Πέμπτη, 29 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια της Τρίτης 16ης Οκτωβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΔίδυμοι, ένα πνεύμα ελευθερίας και αντισυμβατικότητάς σας διακατέχει έντονα και σας κρατάει μακριά από την ρουτίνα. Ζυγοί, η καταναλωτική σας διάθεση, είναι μία δίοδο ευχαρίστησης, προσοχή μην υπερβείτε τα όρια σας.

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεση που έχετε, σήμερα, είναι να ξεφύγετε από την πραγματικότητα και να ακολουθήσετε τα όνειρά σας. Η έντονη σκέψη, να τα υλοποιήσετε είναι μία νέα αρχή για το μέλλον. Οι φιλικές σας συναντήσεις, θα σας επιτρέψουν, να ανοίξετε την καρδιά σας και να καταθέσετε τις σκέψεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ψυχολογική σας διάθεση, είναι αυτή που στέκεται εμπόδιο σε γεγονότα που εξελίσσονται και σας επηρεάζουν τις σκέψεις, μπερδεύοντάς σας. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και μην μεγαλοποιείτε τις καταστάσεις. Αποφύγετε, άτομα που σας επηρεάζουν περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι επιθυμίες σας, να ασχοληθείτε με καινοτόμες ιδέες είναι αρκετά επίμονες και δίνουν έναν άλλο αέρα στις σκέψεις σας. Μην αποθαρρύνεστε, διότι έχετε τις δυνατότητες να τα καταφέρετε. Τα αισθήματα σας, είναι κατάλληλα για να περάσουν ευχάριστα κοντινά σας πρόσωπα, μαζί σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η υπομονή που διαθέτετε, είναι αρκετή για να κατευνάσετε τις εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί γύρω σας. Ακολουθείστε το ένστικτό σας και μην χάνετε την ζωτικότητά σας. Σήμερα, μπορείτε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να τον ευχαριστήσετε κατάλληλα, εκπληρώνοντας τις επιθυμίες σας.

ΛΕΩΝ

Η αυτοπεποίθηση σας, μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε επαγγελματικά και κοινωνικά ζητήματα. Οι στόχοι που έχετε θέσει, είναι αρκετά στιβαροί για να σας ανοίξουν ένα δρόμο προς ένα ευοίωνο μέλλον. Η διάθεση, να διασκεδάσετε είναι αρκετά έντονη και σήμερα μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αφήσετε τίποτα να σας οπισθοδρομήσει και να σας ανατρέψει τα σχέδια που έχετε προγραμματίσει. Η ψυχική σας ηρεμία, θα είναι προσόν για την σχέση με τον σύντροφό σας. Οι παράτυπες συμπεριφορές, μπορούν να εξασθενίσουν τα συναισθήματα.

ΖΥΓΟΣ

Η τάση να ευχαριστήσετε τους γύρω σας, σας οδηγεί σε καταναλωτικές ενέργειες. Μην παρασυρθείτε από την διάθεση αυτή και δυσκολέψετε το οικονομικό σας σκέλος. Οι έξοδοι που έχετε ως πλάνο, μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι δημιουργικές και σας χαρίζουν στιγμές ευχάριστες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επαγγελματική επικοινωνία με τους συνεργάτες σας, μπορεί να ευνοηθεί και να γίνει πιο ευχάριστη στο μέλλον. Προσέξτε σήμερα, οι λεπτομερείς αναλύσεις, δεν βοηθούν στην σχέση με τον σύντροφό σας, εφόσον η συναισθηματική σας διάθεση είναι μπερδεμένη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι αλλαγές στην ζωή σας, μπορεί να συμβούν ευκολότερα, μέσω κάποιων κοντινών προσώπων, που εσείς δεν διανοείστε ότι μπορεί να βοηθήσουν σε αυτό. Μείνετε προετοιμασμένοι και πράξτε ανάλογα και ταυτόχρονα αδράξτε κάθε ευκαιρία που σας δίνεται. Η σωστή διαχείριση των συναισθημάτων σας, μπορεί να διώξει τα σύννεφα που υπάρχουν στην σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι κοινωνικές σας συναναστροφές, σας έχουν επιβαρύνει την ψυχολογία αρνητικά, διότι είχατε να αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα στο παρελθόν. Ήρθε η ώρα να μείνετε μόνοι και να στραφείτε στον εαυτό σας, βάζοντας σε σειρά τις επιθυμίες, και τα όνειρά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επικοινωνία στον επαγγελματικό σας χώρο, ρέει με περισσότερη ευκολία και σας δίνετε το περιθώριο να εξασκήσετε καλά τις ικανότητές σας. Προσοχή, όμως μην μπείτε σε μονοπάτια που είναι υπερβολικά αναλυτικά και σας αποσυντονίσουν από τον στόχο σας. Μία νοσταλγία, για κάποια πρόσωπα, θα εμφανιστεί έντονα σήμερα και θα κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες για να συναντηθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αίσθηση ότι ελέγχεστε από τους γύρω σας και κυρίως από ανώτερα πρόσωπα στα επαγγελματικά σας, σας κάνει πιο υπευθύνους και σας δίνει δύναμη να στηριχτείτε στις ικανότητές σας, χωρίς δισταγμούς. Η διάθεσή σας, είναι ευχάριστη και δεν σας εμποδίζει να περάσετε όμορφα με κοντινά σας πρόσωπα.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων