Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, 2021

Τα ζώδια της Τρίτης 14ης Μαΐου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΥδροχόοι, η καθημερινότητα μπορεί να τρέχει σε ρυθμούς που εσείς δεν θέλετε να ακολουθήσετε, αφού αισθάνεστε ταραγμένοι από κάποια γεγονότα. Μείνετε σε χώρους που έχετε την φροντίδα και την θαλπωρή, που έχετε ανάγκη. Ταύροι, δείξτε υπομονή σε θέματα που εξελίσσονται ραγδαία και σας κάνουν να χάνετε τον έλεγχο. Διαφοροποιήστε την στάση σας και αντιμετωπίστε με θάρρος και τόλμη, τα θέματα και τις σχέσεις που ήδη έχετε δημιουργήσει. Κριοί, η αυτοπεποίθηση είναι το όπλο σας, για να κατακτήσετε με ευκολία τον στόχο σας και κυρίως ότι αφορά την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Οι έξοδοι που θα προκύψουν, θα φέρουν συνεργασίες που θα έχουν θετική εξέλιξη.

ΚΡΙΟΣ

Η αυτοπεποίθηση, είναι αυτή που δίνει μία ανάσα στα σχέδιά σας και με την τύχη που είναι με το μέρος σας, τα πράγματα παίρνουν μία νέα τροπή. Μην πτοηθείτε από θέματα που εμπόδισαν την εξέλιξή σας, συγκεντρωθείτε στην λύση τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην αφήσετε την αρνητική σας ψυχολογία να σταθεί εμπόδιο, στα μελλοντικά σας σχέδια. Προσπαθήστε να βρείτε μία ισορροπία, σε σχέδια που έχουν σταθερές βάσεις τις οποίες έχετε χτίσει μέχρι σήμερα. Η βοήθεια από τα κοντινά σας πρόσωπα, θα είναι σημαντική για να βελτιώσετε την διάθεσή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι δαπάνες και τα καταναλωτικά σας σχέδια, θα χρειαστούν προσοχή και θα πρέπει να μην χάσετε τον έλεγχο. Μπορεί να θέλετε να ευχαριστήσετε τους αγαπημένους σας, θα πρέπει όμως να μείνετε μακριά από υπερβολικά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επικοινωνία σήμερα, θα αναπτυχθεί με κάθε μορφή και θα σας φέρει στιγμές νοσταλγίας. Άτομα του παρελθόντος, θα κάνουν την εμφάνιση τους και θα φέρουν μαζί την φρεσκάδα που υπήρξε στις σχέσεις σας. Δεν θα πρέπει να αρχίσετε αναλυτικές συζητήσεις, που θα αλλάξουν την διάθεσή σας.

ΛΕΩΝ

Πιθανά γεγονότα και καταστάσεις, θα σας ωθήσουν να κάνετε νέα ξεκινήματα και θα πάρετε τον έλεγχο στα χέρια σας. Μπορεί να έχουν συμβεί διάφορες καταστάσεις, που σας δημιούργησαν διχασμούς, αλλά οι νέες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, θα δώσουν μία άλλη νότα στην διάρκεια της ημέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεσή σας, δεν είναι ικανή να σας βοηθήσει να δείτε με διαφορετική ματιά τις ευκαιρίες που υπάρχουν αυτό το διάστημα. Αποκτήστε την αυτοκυριαρχία που έχετε ανάγκη και αναδείξτε με διπλωματικό τρόπο, τις ικανότητες που διαθέτετε. Η υπομονή, είναι το στοιχείο που θα σας συνοδεύσει στην ολοκλήρωσή σας

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, μπορεί να λάβετε βοήθεια από το οικείο περιβάλλον σας, την οποία θα εκμεταλλευτείτε σε όλους τους τομείς. Αποφύγετε όμως, καταστάσεις που μειώνουν την αυτοπεποίθησή σας και έχετε την αίσθηση, ότι σας περιορίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο έλεγχος που υπάρχει από τρίτα πρόσωπα στα επαγγελματικά σας, είναι ικανός να σας κινητοποιήσει ακόμα περισσότερο και να ανταπεξέλθετε πιο εύκολα σε δύσκολες καταστάσεις. Μία εκδρομή ή έξοδο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα αποσυμφορήσει την ψυχολογία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σχέση σας με τον αγαπημένο σας, θα κυλήσει με ηρεμία και συζητήσεις με χιούμορ θα αναζωπυρώσουν την σχέση σας. Μην προσπαθείτε να επικεντρωθείτε σε παρελθοντικά θέματα που έχουν ξεπεραστεί. Η στάση αυτή, θα δημιουργήσει κλίμα για εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλό είναι να αποφύγετε άτομα με αρνητικό παρελθόν, γιατί τα πράγματα θα πάρουν αυτόματα μία δύσκολη τροπή, η οποία θα σας δυσκολεύει στην προσωπική σας ζωή. Μην χάνετε τον αυτοέλεγχό σας, δημιουργείστε ένα τοίχος προστασίας, όπιου αυτό χρειάζεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αγάπη σας για την πρωτοπορία και η θέληση να σχεδιάσετε μία καινούργια ζωή, σας ενθουσιάζει και σας δίνει μία άλλη εικόνα. Πολλά απρόοπτα μπορεί να συμβούν, αλλά αυτά σας κρατούν σε ενέργεια και θα δημιουργούν κλίματα δράσης, με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η κακή ψυχολογική σας κατάσταση και το αίσθημα της απομόνωσης, σας κρατούν μακριά από διάφορα καθημερινά γεγονότα. Μην αφήνετε την διαχείριση των συναισθημάτων σας στους άλλους, διότι θα σας χειριστούν με ευκολία. Εξαιτίας της ανάγκης σας, να σας ακούσουν και να σας αποδεχτούν, ίσως κάνετε βιαστικές κινήσεις.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων