Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022

Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα:

Κριός

Θα θέλετε να κάνετε την παρουσία σας αισθητή. Θα κινείστε αυθόρμητα. Ούτε εσείς, ούτε ο/η σύντροφό σας θα σας μετανιώσετε. Σκέπτεστε περισσότερο κάποια πράγματα και αυτό είναι καλό. Θα είναι μεγάλη ικανοποίηση να μοιραστείτε ότι θέλετε σήμερα

Ταύρος

HTML tutorial

Το απρόσμενο θα είναι πολύ χαρούμενο για εσάς και θα πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμά σας. Αφήστε το περιπετειώδες πνεύμα σας να κυριαρχήσει και θα οδηγηθείτε σε καλά αποτελέσματα ακόμα και αν δεν ελέγχετε την κατάσταση. Θα μπορείτε να βασιστείτε μόνο στον εαυτό σας για να διατηρήσετε τον ρυθμό σας. Προχωρήστε.

Δίδυμοι

Τα πράγματα θα είναι πιο ήρεμα και πιο χαλαρά αναφορικά με την προσωπική σας ζωή. Θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και τις δουλειές σας. Ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα. Θα είστε ανήσυχοι και δεν θα μπορείτε να χαλαρώσετε. Θα έχετε μια ακαταμάχητη ανάγκη για αλλαγές.

Καρκίνος

Οι καταπιεσμένες επιθυμίες σας στεναχωρούν σήμερα. Υπάρχει κίνδυνος να είστε απόμακροι όταν οι άλλοι κινούνται με φιλικές διαθέσεις υπέρ σας. Βγείτε έξω περισσότερο και μην έχετε άσκοπες αμφιβολίες. Έρχεστε πιο κοντά στους άλλους. Οι συμβουλές σας θα είναι καλές και θα εκτιμηθούν πολύ.

Λέων

Είστε χαρούμενοι και χαλαροί και έχετε ελεύθερο χρόνο. Είναι ευκαιρία τώρα να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας και να συζητήσετε ένα ευαίσθητο θέμα. Η ηρεμία σας θα είναι το κλειδί της επιτυχίας. Θα είστε πιο φυσικοί από ότι συνήθως σήμερα και οι άλλοι θα σας εμπιστεύονται περισσότερο. Δείξτε πόσο χαρούμενοι είστε.

Παρθένος

Θα μπείτε σε πειρασμό να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και αναζητάτε διαφυγή συναισθηματικά. Θα πρέπει να ζείτε στο παρόν. Η έκφρασή σας θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από μια δύσκολη κατάσταση. Δεν θα μπορέσετε να είστε άλλο υπομονετικοί.

Ζυγός

Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε πολλά για τον/την σύντροφό σας και να έρθετε πιο κοντά. Κάποιες απρόσμενες νέες συναντήσεις θα σας κάνουν καλό. Ακολουθήστε τον ενθουσιασμό σας και μιλήστε ειλικρινά με τον/την σύντροφό σας. Θα είστε μεσολαβητές στο παρασκήνιο σήμερα. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην το παρεξηγήσουν οι άλλοι.

Σκορπιός

Θα σας είναι δύσκολο να το αποδεχθείτε αλλά θα πρέπει να κάνετε υποχωρήσεις. Θα χρειαστείτε χρόνο για να δείτε ακριβώς τι σας ταλαιπωρεί. Κάντε ένα βήμα πίσω πριν μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας για αυτό. Οι άλλοι θα σας αναζητούν για την ικανότητά σας να αποστασιοποιείστε και θα σας μιλήσουν εμπιστευτικά σήμερα.

Τοξότης

Δεν θα σας είναι δύσκολο να βρείτε κοινό έδαφος με τον/την σύντροφό σας. Πείτε τα όλα όπως είναι. Θα τακτοποιήσετε ότι χρειάζεται με ευκολία και ο/η σύντροφός σας θα δείξει την ευγνωμοσύνη του/της. Θα έχετε την τάση να αγνοείτε την αλήθεια αλλά και τους πρακτικούς περιορισμούς. Θα είναι σωστό να το σταματήσετε αυτό.

Αιγόκερως

Είστε σε μια ατμόσφαιρα έρωτα και τρυφερότητας. Θα μπορέσετε να καταλάβετε ότι αν κάνετε ένα βήμα πίσω και σκεφθείτε, θα είστε πιο εποικοδομητικοί. Πιστέψτε στον/στην σύντροφό σας. Έρχεστε αντιμέτωποι με καταστάσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν και να κάνουν την συναισθηματική σας κατάσταση πιο εύκολη.

Υδροχόος

Δεν θα έχετε πρόβλημα να δίνετε συμβουλές και θα είστε θετικοί. Θα πρέπει να αποφύγετε τις υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε. Μην μπαίνετε σε συζητήσεις που έχουν πολλές λεπτομέρειες σήμερα. Προχωρήστε. Θα έχετε την τάση να βοηθάτε σήμερα. Είναι καιρός να αφήσετε τις διαμάχες και να μάθετε πολλά από την εμπειρία αυτή.

Ιχθύες

Υπάρχουν αμφιβολίες όταν δεν υπάρχει λόγος. Αυτές οφείλονται στους φόβους σας και όχι στο ένστικτό σας. Η πρόκληση είναι να τις ξεπεράσετε και να φθάσετε τους στόχους σας. Είστε πιο πειστικοί και τώρα είναι καιρός να πείσετε τους άλλους να σας υποστηρίξουν στην πορεία.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων