Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου, 2021

Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα:

Κριός

Ο έρωτας είναι στο μυαλό σας. Ο έρωτας γεμάτος μυστήριο, ρομαντισμό και ιδανικά. Τώρα είναι καιρός να αρχίσετε να δημιουργείτε ένα κενό ανάμεσα στα όνειρα και την πραγματικότητα κάνοντας μικρά βήματα και προσέχοντας τις λεπτομέρειες. Θα πρέπει να είστε απόλυτοι με τον ορισμό των ορίων σας ώστε να σταματήσετε την εκμετάλλευση από τους άλλους. Σκεφθείτε τον εαυτό σας σήμερα.

Ταύρος

Θα πρέπει να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας. Θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι. Αν είστε ελεύθεροι κοιτάξτε καλά τον εαυτό σας. Θα κερδίσετε πολύ αν το κάνετε αυτό. Σήμερα ίσως χρειαστεί να διαλέξετε πλευρά. Προετοιμάστε τον εαυτό σας για έντονα συναισθήματά.

Δίδυμοι

Θα πρέπει να καθαρίσετε την ατμόσφαιρα με τον/την σύντροφό σας. Ο λόγος για κάτι τέτοιο είναι ένα εμπόδιο που πρέπει να προσπεράσετε εσείς και αφορά το παρελθόν σας. Χρησιμοποιήστε αυτή την ευκαιρία για να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση και να διώξετε ότι είναι περιττό. Θα είστε διατεθειμένοι να συγχωρέσετε και να προχωρήσετε σήμερα. Κάντε το χωρίς να μετανιώνετε.

Καρκίνος

Θα θέλετε να προχωρήσετε μια ερωτική σχέση αργά και ήρεμα. Αυτό θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε ξανά στον εαυτό σας και στα σχέδιά σας. Θα ασχοληθείτε με πρακτικές λεπτομέρειες σήμερα. Σκεφθείτε ήρεμα και υπολογίστε τα υπέρ και τα κατά των σχεδίων σας. Μην παρασύρεστε άσκοπα.

Λέων

Μην μένετε στις μαύρες σκέψεις τώρα. Ο εκνευρισμός σας ίσως μετατραπεί σε εποικοδομητική ελπίδα αν μπορέσετε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας. Το να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα με τον/την σύντροφό σας θα προκύψει αυτόματα. Οι σκέψεις σας γίνονται πιο ξεκάθαρες και θα είστε πιο απόλυτοι. Τίποτα δεν θα μπορείτε να ταράξει την αισιοδοξία σας σήμερα.

Παρθένος

Η ερωτική σας ζωή κινείται προς μια ήρεμη φάση. Αισθάνεστε άνετα με τον εαυτό σας και το χιούμορ σας θα σας φέρει κοντά με τον/την σύντροφό σας. Θα είναι μια καλή στιγμή να έρθετε κοντά και με τους φίλους σας. Η κυνική σας διάθεση δεν θα αρέσει σε όλους. Να είστε πιο προσεκτικοί με την ευαισθησία των γύρω σας.

Ζυγός

Η επιτυχία θα έρθει φυσικά σήμερα. Η γοητεία σας λειτουργεί και ικανοποιεί εσάς και τον εγωισμό σας. Αλλάξτε παραστάσεις και βγείτε έξω με τον/την σύντροφό σας. Θα σας κάνει καλό. Η άρνησή σας να συμβιβαστείτε θα σας αποδώσει. Μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τις προθέσεις των άλλων σήμερα και έτσι θα κερδίσετε χρόνο.

Σκορπιός

Ο/η σύντροφός σας έχει έναν σημαντικό ρόλο να παίξει. Σήμερα θα φέρει στην επιφάνεια έναν από πιο μεγάλους φόβους σας. Είναι καιρός να αφήσετε την μάσκα που φοράτε μια για πάντα. Οι πράξεις και τα λόγια σας θα είναι αποφασιστικά και θα είστε αποφασισμένοι σήμερα. Η θέληση να προχωρήσετε θα είναι μεγάλο σύμμαχός σας σήμερα.

Τοξότης

Η ερωτική σας διάθεση θα σας ωθήσει σε νέες περιπέτειες που θα είναι πολύ δελεαστικές. Το να φθάσετε σε νέα επίπεδα προσωπικής εγγύτητας θα σας βοηθήσει να αισθάνεστε πολύ χαρούμενοι με τον εαυτό σας. Το τέλος ενός προβλήματα σας θα βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά σε ένα παλιό όνειρο. Μπορεί να γίνει πιο πραγματικό από όσο νομίζετε.

Αιγόκερως

Το κλίμα δεν είναι καλό σήμερα. Όσοι έχετε γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο θα πρέπει να αφήσετε την καταιγίδα να περάσει. Όσοι είστε γεννημένοι τα άλλα 2 δεκαήμερα θα δείτε μεγάλες αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Τα καλά νέα είναι παντού γύρω σας και ανανεώνουν την ατμόσφαιρα. Η αισιοδοξία σας επιστρέφει και η δύναμή σας ενισχύεται σήμερα.

Υδροχόος

Θα πρέπει να προσέξετε πολύ και να επικεντρωθείτε στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Ίσως σας είναι δύσκολο αλλά αξίζει. Ο/η σύντροφός σας θέλει να είστε αυθόρμητοι. Η ενέργειά σας θα είναι αντικείμενο ζήλιας σήμερα. Δεν μπορείτε να είστε παντού συνέχεια οπότε επικεντρωθείτε στις δουλειές που ήδη έχετε.

Ιχθύες

Η ικανότητά σας να κάνετε θυσίες για τα κοντινά σας άτομα θα σας φανεί χρήσιμη σήμερα. Θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την σχέση σας μακροπρόθεσμα. Μην εκπλήσσεστε αν οτιδήποτε απόλυτο οδηγεί σε έντονες αντιδράσεις.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων