Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα:

Κριός

Η ανάγκη σας για αναγνώριση θα είναι το μεγαλύτερο κίνητρό σας αλλά μπορεί να μην έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε αν δεν δείξετε στον/στην σύντροφό σας πως πραγματικά αισθάνεστε για αυτόν/ήν. Θα φαίνεστε πιο σοβαροί στους γύρω σας σήμερα. Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας σας σήμερα.

Ταύρος

HTML tutorial

Οι συζητήσεις θα ρίξουν λίγο φως στο μέλλον σας και θα δεχθείτε περισσότερη υποστήριξη και συνεργασία από τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ελεύθεροι βγείτε από τον δρόμο που είστε και αφήστε πίσω σας κάποιους άσκοπους φόβους. Θα είστε πιο ανοιχτοί σε διαφορετικούς τρόπου σκέψης. Να θυμάστε ότι μόνοι οι χαζοί δεν αλλάζουν ποτέ γνώμη.

Δίδυμοι

Ο/η σύντροφός σας θα είναι πιο κυριαρχικός από ότι συνήθως. Αφήστε τον/την να ακολουθήσει τον δρόμο του/της καθώς δεν υπάρχει λόγος να εμπλακείτε σε διαμάχη εξουσίας σήμερα. Ότι και να κάνετε φροντίστε να μην προσπαθήσετε να ελέγξετε την κατάσταση. Η δημοτικότητά σας ελκύει άτομα κοντά σας που μπορούν να σας βοηθήσουν πραγματικά. Θα υπάρχουν νέες φιλίες.

Καρκίνος

Ο/η σύντροφός σας θα σας εκπλήξει με τον αυθορμητισμό και τον ενθουσιασμό του/της σήμερα. Αυτό να αφυπνίσει απρόσμενες ανάγκες σε εσάς. Να είστε οι πρώτοι που θα εξερευνήσουν αυτές τις πιθανότητες. Θα σας είναι δύσκολο να πάρετε στα σοβαρά τον εαυτό σας και θα αυτό θα εκτιμηθεί πολύ από του γύρω σας.

Λέων

Τα ιδανικά σας είναι πολύ υψηλά. Θα είναι καλή ιδέα να επικεντρωθείτε στο να χτίσετε γέφυρες ανάμεσα σε αυτά και την πραγματικότητα αντί να είστε ανοιχτοί απέναντι στην απογοήτευση. Θα είστε αναγκασμένοι να ακούσετε και να δώσετε προσοχή στους γύρω σας σήμερα. Θα είναι πρόθυμοι να σας ανταμείψουν.

Παρθένος

Θα παρασυρθείτε από το πάθος και τα έντονα συναισθήματα για τον/την σύντροφό σας. Φροντίστε να μπορείτε να ικανοποιήσετε τις δεσμεύσεις σας. Αν είστε ελεύθεροι οι νέες συναντήσεις είναι πιθανές. Η ευαισθησία σας είναι πολύ έντονη σήμερα αλλά δεν θα πρέπει να κάνετε τον εαυτό σας να φανεί σκληρός. Αυτό θα είναι χειρότερο.

Ζυγός

Τα πράγματα θα είναι πιο ήρεμα και πιο χαλαρά όσον αφορά την ερωτική σας ζωή. Αυτό θα σας επιτρέψει να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και τα σχέδιά σας. Ασχοληθείτε με πρακτικές λεπτομέρειες. Θα βρείτε την πραγματικότητα πολύ βαρετή αλλά μην κάνετε τίποτα απερίσκεπτο για να ξεφύγετε. Σκεφθείτε πριν δράσετε σήμερα.

Σκορπιός

Μια καλλιτεχνική εκδήλωση θα είναι το σημείο όπου θα έχετε μια συνάντηση η οποία θα αποδειχθεί σημαντική μακροπρόθεσμα. Όσοι είστε δεσμευμένοι θα επιτρέψετε στην φαντασία να μπει στην σχέση σας. Ότι και να κάνετε μην δώσετε στους άλλους τον λόγο να σας κρίνουν σήμερα και ακόμα περισσότερο να σας υποδείξουν πως πρέπει να βλέπετε τα πράγματα.

Τοξότης

Η σεξουαλικότητά σας ενισχύεται και θα έλκετε περισσότερο πάθος και βραχυπρόθεσμα ειδύλλια. Το σημαντικό είναι να μην παρασυρθείτε και να μην αναρωτιέστε πολλές ερωτήσεις. Ζήστε το σήμερα και ζήστε το στο έπακρο. Θα συμβαίνουν πολλά γύρω σας. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να αποσπάται. Θα πρέπει να δράσετε βάση των ιδεών σας.

Αιγόκερως

Θα υπάρχουν κάποιες διαφορές κατά την διάρκεια των προσωπικών στιγμών σας σήμερα χωρίς να το αντιλαμβάνεστε. Το να μιλήσετε ανοιχτά θα οδηγήσει τώρα περισσότερο από ποτέ προς την σωστή κατεύθυνση. Θα έχετε καλά νέα που θα έρθουν ως ανακούφιση και θα σας κάνουν να χαμογελάτε. Θα πρέπει να συνεχίσετε να προχωράτε.

Υδροχόος

Αν είστε ελεύθεροι θα σας παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να βελτιώσετε την ζωή σας. Η υπερβολική ζωτικότητά σας να σας κάνει να υπερβάλλετε. Μην πάρετε μακροπρόθεσμες αποφάσεις. Κάτι που θα σας αλλάξει την ζωή μπορεί να γίνει πραγματικότητα σήμερα. Φροντίστε να αναλύσετε καλά την κατάσταση πριν εμπλακείτε.

Ιχθύες

Η ανάγκη σας για πρόοδο είναι στο προσκήνιο. Τραβάτε και τον/την σύντροφό σας μαζί χωρίς αντίσταση. Θα μπορείτε εύκολα να τον/την “υπνωτίσετε”. Θα είστε πρόθυμοι να ακούσετε του άλλους πραγματικά σήμερα και να δουλέψετε στενά μαζί τους.

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων