Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021

Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Αποφύγετε σήμερα σημαντικά εγχειρήματα και μη ρισκάρετε τους πόρους σας καθώς η μέρα είναι αρκετά ασταθής και υπάρχει κίνδυνος απωλειών. Άρης, Σελήνη και Ποσειδώνας σε δυσαρμονικές όψεις σας προκαλούν εριστική διάθεση και έλλειψη ενδιαφέροντος για να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε ατυχήματα. Έντονα μελαγχολική διάθεση και τάσεις απομόνωσης μπορεί να οφείλονται σε οικονομικά ή συναισθηματικά προβλήματα, χρήζουν όμως προσοχής, ώστε να μη βυθιστείτε σε ένα τέλμα μεμψιμοιρίας. Αποδεχτείτε τα γεγονότα ως έχουν και ενισχύστε τον ψυχισμό σας μέσω επαφών με αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Δύσκολη μέρα η σημερινή όσον αφορά την επικοινωνία και μπορεί να συναντήσετε από τεχνικά προβλήματα, μέχρι να μη μπορείτε να συνεννοηθείτε με του συνεργάτες σας. Αντιμετωπίστε τις προκλήσεις Με ψυχραιμία και ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα της καθημερινότητας. Ακατάλληλη στιγμή για επενδύεις και οικονομικές διεκδικήσεις. Επειδή δεν προβλέπεται και τόσο ευχάριστη η έκβαση μιας αντιπαράθεσης με το ταίρι σας, προτιμήστε να περάσετε προσωπικό χρόνο, ώστε να αποβάλλετε τη συσσωρευμένη ένταση και να μην πυροδοτήσετε την ήδη εκρηκτική ατμόσφαιρα. Θέματα παιδιών μπορεί να σας φέρουν στα όρια σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο αστάθμητος παράγοντας μπορεί να σας βγάλει εκτός ρυθμού και προκειμένου να τρέχετε την τελευταία στιγμή για να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας, ξεκινήστε από πολύ νωρίς το πρόγραμμά σας. Ο τομέας της επικοινωνίας πλήττεται από τις δυσαρμονικές όψεις Ερμή και Κρόνου και η μέρα δεν είναι κατάλληλη για επαφές και συνεννοήσεις. Θέματα παιδιών μπορεί να σας φέρουν σε έντονη αντιπαράθεση με φιλικά σας πρόσωπα εξαιτίας των διαφορετικών σας θέσεων πάνω σε σημαντικά θέματα. Επειδή η μέρα είναι αρκετά ασταθής όσον αφορά τις σχέσεις σας, κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας και μην προσπαθείτε να πείσετε για τα αυτονόητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανησυχία σας σχετικά με ένα οικονομικό θέμα μπορεί να ενταθεί αν βρεθείτε αντιμέτωποι με καθυστερήσεις και μπορεί πολύ εύκολα να χάσετε τον έλεγχο λόγω αγανάκτησης. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι, ώστε να βρείτε εναλλακτικές λύσεις. Η μέρα είναι αρκετά κουραστική και δεν θα βλέπετε την ώρα να γυρίσετε στο σπίτι. Η ανάγκη σας για συντροφικότητα είναι μεγάλη, αλλά δεν σκοπεύετε να χάσετε το χρόνο σας με εφήμερες σχέσεις και η προσοχή σας είναι στραμμένη στην κοινωνική σας ζωή και τις επαφές με φίλους. Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για συναντήσεις και κουβέντα με οικεία σας πρόσωπα. Μην αναμασάτε τα προβλήματα σας.

ΛΕΩΝ

Σε έξαλλη κατάσταση είστε οι Λέοντες καθώς έχετε κουραστεί να σας πηγαίνουν από αναβολή σε αναβολή σχετικά με τα χρήματα σας και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τα πείτε έξω από τα δόντια σε συνεργάτες ή ακόμα και σε εργοδότες. Ερμής και Κρόνος σε δύσκολες όψεις στερεύουν την υπομονή σας και είναι πολύ πιθανή η ρήξη μιας σχέσης. Έχετε πολλά στο μυαλό σας και μπορεί να ξεχάσετε μια σημαντική κοινωνική υποχρέωση. Σήμερα πάντως δεν είστε για πολλά και προτιμάτε να περάσετε προσωπικό χρόνο χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να μιλάτε ή να προσποιείστε πως είστε κεφάτοι. Βιώστε τα συναισθήματα σας χωρίς να καταπιέζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιθανή ένταση στο χώρο της εργασίας θα έχει να κάνει με θέματα οργάνωσης που κάποιοι θα προσπαθήσουν να αποφύγουν λόγω βαρεμάρας. Μη φορτώνεστε ευθύνες τρίτων και ασχοληθείτε με τις δικές σας υποχρεώσεις. Η μέρα είναι απαιτητική καθώς Ερμής και Κρόνος σχηματίζουν δύσκολες όψεις και πρέπει να επιστήσετε την προσοχή στη δουλειά σας. Προτού πέσετε με τα μούτρα σε μια καινούρια σχέση, κρατήστε κάποιες άμυνες καθώς το πάθος θολώνει την κρίση σας και μπορεί να εξιδανικεύσετε το πρόσωπο που σας έχει γοητεύσει. Αποφύγετε τις δεσμεύσεις και μην υπόσχεστε τίποτα μιας και είναι πιθανό να αλλάξετε γνώμη σύντομα.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα είναι αρκετά ασταθής όσον αφορά τις εξελίξεις στα επαγγελματικά σας και επειδή δεν ευνοούνται οι επαφές και η επικοινωνία, είναι προτιμότερο να ασχοληθείτε με πιο ατομικές υποθέσεις και με θέματα οργάνωσης. Τακτοποιήστε ορισμένες οφειλές και ετοιμάστε μια λίστα με τις αγορές που θα πρέπει να κάνετε για το σπίτι και την οικογένεια. Σας πιέζουν όλοι τριγύρω να κάνετε οικογένεια και έχετε αρχίσει να τους βλέπετε με μισό μάτι κάθε φορα που σας ρωτούν τα νέα σας. Μη χαλιέστε. Ο μπαινάκιας κι ο βγαινάκιας πρέπει να γίνουν οι καλύτεροι σας φίλοι αν θέλετε να επιβιώσετε με όλους αυτούς που προσπαθούν να καθορίσουν το μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καθυστερήσεις και εμπόδια προβλέπονται τόσο στις μετακινήσεις όσο και στις συνεννοήσεις σας και κάποιος μπορεί να σας αφήσει ξεκρέμαστους, εσείς με τη σειρά σας κάποιον άλλο και πάει λέγοντας η αλυσίδα. Η μέρα χρήζει λεπτής διαχείρισης των κρίσεων, ώστε να αποφύγετε τα χειρότερα. Ακατάλληλη στιγμή για να δανείσετε ή να δανειστείτε χρήματα. Στον τομέα σχέσης/γάμου υπάρχουν εντάσεις εξαιτίας οικονομικών θεμάτων που κυριαρχούν στις σκέψεις και τις συζητήσεις σας και το κλίμα δεν είναι ευχάριστο. Αποστασιοποιηθείτε για λίγο από τα γεγονότα και προσπαθήστε να βρείτε τις ισορροπίες σας μέσω της συζήτησης με ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα εμπόδια στις συνεννοήσεις με τους συνεργάτες σας, μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά αν δεν καταφέρετε να βγάλετε κάποια άκρη εγκαίρως. Ερμής και Κρόνος δεν ευνοούν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και είναι πού πιθανό να δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση με άτομο από τον χώρο της δουλειάς σας. Γενικά είναι μια μέρα με ένταση και πρέπει να είστε προσεχτικοί. Το ενδιαφέρον σας για ένα καινούριο πρόσωπο μπορεί να χαθεί αν διαπιστώσετε πως σας κρύβει κάτι σημαντικό για τον εαυτό του. Μπορεί να είναι η ηλικία, ή να είναι ήδη δεσμευμένο. Όση κι αν είναι η ανάγκη σας για απόκτηση ερωτικού συντρόφου, κάτι που αρχίζει με ψέματα, δεν έχει προοπτικές για να εξελιχθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα έχετε την εντύπωση πως δεν μιλάτε την ίδια γλώσσα με τους άλλους εξαιτίας της ασυνεννοησίας που θα παίξει με την υπομονή σας, το σημαντικό όμως είναι να μη γίνει κάποια σημαντική παράλειψη λόγω επικοινωνιακών προβλημάτων. Διπλοτσεκάρετε αυτά που ακούτε και αποφύγετε τη βιασύνη. Ερμής και Κρόνος προκαλούν έντονη ασάφεια. Σελήνη, Άρης και Ποσειδώνας σε τετράγωνο προκαλούν έντονες καταστάσεις και συναισθήματα με αποτέλεσμα να νιώθετε πως σας πνίγει το παράπονο. Αν νιώθετε την ανάγκη να εκτονώσετε τα συναισθήματα σας, κάντε το. Ωστόσο, μπορεί να βρείτε πιο εποικοδομητικούς τρόπους εκτόνωσης, όπως γυμναστική, μουσική, κλπ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες αποφύγετε κάθε είδους δανεισμό και κινηθείτε μέχρι εκεί που σας επιτρέπουν οι δυνατότητες σας, καθώς είναι αμφίβολο κατά πόσο θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε μελλοντικά στις οφειλές σας. Σήμερα δεν είναι κατάλληλη μέρα για διαπραγματεύσεις και συνεννοήσεις εξαιτίας των δυσαρμονικών όψεων Ερμή και Κρόνου που δυσχεραίνουν την επικοινωνία. Ασχοληθείτε με την προσωπική σας φροντίδα και περιποίηση, χαλαρώστε με ένα ζεστό μπάνιο και ένα βιβλίο και απολαύστε στιγμές με τον εαυτό σας, ώστε να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας και κυρίως για να βρείτε τις ισορροπίες σας. Οι σκληροί ρυθμοί της καθημερινότητας σας έχουν εξαντλήσει.

ΙΧΘΥΣ

Ενώ από νωρίς το πρωί θα είστε αρκετά ευδιάθετοι, όσο θα περνά η μέρα, θα πέφτουν οι ρυθμοί σας και θα αναζητάτε τρόπους διαφυγής από κοινές συνεννοήσεις και συναντήσεις. Ιδιαίτερη προσοχή σε ατυχήματα και τραυματισμούς καθώς επίσης και σε επικοινωνιακά θέματα. Ερμής και Κρόνος σε δυσμενείς όψεις προκαλούν προβλήματα και στις μετακινήσεις. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε πως δεν είστε ικανοποιημένοι από αυτά που εισπράττετε από το ταίρι σας και πως σας αξίζει μια καλύτερη αντιμετώπιση, με αποτέλεσμα να ψάχνετε αφορμές για καβγά. Αν δεν σκοπεύετε να συνεχίσετε τη σχέση, πείτε το. Δεν υπάρχει λόγος να φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα.

Πηγή: lifo

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων