Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Οι προβλέψεις για τα ζώδια την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017:

Κριός

To βάρος των πολλών ευθυνών που ίσως έχουν να κάνουν με την οικογένεια, την δουλειά, ή κάποια ομάδα μπορεί να είναι στο μυαλό σας σήμερα. Μπορεί να αισθάνεστε ότι κουβαλάτε όλο τον κόσμο στις πλάτες σας.

Ταύρος

HTML tutorial

Μπορεί να έχετε σκαμπανεβάσματα σήμερα. Μπορεί να έχετε ένα τηλεφώνημα με κάποια καλά αλλά και κακά νέα. και αυτό ίσως κάνει την διάθεσή σας να έχει εναλλαγές. Προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι.

Δίδυμοι

Κανονικά έχετε την τάση να είστε πολύ πνευματικά άτομα αλλά ίσως ίσως τα μεταφυσικά θέματα να σας μπερδεύουν. Είτε πρόκειται για δικές σας παλιές ιδέες ή για νέες που τώρα ανακαλύψατε μπορεί να υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες που προσωρινά σας ταράζουν.

Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να μάθετε κάτι για έναν φίλο που ίσως σας ενοχλήσει. Μπορεί αυτό το πρόσωπο να έχει μια σκοτεινή πλευρά που δεν ξέρατε και ίσως αυτό σας κάνει να απομακρυνθείτε για κάποιο διάστημα και να επανεξετάσετε την σχέση σας με αυτό το άτομο.

Λέων

Οι εξωτερικές ευθύνες μπορεί προσωρινά να επέμβουν με την ερωτική σας ζωή. Μπορεί να αισθάνεστε μια έντονη επιθυμία να βρεθείτε με τον/την σύντροφό σας το βράδυ αλλά οι καταστάσεις μπορεί να πρέπει να αλλάξετε λίγο τις ώρες.

Παρθένος

Σήμερα μάλλον η καθημερινότητά σας θα είναι βαρετή και ίσως έχετε μια έντονη ορμή να αφεθείτε και να χαλαρώσετε. Μπορεί να υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις που δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε. Αυτά τα αντιμαχόμενα συναισθήματα θα περάσουν.

Ζυγός

Μπορεί να αισθάνεστε πολύ αισθησιακά και παθιασμένα σήμερα και θα θέλετε να βρεθείτε με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Άλλες ευθύνες ίσως σας δημιουργήσουν εμπόδια όμως.

Σκορπιός

Μπορεί να αισθάνεστε λίγο απογοητευμένοι σήμερα. Μπορεί να έχετε την τάση να βλέπετε τα εμπόδια που έχετε συναντήσει στον δρόμο προς τους στόχους σας ως προσωπικές αποτυχίες και αν το αφήσετε αυτή η ιδέα θα σας ενοχλεί όλη την ημέρα.

Τοξότης

Ένα άσχημο τηλεφώνημα μπορεί να σας έρθει σήμερα. Μπορεί να σας φέρει νέα για κάποια καθυστέρηση σε ένα σχέδιό σας. Μάλλον είναι προσωρινή αλλά σας ενοχλεί.

Αιγόκερως

Μετά την μεγάλη ώθηση ενέργειας της τελευταίες ημέρες τώρα μπορεί να αισθάνεστε κουρασμένοι. Δεν είναι κάθε μέρα γεμάτη συναρπαστικές λεπτομέρειες. Τώρα πρέπει να αντιμετωπίσετε τα θέματα της καθημερινότητας.

Υδροχόος

Ένας στόχος στον οποίο προσπαθείτε να φθάσετε μπορεί να φαίνεται προσωρινά απόμακρος και ίσως στεναχωρηθείτε και μπορεί να αναρωτιέστε αν θα τα καταφέρετε. Να θυμάστε ότι αυτό είναι προσωρινό.

Ιχθύες

Σήμερα ίσως αντιληφθείτε ότι πρέπει να κάνετε κάποια αγορά. Ίσως το σπίτι σας ή το αυτοκίνητό σας να θέλει κάποια επισκευή ή μπορεί κάποιος εξοπλισμός να είναι απαραίτητος για την δουλεία σας.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων