Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα:

Κριός

Θα έχετε την ανάγκη για μεγαλύτερη συναισθηματική ασφάλεια σήμερα. Αν είστε ελεύθεροι μην επιτρέψετε στην διάθεσή σας να γίνει απαισιόδοξη. Τα άστρα σας χαμογελούν χωρίς αμφιβολία. Θα έχετε το ταλέντο να αντιλαμβάνεστε επικερδείς συνεργασίες. Θα πρέπει να τα πάτε καλά με τους γύρω σας σήμερα.

Ταύρος

Υπάρχουν κάποια προβλήματα στο σπίτι σας και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε, ειδικά όσον αφορά τις σχέσεις σας. Αν θέλετε να ξεπεράσετε τους φόβους σας τότε εκεί είναι που πρέπει να επικεντρωθείτε. Θα εκφραστείτε πιο καθαρά και με περισσότερη ακρίβεια. Μην ξεχάσετε ότι πρέπει να παραμείνετε χαλαροί με τους άλλους.

Δίδυμοι

Η προσωπική σας ζωή προχωρά προς την ηρεμία σήμερα. Είστε στο στοιχείο σας και η αίσθηση του χιούμορ σας όπως και η αγάπη σας για την ζωή σας φέρνουν πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας. Τώρα είναι καιρός να προχωρήσετε μαζί. Η ενέργεια και η ανταγωνιστική προσέγγισή σας θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε κάποια πρακτικά θέματα. Θα κερδίσετε ικανοποίηση δουλεύοντας.

Καρκίνος

Μην διστάσετε να προτείνετε ένα πρόγραμμα έξω από τα συνηθισμένα αλλά που σας εμπνέει κιόλας. Δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι έχετε μια μεγάλη ανάγκη να ζήσετε τα όνειρά σας. Οι χαρούμενες συναντήσεις είναι πιθανές σήμερα, χάρη στους φίλους σας. Θα σας είναι δύσκολο να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας ενώ απομακρύνεστε από τις ανησυχίες των γύρω σας.

Λέων

Ο ενστικτώδης ενθουσιασμός σας θα εκτιμηθεί. Αποφύγετε την μάταιη εξάντληση της ενέργειάς σας καθώς δεν θα σας προσφέρει τίποτα πέρα από εκνευρισμό. Θα αισθάνεστε λίγο μπερδεμένοι. Μην πάρετε αποφάσεις σήμερα. Θα είστε σε καλό δρόμο και μπορείτε να προχωρήσετε προς τους στόχους σας σήμερα. Δώστε την ενέργειά σας.

Παρθένος

Θα έχετε μια εντύπωση ότι ο/η σύντροφός σας μπορεί να σας ελέγξει. Αν αρνηθείτε να προχωρήσετε σε αυτό το παιχνίδι, να είστε προσεκτικοί. Γενικά τίποτα δεν σας σταματά. Ο ενθουσιασμός σας είναι μεταδοτικό και θα πρέπει να γίνετε πιο εξωστρεφείς προς όφελος όλων.

Ζυγός

Μια ερωτική ιστορία θα σας δημιουργήσει προβλήματα. Μην αφήνετε τις καταστάσεις να βγαίνουν εκτός ελέγχου και φροντίστε να παραμένετε λογικοί ώστε να προχωρήσετε. Μην πάρετε τελικές αποφάσεις. Θα ξέρετε περισσότερα τέλος του μήνα. Όλα προχωρούν πολύ γρήγορα. Θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο σήμερα. Κάντε το χωρίς να αισθάνεστε ενοχές και πριν εξαντληθείτε.

Σκορπιός

Θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε ότι χρειάζεται σε ένα πιο ήρεμο και προσωπικό περιβάλλον. Δεν θα υπάρχουν μεσάζοντες που σας ταλαιπωρούν. Σκεφθείτε το. Η δίψα σας για πρόοδο σας βοηθά να είστε ανταγωνιστικοί. Παγιώστε τις αξίες σας σήμερα. Είστε στον σωστό δρόμο.

Τοξότης

Έχετε την τάση να επικεντρώνεστε πολύ στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Ίσως είναι και το κέντρο των ανησυχιών σας σήμερα. Απομακρυνθείτε και θα κερδίσετε. Οι βασικές σας ανησυχίες είναι αβάσιμες. Θα πάρετε κάποιες πολύ θετικές, μακροπρόθεσμες αποφάσεις που δεν θα μετανιώσετε σήμερα.

Αιγόκερως

Ταλαιπωρείστε από ένα συναίσθημα απομόνωσης και μοναξιάς. Υπάρχουν παλιές αναμνήσεις που εμφανίζονται ξανά και πρέπει να τις αντιμετωπίσετε. Να είστε υπομονετικοί και μην πάρετε αποφάσεις σήμερα. Θα είστε πιο γοητευτικοί από ότι συνήθως σήμερα. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε.

Υδροχόος

Η ένταση των συναισθημάτων σας σας κάνει να σκεφθείτε ότι δεν είναι αμοιβαία. Δεν κάνετε λάθος. Κοιτάξτε τα γεγονότα και όχι μόνο τις θολές εντυπώσεις. Μην δράτε βιαστικά, ειδικά σήμερα. Θα πρέπει να αποστασιοποιηθείτε συναισθηματικά πριν πάρετε αποφάσεις.

Ιχθύες

Τα πράγματα θα είναι έντονα στην ερωτική σας ζωή. Η αυθόρμητη συμπεριφορά σας θα σας ωθήσει στην υπερβολή. Παραδεχθείτε το, σας λείπει υπομονή αναφορικά με τον/την σύντροφό σας. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην κάνετε την κατάσταση πιο εκρηκτική. Θα έχετε την τάση να αναλαμβάνετε πολλές ευθύνες για τους άλλους. Θα πρέπει να σκεφθείτε τον εαυτό σας περισσότερο.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων