Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

Τα ζώδια της Τρίτης 17ης Ιουλίου

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΤαύροι, σήμερα, ελέγξτε τη διάθεσή σας και προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί, ιδιαίτερα σε αποφάσεις και σε σημαντικά ζητήματα που σας απασχολούν. Σκορπιοί, μελετήστε καλύτερα, επαγγελματικά σας ζητήματα και αντιμετωπίστε με σοφία καταστάσεις και πρόσωπα που μπορούν να σας ευνοήσουν.

ΚΡΙΟΣ

Κοινωνικά ζητήματα, σήμερα, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και θα σταθείτε στην διατήρηση της κοινωνικής καταξίωσης. Η αυτοπεποίθηση και η ισχυρή σας προσωπικότητα, είναι το βάθρο για να κατακτήσετε την θέση που σας αξίζει. Η διάθεσή σας, σήμερα, μπορεί να σας οδηγήσει σε σκέψεις, διασκεδαστικού χαρακτήρα και να ζήσετε ευχάριστες στιγμές, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελέγξτε την διάθεσή σας και την ψυχολογική σας κατάσταση, χωρίς να επιτρέπετε να βάζουν φρένο στα επαγγελματικά σας. Εστιάστε, σε θέματα που είναι πιο ανάλαφρα και δεν απαιτούν την συγκέντρωσή σας. Προτιμήστε, να ασχοληθείτε με εξωτερικές δραστηριότητες και όχι με ανάλυση των θεμάτων που αφορούν την σχέση σας, διότι μπορεί να εμφανίσετε μία σχολαστική συμπεριφορά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα επαγγελματικά σας, σήμερα, μπορείτε να είστε περισσότερο δοτικοί, δημιουργώντας ένα περιβάλλον ευχάριστο. Οι σκέψεις, να ενδυναμώσετε την διάθεσή σας, θα σας οδηγήσουν σε περισσότερες αγορές. Διατηρήστε μία μετριοπαθής συμπεριφορά και ζήσετε ευχάριστες στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επικοινωνία μεταξύ των συνεργατών σας, θα εξομαλυνθεί και θα βρεθεί η λύση που επιτρέπει να αποκομίσετε έσοδα, με περισσότερη ευκολία. Δείτε, τα πράγματα με μεγαλύτερη ευκρίνεια και οδηγηθείτε στις πρέπουσες κινήσεις. Μην επιμείνετε, σε θέματα που αφορούν την σχέση σας, διότι μπορεί να σας αναταράξουν την πορεία.

ΛΕΩΝ

Μπορείτε να ευνοηθείτε, από άτομα που υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο και να σας στρέψουν την προσοχή σε ζητήματα, που έχετε προσπεράσει θεωρώντας τα ανούσια. Κοιτώντας τα πράγματα με διαφορετική οπτική γωνία, θα μπορέσετε να δώσετε την αρμόδια επίλυση με μεγαλύτερη καθαρότητα σκέψης. Η συνάντηση, που θα εξελιχθεί με τον σύντροφό σας, θα διώξει τα σύννεφα που έχουν σχηματιστεί μεταξύ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η συναισθηματική σας φόρτιση, σήμερα, επηρεάζει αρκετά τις κινήσεις σας και εμφανίζει στην επιφάνεια, κάποιες ανασφάλειες που σας οπισθοδρομούν. Εστιάστε, πρώτα στον εαυτό σας και δώστε του, την ηρεμία που χρειάζεται. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον, θα ξεδιαλυθούν θέματα που σας ταλανίζουν αυτό τον καιρό, δεχτείτε την βοήθεια από άτομα που σας περιβάλλουν.

ΖΥΓΟΣ

Ο έλεγχος και η αναλυτική διαδικασία που έχετε προβεί, όλο αυτό το διάστημα στον επαγγελματικό σας τομέα, θα αποδώσει καρπούς και θα σας βγάλει από το αδιέξοδο. Η διάθεσή σας, σήμερα, είναι αρκετά έντονη, ώστε να βρεθείτε με πρόσωπα με κοινά πιστεύω, περάσετε δημιουργικά την ημέρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο λεπτομερής έλεγχος και οι πρέπον συναναστροφές, με άτομα που σας περιβάλλουν στα επαγγελματικά σας, γνωρίζετε ότι κρίνονται από ιστάμενα πρόσωπα και μειώνετε τις αρνητικές επιρροές που εμφανίζονται. Μία έξοδο, με τον σύντροφό σας, θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές μαζί του, προσοχή όμως, στις συναισθηματικές σας μεταπτώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την δουλειά σας, σήμερα, μπορεί να έχετε την πρόθεση να την ωθήσετε σε νέες καταστάσεις, οι οποίες θα σας προσφέρουν μια κάπως ακραία και απρόοπτη εξέλιξη. Το πολυμήχανο μυαλό σας, θα δημιουργήσει πρωτότυπες ιδέες και αρκετά εκρηκτικές, για τα συνηθισμένα δεδομένα. Οι φιλικές συναντήσεις, με αγαπημένα πρόσωπα, θα εξελιχθούν προς το καλύτερο δυνατό, φτάνει να προσέξετε την συμπεριφορά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως κάποιες εμβόλιμες καταστάσεις, να σταθούν εμπόδιο στην καριέρα σας και θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Οι σκέψεις, που πρέπει να επέλθουν, είναι εποικοδομητικού και μεθοδικού χαρακτήρα. Άτομα που έχετε εντοπίσει, ότι δεν είναι άξια εμπιστοσύνης, μην τους δίνετε επιπλέον σημασία, ώστε να σας επηρεάζουν την κριτική σας άποψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, θα θελήσετε να δώσετε χρώμα στην ζωή σας και να ασχοληθείτε με πρωτότυπες, και καινοτόμες ιδέες. Αφήστε, τον εαυτό σας ελεύθερο και δημιουργήστε χωρίς όρια. Βγείτε, από τα καθιερωμένα και εκφράστε τον πραγματικό σας εαυτό. Η σχέση σας, με τον σύντροφό σας θα κινηθεί πάνω στο ίδιο μοτίβο. Προσέξτε όμως, τον αντισυμβατικό σας χαρακτήρα, μην εμφανίσει εντάσεις μεταξύ σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η τάση για απομόνωση, θα σας χαρίσει την αυτογνωσία και τον απολογισμό, που έχετε ανάγκη, δίνοντας μία δομή στις περεταίρω κινήσεις σας. Οι σκέψεις σας, έχουν έναν ανάλαφρο χαρακτήρα και δεν σας επιτρέπουν, να διεισδύσετε με σταθερότητα στα επαγγελματικά σας σχέδια. Μην επιμείνετε, στην επικοινωνία με κοντινά σας άτομα, αν η ψυχολογία σας δεν είναι ισορροπημένη.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων