Τετάρτη, 28 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου

Τι λένε τα άστρα σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Αυτές τις μέρες πρέπει να είστε προσεχτικοί στον τρόπο που εκφράζετε τις απόψεις και τις ιδέες σας, καθώς υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων και έντονων διαπληκτισμών. Ποσειδώνας, Άρης και Ερμής σε δυσμενείς όψεις δεν διευκολύνουν την επικοινωνία, ενώ ταυτόχρονα σας φαίνονται βουνό θέματα σπουδών και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η προσοχή σας είναι στραμμένη στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και καθώς υπάρχει έντονο παρασκήνιο, ορισμένες αποκαλύψεις θα αλλάξουν εντελώς το τοπίο. Καλοθελητές που θα σας μεταφέρουν λόγια να τους προσέχετε και μην εμπιστεύεστε όσα ακούτε. Ενδεχομένως να υπάρχει δόλος στις πράξεις τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι είστε λίγο επιφυλακτικοί και αποφεύγετε να ρισκάρετε τους πόρους σας σε νέα εγχειρήματα, σήμερα όμως μπορεί να ακούσετε μία ιδέα που θα σας φανεί άξια λόγου. Ωστόσο, προτού διερευνήσετε όλες τις λεπτομέρειες, αποφύγετε τις δεσμεύσεις και πάρτε το χρόνο σας, ώστε να αποφύγετε μελλοντικές κακοτοπιές. Κατάλληλη μέρα για ψυχαγωγία και για να παρακολουθήσετε πολιτιστικά δρώμενα. Θέατρο, κινηματογράφος, εκθέσεις, συναυλίες, είναι τόσο ευρύ το φάσμα των επιλογών, που σίγουρα κάτι από όλα αυτά θα σας ενδιαφέρει και θα συμβάλλει στην ψυχική σας ανάταση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Εμπόδια προβλέπονται στις μετακινήσεις σας και καλό είναι να τις περιορίσετε – όσο μπορείτε. Ερμής και Ποσειδώνας σε δυσαρμονικές όψεις προκαλούν δυσκολίες και θα δοκιμαστεί η υπομονή σας. Όσον αφορά το επικοινωνιακό κομμάτι, έχετε τη δύναμη να πείσετε και να επιβάλλετε τη γνώμη σας και η μέρα ευνοεί την προώθηση υπηρεσιών. Σήμερα στρέψτε την προσοχή σας στην οικογένεια και ενισχύστε τις σχέσεις σας με τα παιδιά. Ενδεχομένως να μην δείχνουν την απαραίτητη προσοχή όταν τους μιλάτε, όμως είναι στο χέρι σας να προσελκύσετε το ενδιαφέρον τους. Μην τους μιλάτε αυταρχικά και εκφράστε την τρυφερότητα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενώ συνήθως είστε ενθουσιώδεις και πείθεστε εύκολα, τώρα τελευταία και ειδικά σήμερα, είστε αρκετά επιφυλακτικοί και δεν επιθυμείτε να πάρετε κανένα ρίσκο. Η ανάγκη σας να κινηθείτε μέσω της ασφαλούς οδού της τρέχουσας δουλειάς σας, σας προφυλάσσει από περιττά άγχη και πιθανά στραβοπατήματα. Ιδανική στιγμή για να τακτοποιήσετε θέματα Δημοσίου. Γκρινιάζετε αρκετά συχνά για τη ρουτίνα της καθημερινότητας, και πρέπει να κάνετε κάτι διαφορετικό ώστε να σπάσει αυτή η μονοτονία που βιώνετε. Αλλάξτε συνήθειες, δοκιμάστε να ακολουθήσετε ένα διαφορετικό πρόγραμμα μέσα στη μέρα, ακόμα και τη διαδρομή που κάνετε για να πάτε στη δουλειά σας.

ΛΕΩΝ

Έχετε μια έντονη ανησυχία σχετικά με τις εξελίξεις της δουλειάς σας, καθώς βλέπετε ορισμένα μελανά σημεία που δεν μπορείτε να μην τους δώσετε την απαραίτητη σημασία. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να προεξοφλείτε καταστάσεις και να πέφτει το ηθικό σας καθώς πολλά μπορούν να αλλάξουν στην πορεία. Σήμερα, ασχοληθείτε με θέματα ακίνητης περιουσίας. Στον ερωτικό τομέα, εκείνο που σας λείπει είναι κυρίως η επικοινωνία με το ταίρι σας και μετά το σεξουαλικό κομμάτι. Δώστε έμφαση στην ψυχαγωγία με τον/ην σύντροφό σας, ώστε να περνάτε μαζί ποιοτικό χρόνο και να απολαμβάνετε τις στιγμές, κάτι που θα ενισχύσει τη σχέση και την ερωτική σας διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τακτοποιήστε λογαριασμούς και οφειλές που μπορούν να φρενάρουν τις επαγγελματικές σας υποθέσεις ή επιλύστε ένα θέμα ακίνητης περιουσίας. Μην τα βλέπετε όλα ακατόρθωτα και αναζητήστε τρόπους και πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν. Η μέρα δίνει ευκαιρίες για να κλείσουν εκκρεμότητες, πρέπει όμως να το πάρετε πιο ζεστά και να ασχοληθείτε. Βολιδοσκοπήστε προσεχτικά τις διαθέσεις το προσώπου που σας ενδιαφέρει και μην είστε τόσο διαχυτικοί μαζί του αν δεν θέλετε να σας παρεξηγήσει. Επειδή έχετε μια τάση να μεγαλοποιείτε τα πράγματα, προσπαθήστε να ερμηνεύσετε αντικειμενικά τη συμπεριφορά του. Σχέση/γάμος, χρήζει προσοχής ώστε να αποφύγετε τις εντάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Σας φαίνονται όλα διογκωμένα σήμερα και η διάθεσή σας να σπάσετε τα δεσμά είναι έντονη, ωστόσο αν ξεκινήσετε να ασχολείστε με μικρούς στόχους και καταβάλλετε προσπάθεια μέχρι εκεί που αντέχετε, θα δείτε πως θα βελτιώνεται σταδιακά η διάθεση και η απόδοσή σας. Ημέρα κατάλληλη για να κάνετε αγορές για τον εαυτό σας. Τα έχετε βρει με τον εαυτό σας και νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση, κάτι που σας κάνει ακόμα πιο ενδιαφέροντες και ελκυστικούς. Είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεστε όμορφα καθώς αντανακλάται στους άλλους και είναι απίθανο να μαγνητίσετε τα βλέμματα. Οι γονείς, προσέξτε θέματα υγείας των παιδιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρά το γεγονός ότι συναντάτε εμπόδια όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, το ηθικό σας παραμένει ακμαίο και δεν χάνετε καθόλου χρόνο αναμασώντας τα προβλήματα σας. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να κάνετε κάποιες αγορές για τον επαγγελματικό σας εξοπλισμό, ή να ασχοληθείτε με τη βελτίωση των σχέσεων με τους συνεργάτες σας. Δεν σας αρέσει να σας χαϊδεύουν τα αυτιά και προτιμάτε να ακούτε αλήθειες, όμως μπορεί να σας έρθουν λίγο βαριά αυτά που θα σας πουν, ειδικά αν αφορούν τη σχέση σας. Για να μη δέχεστε κανενός είδους κριτική ή σχόλια, μη μοιράζεστε τα προσωπικά σας προβλήματα με τρίτους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν προσέξετε λίγο τη διαχείριση του χρόνου σας, θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε σημαντικά θέματα που σας απασχολούν, αλλά πρέπει να βάλετε πρόγραμμα. Μην πετάγεστε από το ένα θέμα στο άλλο αφήνοντας γύρω σας εκκρεμότητες. Η μέρα ευνοεί την ενασχόληση με επιδιορθώσεις, ανακαινίσεις, δεν είναι κατάλληλη όμως για πολλές μετακινήσεις. Προστατέψτε την προσωπική σας ζωή από τις κακές γλώσσες και μην αφήνετε να μπλέκονται τρίτοι. Το κάθε ζευγάρι έχει τους δικούς του κώδικες επικοινωνίας και είναι λάθος να προσπαθούν άλλοι να επηρεάσουν καταστάσεις. Εσείς βάζετε τα όρια. Μη δίνετε δικαιώματα να ασχολούνται μαζί σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαφές με το εξωτερικό ευνοούνται, τα ταξίδια για επαγγελματικούς σκοπούς επίσης, οι μετακινήσεις σας όμως μέσα στην πόλη θα γίνουν με δυσκολία και μια καθυστέρηση θα την έχετε. Κατάλληλη μέρα για να στείλετε βιογραφικά ή για να δώσετε μία συνέντευξη. Οι δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σας θα προκαλέσουν θετικές εντυπώσεις. Κάντε μια διακριτική κίνηση για να εκφράσετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον στο πρόσωπο που σας αρέσει και σκέφτεστε μέρα – νύχτα. Προτείνετε μία συνάντηση για ένα ποτό, φαγητό, κινηματογράφο, δείξτε τέλος πάντων ότι δεν βλέπετε μόνο φιλικά τη σχέση σας. Θα κερδίσετε αρκετό χρόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έντονες τάσεις αναπόλησης παρελθοντικών στιγμών, δεν οφείλονται απλώς στη νοσταλγική σας διάθεση, αλλά υποδεικνύουν πως δεν είστε ικανοποιημένοι από το παρόν – από τον τρόπο ζωής σας. Δοκιμάστε να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με τον εαυτό σας, ώστε να βελτιώσετε ό,τι δεν σας αρέσει. Με το να παραιτήστε και να κοιτάτε συνεχώς πίσω, παραμένετε στάσιμοι. Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι λίγο άστατη και δεν μπορεί κανείς να σας πλησιάσει ενώ σηκώνετε ένα τείχος γύρω σας. Σήμερα μπορεί να θέλετε να αποφύγετε τις επαφές με κόσμο, ώστε να βρείτε και πάλι τον εαυτό σας. Σίγουρα θα σας κάνει καλό και εφόσον το αναζητάτε, κάντε το.

ΙΧΘΥΣ

Ξεκινήστε από μικρά πράγματα αν σας φαίνονται βουνό οι υποχρεώσεις και στην πορεία θα προχωράτε και σε πιο σημαντικά θέματα. Αν τα σκέφτεστε όλα μαζί, δύσκολα θα το πάρετε απόφαση για να ασχοληθείτε. Η μέρα είναι κατάλληλη για να προωθήσετε μία ιδέα ή τις υπηρεσίες σας, πρέπει όμως να είστε προσεχτικοί στις συναλλαγές σας. Η ανάγκη σας για συντροφικότητα σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και σήμερα είναι μαι καλή μέρα για να κάνετε μία έξοδο και να γνωρίσετε νέα πρόσωπα. Και εσείς που είστε σε σχέση, επίσης αφιερώστε χρόνο στην προσωπική σας ζωή και διασκεδάστε παρέα με το ταίρι σας. Είναι σημαντικό να περνάτε όμορφα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων