Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021

Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα:

Κριός

Η ηρεμία, η ησυχία και η σεξουαλικές απολαύσεις θα είναι στο ιδανικό πρόγραμμα για εσάς. Ο/η σύντροφός σας θα ενθουσιαστεί αλλά και εσείς θα βγείτε κερδισμένοι. Θα έχετε κάποια καλά νέα σήμερα. Θα έχετε τον έλεγχο κάποιων νομικών γεγονότων συγκεκριμένα.

Ζυγός

Θα χρειαστείτε λίγο χρόνο μόνοι σας σήμερα. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να κινηθείτε αντίθετα με τα ένστικτά σας. Να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Θα απολαύσετε τους καρπούς μιας καλύτερης ζωής χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Συνεχίστε να προσπαθείτε

Δίδυμοι

Μια αίσθηση προσδοκίας σας κάνει να γεμίσετε με ανυπομονησία. Μην απομακρύνετε αυτά τα συναισθήματα. Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ, μάλλον μερικές ώρες. Τα έντονα συναισθήματά σας δείχνουν την αυξανόμενη ανάγκη σας για αγάπη. Η κοινωνική σας φύση θα σας φέρει τύχη. Μην διστάσετε να σχηματίσετε νέες σχέσεις.

Καρκίνος

Ίσως ζητάτε πολλά από τον/την σύντροφό σας. Αν και οι πρόσφατες στιγμές ήταν ειδυλλιακές θα πρέπει να περιμένετε λίγο χρόνο ώστε να δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται. Αυτή η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για μεταβάσεις και θα έχετε το πλεονέκτημα να είστε πρώτοι που θα διαπραγματευθούν σήμερα.

Λέων

Οι συζητήσεις θα είναι η διέξοδός σας και θα μπορείτε να βρείτε κοινό έδαφος που ταιριάζει σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Να είστε απόλυτοι ώστε να διώξετε τους φόβους από το μυαλό σας. Θα μπορείτε να κινητοποιήσετε τα πράγματα σήμερα. Τώρα είναι καιρός να ξεκινήσετε κάτι σημαντικό. Βρείτε βοήθεια.

Παρθένος

Αν είστε σε μια δύσκολη κατάσταση θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά και θα απομακρύνετε τις αμφιβολίες που υπάρχουν στο μυαλό σας εδώ και εβδομάδες. Να είστε παρατηρητικοί. Μην πιέσετε τον εαυτό σας να προβληθεί. Το να είστε αυθεντικοί θα είναι η καλύτερη ευκαιρία σας για επιτυχία σήμερα.

Ζυγός

Αν συμφωνήσετε να παίξετε το παιχνίδι με τον/την σύντροφό σας σήμερα θα είστε σε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα. Δεν υπάρχει τίποτα να φοβάστε, θα κερδίσετε σε πάθος και σε συναισθηματική ασφάλεια. Θα είστε γεμάτοι γοητεία και θα αναζητάτε την απόλαυση. Το να είστε εξωστρεφείς θα σας ταιριάζει σήμερα.

Σκορπιός

Θα αισθάνεστε την ανάγκη να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Η ενέργειά σας θα σας οδηγήσει στην σωστή κατεύθυνση και θα απολαύσετε τις ανταμοιβές όποια πράξη και να κάνετε σήμερα. Θα εμπνεύσετε εμπιστοσύνη. Σήμερα θα έχετε δίψα για ζωή και έτσι θα προσπεράσετε κάποια εμπόδια. Δεν θα είναι τόσο τρομερά τελικά.

Τοξότης

Οι πρακτικοί περιορισμοί θα σας προσγειώσουν στην γη σήμερα. Θα επιτύχετε αρμονία αν το αποδεχθείτε. Θα είστε πρόθυμοι να δώσετε έδαφος για να κερδίσετε την καλή διάθεση του/της συντρόφου σας. Θα υπάρχουν πιθανότητες για ευνοϊκές συμμαχίες. Ανοίξτε διάλογο σαν τρόπο να προβλέψετε αυτή την πιθανότητα.

Αιγόκερως

Εκμεταλλευθείτε το παρόν για να επεκτείνετε την σχέση σας. Μην διστάσετε να ακολουθήσετε το πρόγραμμα του/της συντρόφου σας ή να οδηγηθείτε από τους φίλους σας. Τώρα περισσότερο από ποτέ θα πρέπει να ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας. Θα εμπνευστείτε να ισορροπήσετε ξανά τα οικονομικά σας. Η οπτική σας θα είναι πιο αντικειμενική.

Υδροχόος

Θα έχετε την ανάγκη να βρείτε έναν εποικοδομητικό τρόπο να μιλήσετε στον/στην σύντροφό σας. Η λογική σας σας βοηθά να εξετάσετε τις λεπτομέρειες και να αποφύγετε τις αρνητικές αντιδράσεις. Θα βρείτε του γύρω σας εκνευρισμένους. Η ηρεμίας σας θα σας επιτρέψει να γευθείτε τις απολαύσεις της ζωής σας

Ιχθύες

Η ερωτική σας ζωή φαίνεται εξαιρετική και το μέλλον δείχνει πολύ καλό. Είναι καλή στιγμή για συναντήσεις και συζητήσεις. Θα γίνουν πιο συχνές. Οι μπερδεμένες σχέσεις γύρω σας δεν σας ταιριάζουν. Θα αισθάνεστε αναγκασμένοι να κάνετε τον μεσάζοντα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων