Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα:

Κριός

Η αγάπη θα είναι στο επίκεντρο των ανησυχιών σας. Οι νέες συναντήσεις είναι στον ορίζοντα και η τύχη είναι στο πλευρό σας. Ο αισθησιασμός τυφλώνει την λογική σας οπότε μην κάνετε καθόλου υποσχέσεις που περιλαμβάνουν ρίσκο. Θα κάνετε μια ξεκάθαρη και σωστή προσπάθεια να προσαρμοστείτε στην αλλαγή και θα το κάνετε χωρίς ενοχές. Ένα σημαντικό αποτέλεσμα θα προκύψει για εσάς.

Ταύρος

Θα πρέπει να ζήσετε νέες εμπειρίες και θα έχετε την ευκαιρία να ξεπεράσετε μια αμφιβολία που βαραίνει το μυαλό σας. Μην βλέπετε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, οπότε προχωρήστε χωρίς φόβο. Είστε πιο αισιόδοξοι και οι γύρω σας μπορούν να το δουν. Αυτή είναι η ευκαιρία για εσάς να αισθάνεστε πραγματικά χρήσιμοι.

Δίδυμοι

Μια δίψα για εξερεύνηση είναι στο προσκήνιο και θα σας δώσει μεγάλη ορμή για να μάθετε περισσότερα. Θα έχετε ένα φυσικό ένστικτο και θα προσπαθείτε να ενισχύσετε την σχέση σας και ο/η σύντροφός σας θα δείξει την ευγνωμοσύνη του/της πολύ τρυφερά. Οι συμβουλές που θα έρθουν από ένα μεγαλύτερο άτομο θα είναι πολύ καλές και θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε κάποια άσκοπα συναισθήματα ενοχών.

Καρκίνος

Θα αμφισβητείτε τον εαυτό σας. Ίσως είναι η αυξανόμενη ανάγκη του/της συντρόφου σας για ανεξαρτησία που σας κάνει να αισθάνεστε άχρηστοι. Το να δείξετε ότι μπορείτε να είστε ευέλικτοι σήμερα θα βελτιώσει πολύ την ερωτική σας ζωή. Κάνετε το σωστό αφήνοντας πίσω το παρελθόν σας. Μην χάνετε χρόνο σε άσκοπα συναισθήματα ενοχών όμως.

Λέων

Θα μπείτε σε πειρασμό να μιλάτε πολύ πιο γρήγορα από όσο αντιλαμβάνεστε ενώ πραγματικά έχετε μόνο τα μισά γεγονότα. Παραμείνετε ο εαυτός σας και να είστε προσεκτικοί ώστε να μην κάνετε λάθη που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις και διαμάχες σήμερα. Τίποτα δεν μπαίνει στον δρόμο του καλού χιούμορ και του ενθουσιασμού σας σήμερα και έτσι μπορείτε να παραμείνετε πάνω από την μικροπρέπεια των άλλων. Δεν επηρεάζεστε εύκολα.

Παρθένος

Ο ουρανός χαμογελά στην ερωτική σας ζωή. Τα μηνύματα θα περνούν εύκολα και εσείς ενστικτωδώς θα αντιλαμβάνεστε τον/την σύντροφό σας. Εκμεταλλευθείτε το όσο περισσότερο μπορείτε ώστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην σχέση σας και να χαλαρώστε τις διαφορές σας. Σας είναι δύσκολο να παραμένετε σοβαροί και επικεντρωμένοι στα πρακτικά ζητήματα της ζωής. Να είστε χαλαροί χωρίς να αισθάνεστε ενοχές.

Ζυγός

Ένας Τοξότης θα σας οδηγήσει σε μεγάλες απολαύσεις και θα σας είναι δύσκολο να παραμείνετε λογικοί. Τώρα είναι καιρός για παθιασμένες στιγμές και οι υπάρχουσες σχέσεις να γίνουν πιο έντονες. Δεν υπάρχει ούτε ένα σύννεφο στον ουρανό σας. Θα δείχνετε περισσότερη κατανόηση από ότι συνήθως σήμερα. Οι άλλοι θα σας εμπιστεύονται εξαιτίας των προσπάθειών σας και αυτό είναι το σωστό.

Σκορπιός

Ξέρετε ότι ο κόσμος δεν είναι τέλειος οπότε μην θεωρείτε κάτι τέτοιο ως δεδομένο. Σχετικά με τα λάθη για τα οποία μιλάτε τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο νομίζατε στην αρχή. Ένα διοικητικό ή νομικό ζήτημα που έχετε αφήσει χωρίς ολοκλήρωση για πολύ καιρό κάνει πάλι την εμφάνισή του στο προσκήνιο.

Τοξότης

Είστε εκνευρισμένοι από την ειλικρίνεια του/της συντρόφου σας. Πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να σκεφθείτε πριν αντιδράσετε. Να είστε ψύχραιμοι και να αντισταθείτε την τάση να πείτε το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να σκεφθεί και να αντιδράσει. Μπορεί να αισθάνεστε ότι κάποιος εκμεταλλεύεται την γενναιοδωρία σας, και δικαιολογημένα το αισθάνεστε. Να είστε επιλεκτικοί με τις επιλογές σας.

Αιγόκερως

Η δημιουργικότητά σας είναι ανοδική σήμερα και εσείς έχετε λιγότερες δυσκολίες στο να εκφραστείτε και να δείξετε τα συναισθήματά σας. Είναι καιρός να δηλώσετε τα συναισθήματά σας και να πάρετε πρωτοβουλίες. Σήμερα θα αισθάνεστε περισσότερη ένταση ώστε να δημιουργήσετε και να υψώσετε έναν τοίχο ασφαλείας γύρω σας.

Υδροχόος

Είστε έτοιμοι τώρα να κάνετε θετικές υποχωρήσεις ώστε να βελτιώσετε την σχέση σας. Αν είστε ελεύθεροι τώρα είναι καιρός να βγείτε και να συναντήσετε νέα άτομα. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Οι συμβουλές έρχονται από ένα μεγαλύτερο άτομο που θα είναι στο πλευρό σας και θα σας βοηθήσει να αποφύγετε κάποια άσκοπα συναισθήματα ενοχής.

Ιχθύες

Η ηρεμία και η ησυχία, η χαλαρότητα και η αισθησιακή απόλαυση είναι αυτά που απαρτίζουν το ιδανικό πρόγραμμα για εσάς. Είναι κρίμα που αυτό το πρόγραμμα σας κουράζει. Ο/η σύντροφός σας θα το απολαύσει. Θα κερδίσετε και εσείς όμως. Σήμερα θα μπορέσετε να κάνετε μια νέα αρχή με κάποιο άτομο που ξέρετε. Να είστε αυθεντικοί.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων