Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα:

Κριός

Σκεφθείτε να μιλήσετε με έναν καλό φίλο σήμερα. Μην αφήσετε την υπερηφάνεια σας να μπει εμπόδιο στην υποστήριξη και την βοήθεια που χρειάζεστε. Αν έχετε κάνει ένα λάθος ή φοβάστε ότι κάτι πήγε στραβά μην συμπεριφέρεστε με ενοχές. Καθίστε και συζητήστε. Να θυμάστε ότι αυτό μπορεί να συμβεί σε όλους. Παραδεχθείτε το λάθος σας και προχωρήστε.

Ταύρος

Μπορεί να είναι καιρός να αντιμετωπίσετε μια πρόσφατη αποτυχία. Κανείς δεν γλιτώνει από την απογοήτευση της αποτυχίας. Είναι μέρος της απόκτησης ενός στόχου όποιος και αν είστε και ότι και να έχετε καταφέρει στο παρελθόν. Ακόμα και τα πιο επιτυχημένα άτομα έχουν αποτυχίες. Δεν είστε μόνοι σας. Προσπαθήστε ξανά. Απλά να θυμάστε ότι δεν πρέπει να αφήνετε τις ευκαιρίες να περνούν.

 

Δίδυμοι

Μην εξαπατάτε τον εαυτό σας. Ενώ μπορεί να μπαίνετε σε πειρασμό να δείτε ότι θέλετε μπορεί να είναι επικίνδυνο. Το όνειρο δεν είναι ποτέ μόνιμο. Αν να κάνετε τέτοια κόλπα στον εαυτό σας βγάλτε τις παροπίδες αντιμετωπίστε ότι είναι μπροστά σας. Ακόμα και αν σας πονά, καλύτερα τώρα παρά μετά. Συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε.

Καρκίνος

Μπορεί να πρέπει να αλλάξετε ρυθμό. Αν αρχίζετε να βαριέστε κάντε αλλαγές. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δείτε τι πρέπει να αλλάξετε. Ίσως σας βοηθήσει να αλλάξετε την θέση των επίπλων στο σπίτι σας. Βάλτε νέες φωτογραφίες. Αλλάξτε το πρόγραμμά σας. Αυτό θα σας δώσει ενέργεια. Οι αλλαγές δεν χρειάζεται να είναι πολυέξοδες για να σας φτιάξουν την διάθεση.

 

Λέων

Φροντίστε το σώμα σας σήμερα. Μην πιέζεστε αν αισθάνεστε κουρασμένοι. Ίσως πρέπει να πάρετε ρεπό από όλους και όλα και να ξεκουραστείτε. Μην επιβαρύνετε την υγεία σας. Αν δεν μπορείτε να πάρετε ρεπό σκεφθείτε τι θα κάνετε αν χρειαστεί να πάρετε αναρρωτική. Κάντε μια βόλτα το απόγευμα και προσπαθήστε να χαλαρώσετε.

Παρθένος

Κάτι έξω από τα συνηθισμένα θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον ειδικά αν η ζωή σας φαίνεται βαρετή αυτές τις ημέρες. Μπορείτε να προκαλείτε τον εαυτό σας αρκεί να είναι κάτι ασφαλές και κάτι που δεν θα μετανιώσετε. Ίσως αυτό που χρειάζεστε είναι ένα νέο άθλημα. Κάντε σήμερα την αρχή. Θα συναντήσετε και νέα άτομα με τα οποία έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα.

 

Ζυγός

Είναι υπέροχη ημέρα να θέσετε στόχους ή να εξετάσετε υπάρχοντες. Αν δεν έχετε λίστα είναι καιρός να φτιάξετε. Σκεφθείτε ελεύθερα. Αφήστε τις σκέψεις σας να ρέουν και σημειώστε τες. Βάλτε προτεραιότητες και σημειώστε τι πρέπει να γίνει για κάθε στόχο. Σχεδιάστε την ζωή σας και πηγαίνετε όπου θέλετε. Μην αφήνετε τους άλλους να σας βάζουν εμπόδια.

Σκορπιός

Να είστε διαθέσιμοι για έναν φίλο που σας χρειάζεται. Μην απομακρύνεστε ακόμα και αν είστε απασχολημένοι ή δεν αισθάνεστε καλά. Μάλλον το άτομο που έρχεται σε εσάς ζητά την συμβουλή και την υποστήριξη που μόνο εσείς μπορείτε να προσφέρετε. Δεν χρειάζεται πολύ ενέργεια και χρειάζεται μόνο να τον ακούσετε.

 

Τοξότης

Φροντίστε τον εαυτό σας αν αισθάνεστε κουρασμένοι. Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεστε να χρειάζεστε μια ημέρα. Αν μπορείτε να μείνετε στο κρεβάτι, κάντε το. Μπορεί να σας ανανεώσει. Αν κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν μοιράστε την δουλειά. Ακούστε το σώμα σας που σας ζητά ξεκούραση. Ίσως πρέπει να περάσετε μια ημέρα αφιερωμένη σε εσάς.

Αιγόκερως

Η μουσική θα σας ηρεμήσει. Χορέψτε και τραγουδήστε. Θα εκπλαγείτε για το πως μειώνεται το άγχος και αυξάνεται η ενέργεια. Είναι θεραπευτικό. Δοκιμάστε το. Επεκτείνετε την άσκηση. Θα το απολαύσετε. Ζητήστε από τους φίλους σας να σας ακολουθήσουν. Θα περάσετε καλά μαζί και θα χαλαρώσετε. Θα διασκεδάσετε και αυτό θα σας κάνει καλό.

Υδροχόος

Αν δεν είστε πολύ καλά σήμερα βάλτε μουσική για να ξεκινήσετε. Θα σας βοηθήσει πολύ. Χορέψτε. Κάντε ότι πρέπει να κάνετε με μουσική, όλα θα είναι πιο διασκεδαστικά. Φέρτε την διασκέδαση στην ημέρα σας. Θα πρέπει να κάνετε ότι μπορείτε για να χαλαρώσετε. Κάντε το αυτό σαν δώρο στον εαυτό σας. Σας αξίζει.

 

Ιχθύες

Δοκιμάστε και ξαναδοκιμάστε. Δεν σας αρέσει να αποτυγχάνετε. Μερικές φορές δεν σας αρέσει ούτε καν η σκέψη. Αφού η επιτυχία είναι σημαντική για εσάς τότε πρέπει να ξεπεράσετε τους φόβους σας. Μην παραιτείστε. Οι στόχοι σας αξίζουν την προσπάθεια. Να θυμάστε ότι ο δρόμος για την επιτυχία δεν είναι πάντα στρωμένος με ροδοπέταλα. Συνεχίστε να προσπαθείτε.

 

mastografia_banner

σχετικα αρθρα

voucher_banner

ροη ειδησεων

mastografia_banner