα που αγαπάτε, χαρίζοντάς τους ευχάριστες στιγμές. Ο ρομαντισμός σας, θα δείξει την ευαίσθητη πλευρά σας και τα πράγματα θα πάρουν μία ονειρική μορφή. Η διάθεση που θα σας συνοδέψει, σε όλη την διάρκεια της ημέρας θα βοηθήσει αρκετά τις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, θα υπάρξουν απρόοπτες συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα. Ο εκνευρισμός αυτός, μπορεί να είναι δικαιολογημένος, όμως πρωτίστως αναρωτηθείτε που έχετε κάνει εσείς λανθασμένες κινήσεις. Ίσως αυτό σας αφήσει να δείτε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ευαίσθητη πλευρά σας, θα οδηγήσει τις κινήσεις σας. Θυμηθείτε όμως, να βάλετε τα όρια σας, διότι αφήνει τα περιθώρια εκμετάλλευσης από τους άλλους. Σκεφτείτε περισσότερο τον εαυτό σας και όσα θέλετε να καταφέρετε στο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, μπορούν να συμβούν απρόοπτα γεγονότα που θα σας δώσουν τον αέρα της ελευθερίας, εφόσον θα λειτουργήσετε με αντισυμβατικό τρόπο. Αποδεχθείτε τον εαυτό σας και αφήστε τα στοιχεία του χαρακτήρα σας, να δράσουν ελεύθερα, αλλά οι πρέπον περιορισμοί και τα όρια πρέπει να σηματοδοτούν τις κινήσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι αντιπαραθέσεις που επικρατούν στην σχέση σας θα σταματήσουν, αλλά μία ψυχρότητα θα συνεχίσει να υπάρχει. Επικεντρωθείτε στα δεδομένα που σας δίνονται και σε συνδυασμό με όσα εξελίσσονται γύρω σας, λάβετε τις απαραίτητες αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα ευχάριστα συναισθήματα και το πάθος στις σχέσεις σας, μπορεί να τις καθοδηγήσει σε ευχάριστες στιγμές. Ξεκάθαρα συναισθήματα, βρίσκουν την ανταπόκριση που επιθυμείτε και μια έξοδος, είναι ένα μέσο που μπορεί να σας φέρει πιο κοντά.

ΙΧΘΥΕΣ

Αντί να νιώθετε αρνητικά συναισθήματα και να πληγώνετε την καρδιά σας, μπορείτε να κάνετε μία στροφή και να τα μετατρέψετε σε δημιουργία, αν ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες. Είναι σημαντικό να αλλάξετε τα πράγματα, γιατί μόνο έτσι θα δείτε με αισιοδοξία το μέλλον.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων