Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα:

Κριός

Θα πρέπει να χαλαρώσετε και να κάνετε ένα βήμα πίσω σε ότι έχει να κάνει με την ερωτική σας ζωή. Αυτό θα σας κάνει να αντιληφθείτε που έχετε κάνει λάθος. Θα υπάρχουν κάποιες εκπλήξεις. Θα είστε πιο αισιόδοξοι στην σκέψη σας και θα μπορέστε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας λογικά. Θα είστε υπερήφανοι για τον εαυτό σας.

Ταύρος

Τα άστρα σε βάζουν σε μια αντιφατική πνευματική κατάσταση. Μετρήστε τα αποτελέσματα του τι λέτε πριν καταλήξετε να έχετε διαμάχες με τους γύρω σας τι οποίες θα μετανιώσετε. Καλύτερα να προσπαθήσετε να καταλάβετε τον εαυτό σας. Αισθάνεστε και δικαιολογημένα ότι κάποιος εκμεταλλεύεται την γενναιοδωρία σας. Να είστε επιλεκτικοί με τις επιλογές σας σήμερα.

Δίδυμοι

Δεν είναι όλα άσχημα. Μην παραιτείστε απλά γιατί ο/η σύντροφός σας είναι διστακτικός/ή. Μπορεί να τα καταφέρετε να τον/την πείσετε την επόμενη φορά. Ίσως δεν είναι τόσο ανεκτικός/ή στον διάλογο όσο νομίζετε. Μην διστάσετε να έχετε μια κοντινή και ρεαλιστική ματιά στα έξοδά σας. Θα πρέπει να βρείτε ξανά την ισορροπία σας σήμερα.

Καρκίνος

Θα είστε πιο χαλαροί και θα αισθάνεστε την ένταση να φεύγει από μέσα σας σήμερα. Αυτό θα σας αποδείξει ότι τα ερωτήματά σας αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς. Αυτό είναι μόνο η αρχή. Μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια ώστε να ξεφύγετε από τις ανησυχίες σας. Θα επωφεληθείτε από αυτό.

Λέων

Είστε σε εξαιρετική και τρυφερή διάθεση. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να βάλετε σε λειτουργία τα σχέδιά σας. Τώρα είναι καιρός να δουλέψετε με τον εαυτό σας και να τελειοποιήσετε κάποιες λεπτομέρειες που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή. Δεν θα είναι εύκολο να παραμείνετε προσγειωμένοι σήμερα. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε.

Παρθένος

Τα όνειρά σας ίσως γίνουν πραγματικότητα αν βρείτε τον τρόπο ειδικά αν ξεπεράσετε κάποια δύσκολα εμπόδια. Ακολουθήστε τον αυθορμητισμό σας και όλα θα πάνε καλά για εσάς. Οι σκέψεις σας γίνονται πιο ξεκάθαρες και αντιμετωπίζετε τα προβλήματα πιο λογικά. Θα έχετε λόγο να είστε υπερήφανοι για τον εαυτό σας.

Ζυγός

Μπαίνετε σε μια νέα φάση συναισθηματικά. Είναι καιρός να αλλάξετε τακτική και να είστε πιο χαλαροί δίνοντας την προσοχή σας στην τακτική σας και όχι σας συναισθήματά σας. Η συμπεριφορά σας θα σας φέρει τύχη. Θα έχετε θετική έμπνευση για να κάνετε νέες επαφές σήμερα.

Σκορπιός

Ο διάλογος στην ερωτική σας ζωή είναι σημαντικός. Τώρα είναι καιρός να ξεκαθαρίσετε κάποιες παρεξηγήσεις ακόμα και αν είναι ασήμαντες θα βελτιωθεί έτσι η σχέση σας πολύ. Θα αισθανθείτε ότι είναι δικαίωμά σας να λειτουργήσετε όπως νομίζετε ότι ταιριάζει σήμερα. Θα έχετε κάποια καλά οικονομικά νέα.

Τοξότης

Αισθάνεστε ότι έχετε κάνει πολλές υποχωρήσεις αλλά θα πρέπει να ακολουθήσετε την ροή των πραγμάτων για να διατηρήσετε την κατάσταση όπως είναι και έτσι θα μπορέσετε να είστε σίγουροι για να συναισθήματα του/της συντρόφου σας. Δεν θα απογοητευθείτε. Υπάρχει ένταση στην ατμόσφαιρα αλλά θα μπορείτε να ανταπεξέλθετε. Οι ανησυχίες σας περιορίζονται.

Αιγόκερως

Θα αισθάνεστε ότι λείπει η τελειότητα από την ερωτική σας ζωή. Μην σχεδιάζετε το μακρινό μέλλον καθώς δεν μπορείτε να πιέσετε τα ένστικτά σας. Η ουδετερότητα θα σας βοηθήσει αν είστε σε σχέση. Έχετε λόγο να αισθάνεστε ότι οι άλλοι προσπαθούν να σας εκμεταλλευθούν. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να πειστεί από την κολακεία σήμερα.

Υδροχόος

Σήμερα θα έχετε την ανάγκη να επικεντρωθείτε στα ιδανικά σας. Θα ξεκινήσετε ξανά έχοντας μια υγιή βάση και καλύτερες συνθήκες. Η ανάγκη σας για πρόοδο θα είναι η κινητήριος δύναμη όσον αφορά τις σχέσεις σας. Θα ξέρετε πως να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος.

Ιχθύες

Η ηρεμία γύρω σας ξεκινά νέα δυναμική που συνδέετε με την αρχή της υλοποίησης των σχεδίων σας. Τώρα είναι καιρός να αρχίσετε να δουλεύετε με τον εαυτό σας και να διορθώσετε κάποια πράγματα που επηρεάζουν την ερωτική σας ζωή. Το ιδανικό σας πρόγραμμα είναι η ηρεμία και η πολυτέλεια. Θα πρέπει να είστε πιο λογικοί όμως με την τάση σας να ξοδεύετε.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων