Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022

Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα:

Κριός

Οι καταστάσεις είναι στο πλευρό σας. Αποδεικνύεται ότι η υπομονή σας μπορεί να είναι πιο αποδοτική από ότι νομίζατε. Οι ερωτήσεις που σχετίζονται με το σπίτι είναι στο πρόγραμμά σας. Θα πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια να είστε ανοιχτοί με τους άλλους σήμερα. Να το θυμάστε. Χαλαρώστε, αυτό είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε.

Ταύρος

HTML tutorial

Θα είστε πιο δεκτικοί απέναντι στα συναισθήματα του/της συντρόφου σας και αυτός είναι ο τρόπος για να καταλάβετε καλύτερα ο ένας τον άλλο. Μην αφήνετε την σιωπή να αιωρείται, κάντε τις σωστές ερωτήσεις. Μην διστάσετε να βάλετε τις ιδέες σας σε σειρά. Θα γλυτώσετε χρόνο αν μιλήσετε με τα κοντινά σας άτομα.

 

Δίδυμοι

Θα ζητάτε μάλλον πολλά από τον/την σύντροφό σας. Αν και οι πρόσφατες μοιάζουν ειδυλλιακές θα πρέπει να δώσετε χρόνο πριν καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Οι συζητήσεις θα είναι αντιφατικές. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να κυριαρχείτε από τα συναισθήματά σας. Κάντε ένα βήμα πίσω.

Καρκίνος

Οι πρακτικοί περιορισμοί θα σας προσγειώσουν σήμερα. Αν το αποδεχθείτε τα πράγματα θα είναι καλά. Θα πραγματοποιήσετε τους στόχους σας αν δώσετε στις καταστάσεις λίγο χώρο. Τα συναισθήματά σας ενισχύονται. Θα είναι καλή ιδέα να αναζητήσετε και να ανακαλύψετε τον πραγματικό λόγο για αυτό.

Λέων

Οι επιθυμίες σας φαίνονται αντιφατικές αλλά μην ανησυχείτε. Θα μπορείτε να ηρεμήσετε αναθεωρώντας τις μεθόδους σας. Οι συζητήσεις σας πρέπει να είναι διπλωματικές. Δεν υπάρχει λόγος να μελαγχολείτε σήμερα. Ο μήνυμά σας δεν θα περάσει στην άλλη πλευρά. Θα πρέπει να βρείτε άλλον τρόπο.

 

Παρθένος

Το ένστικτό σας θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα αρκετά καθαρά και να πάρετε μια γρήγορη απόφαση. Θα έχετε ισορροπία και θα αντιληφθείτε πιο εύκολα που είστε αναφορικά με τον/την σύντροφό σας. Θα πρέπει να είστε δημιουργικοί για να βρείτε μια λύση σε ένα πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί. Προχωρήστε με ότι νομίζετε ότι είναι σωστό.

Ζυγός

Θα γευθείτε νέες απολαύσεις που προσφέρει στην σχέση σας ο/η σύντροφός σας. Είναι κουραστικό αλλά σας κάνει καλό. Είναι η σωστή στιγμή για έρωτα. Μην κάνετε ερωτήσεις. Θα σας είναι δύσκολο να προχωρήσετε σήμερα. Μην κάνετε προσπάθειες, σκεφθείτε τις είναι σημαντικό πριν ασχοληθείτε με οτιδήποτε.

Σκορπιός

Αν μπορείτε να αποδεχθείτε κάποιους περιορισμούς θα επωφεληθείτε τελικά μακροπρόθεσμα. Μην πιέζετε καταστάσεις. Προχωρήστε σταδιακά και έτσι θα αποφύγετε τις εντάσεις. Να είστε ανοιχτοί στους συμβιβασμούς. Σκεφθείτε ήρεμα και υπολογίστε τα υπέρ και τα κατά των σχεδίων σας σήμερα. Μην παρασύρεστε άσκοπα.

Τοξότης

Η αυτοπεποίθησή σας αυξάνεται και σας βοηθά να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια στον δρόμο σας. Μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Κάντε τις σχέσεις σας πιο δυνατές τώρα. Οι έντονες καταστάσεις φθάνουν στο τέλος τους. Μπορείτε να αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι και μπορείτε να ξεφύγετε από τις καθημερινές ανησυχίες σας.

Αιγόκερως

Η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρική. Είτε θα είστε γεμάτοι πάθος ή θα είστε εξαντλημένοι. Δεν έχετε να χάσετε κάτι αλλά πολλά να κερδίσετε κατευθύνοντας τις προσπάθειές σας προς την επιτυχία. Αν δεν προσπαθείτε θα αισθάνεστε εκνευρισμένοι. Δεν θα σας λείπει το πνεύμα σήμερα. Τώρα είναι καιρός να επικεντρωθείτε σε κάποια δύσκολη δουλειά.

Υδροχόος

Τώρα είστε έτοιμοι να κάνετε υποχωρήσεις που θα κάνουν καλό στην σχέση σας. Αν είστε ελεύθεροι είναι καλή στιγμή να βγείτε και να γνωρίσετε νέα άτομα. Η τύχη είναι στο πλευρό σας. Ότι έχει να κάνει με την δημιουργικότητα θα πάει καλά σήμερα. Ακούστε τον εαυτό σας σήμερα.

Ιχθύες

Η συναισθηματική σας ζωή μπαίνει σε άλλη φάση. Είναι καιρός να αλλάξετε τακτική και να είστε πιο χαλαροί. Δώστε περισσότερη προσοχή στην τακτική και όχι στα συναισθήματά σας. Η τρυφερότητα και το χιούμορ είναι στο πρόγραμμά σας σήμερα. Μια καλή και φιλική ατμόσφαιρα θα σας κάνει πολύ καλό.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων