Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022

Τα Ζώδια: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός

Δυναμικά, αλλά κι απρόβλεπτα ξεκινά η εβδομάδα για σένα, Κριέ, και θα είναι γεμάτη απαιτήσεις από σένα καθ’ όλη τη διάρκειά της. Απ’ τη μία φαίνεται να σου ρίχνει το ηθικό, αλλά απ’ την άλλη σε βάζει στο τριπάκι να κάνεις μια εσωτερική αναζήτηση, να δεις τι ακριβώς θες τη δεδομένη στιγμή και ποιος είσαι. Είσαι δυνατός παίχτης με έντονο το στοιχείο της διαπραγμάτευσης, κάτι που θα σε βοηθήσει στο επαγγελματικό κομμάτι της ζωής σου. Το προσωπικό ας περιμένει λίγο.

Ταύρος

Έρχεται μία εβδομάδα έντονων επιρροών που θα τη χαρακτηρίζει η ποικιλία συναισθημάτων και σκέψεων, Ταύρε. Μπορεί να βάζεις πάνω απ’ όλα αυτό που θέλει η καρδιά σου, αλλά τούτες τις μέρες το συναίσθημα υποχωρεί και δίνει τη θέση του στη λογική, κάτι που θα σε κάνει πιο υπεύθυνο και πρακτικό δίνοντάς σου εξαιρετικές ευκαιρίες να φτάσεις στον στόχο σου και να  μπορέσεις να πραγματοποιήσεις όσα σκέφτεσαι. Δείξε προσοχή στη δύναμή σου και μην πιέζεις τους άλλους.

Δίδυμος

Οι διαθέσεις σου αλλάζουν συχνά ανάμεσα στο συναίσθημα και τη λογική αυτή την εβδομάδα, Δίδυμε. Στην αρχή της τάσσεσαι καθαρά υπέρ της λογικής και μάλιστα της ψυχρής λογικής, που θα σε βοηθήσει να δεις καθαρά τις καταστάσεις και να δράσεις εκεί που χρειάζεται. Προς το τέλος αλλάζεις, το συναίσθημα και το πάθος μπαίνουν στη ζωή σου, κι όχι μόνο φέρνει αναστάτωση στην ερωτική σου ζωή, αλλά σε κάνει αποφασιστικό να πετύχεις ό,τι στόχους έχεις βάλει.

 Καρκίνος

Οι συναισθηματικές εναλλαγές των πλανητών σου προκαλούν μια αναστάτωση αυτή την εβδομάδα, Καρκίνε, κυρίως λόγο της δικής σου ψυχολογίας, αφού καλείσαι να καταπνίξεις το συναίσθημά σου, κάτι που σε κάνει πιο ψυχρό, αλλά πολύ αποδοτικό όσον αφορά την καριέρα σου και τα οικονομικά σου. Η λογική αφήνει τη θέση της στο πάθος προς το τέλος της εβδομάδας, νιώθεις να είσαι σε οικείο περιβάλλον, αλλά παρ’ όλα αυτά καταφέρνεις να κρατήσεις τις ισορροπίες προς όφελός σου.

Λέων

Θα έχεις μία εβδομάδα με διφορούμενα και μπερδεμένα μηνύματα, Λέων, η οποία θα έχει απ’ όλα στο καλάθι της, από κακοτοπιές που πρέπει να προσέξεις, αλλά και χαρούμενες στιγμές κι εκπλήξεις. Στα προσωπικά σου, κάποιες στιγμές σου θα είναι ρομαντικές κι ερωτικές, ενώ σε κάποιους άλλους τομείς της ζωής σου θα σε χαρακτηρίζει το πάθος και το πόσο έντονα ζεις αυτό που κάνεις. Με σκληρή δουλειά κι αφοσίωση θα διεκδικήσεις καλύτερες μέρες για την καριέρα σου.

Παρθένος

Αν και με πολλές εναλλαγές στον συναισθηματικό τομέα, δε θα είναι δύσκολη και πιεστική η εβδομάδα για σένα, Παρθένε. Η αρχή της εβδομάδας σε βοηθά να βγάλεις τα καλά σου στοιχεία προς τα έξω, τη λογική και την πρακτικότητά σου, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις την καριέρα σου. Τις επόμενες μέρες χαλαρώνεις, γίνεσαι πιο ήρεμος, κοινωνικός αλλά και γεμάτος δυναμισμό, καθώς ό,τι κάνεις το κάνεις με ένταση και πάθος.

Ζυγός

Τα επαγγελματικά σου κι οι σχέσεις σου θα είναι στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα, Ζυγέ. Τα μηνύματα για την καριέρα σου είναι θετικά, καθώς θα σου δοθούν  πολλές ευκαιρίες να προωθήσεις  τις ιδέες σου, μιας και γίνεσαι καλός διαπραγματευτής αυτές τις μέρες. Η συντροφικότητα είναι κάτι που αναζητάς έντονα, αλλά δε θες να έχεις οποιονδήποτε δίπλα σου, αναζητάς τον έναν και μοναδικό άνθρωπο που θα σου δώσει ζεστασιά και τρυφερότητα.

Σκορπιός

Θα δεχτείς διάφορες επιρροές απ’ τους πλανήτες αυτή την εβδομάδα, Σκορπιέ, που αφορούν την καθημερινότητα, τα επαγγελματικά, αλλά και τα αισθηματικά σου. Έχεις μια γλυκιά και χαλαρή διάθεση, θες να βρίσκεσαι κοντά στο ταίρι σου, αλλά προσοχή γιατί η ανάγκη σου για συντροφικότητα μπορεί να σε κάνει πιεστικό. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, έχεις την ικανότητα να διαπραγματευτείς και να κυνηγήσεις  αυτά που έχεις βάλει στόχο.

Τοξότης

Σε περιμένει μία εβδομάδα γεμάτη, Τοξότη. Γεμάτη συναίσθημα, δραστηριότητα και πάθος. Βγαίνεις και διασκεδάζεις αυτές τις μέρες,  είσαι σε πολύ καλή διάθεση και βρίσκεσαι ανάμεσα σε φίλους κι οικογένεια, αλλά και φτιάχνεις τη σχέση σου με το ταίρι σου. Το πάθος θα είναι έντονο, αλλά θέλει προσοχή να μην καταπιέσεις τον σύντροφό σου. Ισορροπία χρειάζεται και στις επαγγελματικές σου σχέσεις. Δώσε χώρο στους συναδέλφους σου να αναπνεύσουν πριν σε πουν τύραννο.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα φαίνεται πως θα κυλήσει χωρίς προβλήματα, θα έχει ενδιαφέρον κι έντονες στιγμές, Αιγόκερε. Σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου, αλλά και να νιώσεις έντονα συναισθήματα, καθώς και να διώξεις κάθε ίχνος συντηρητισμού κουβαλάς πάνω σου. Ένα σημαντικό στοιχείο αυτής  της εβδομάδας είναι ότι χρησιμοποιείς τη διαίσθησή σου έναντι της λογικής, κάτι που σε βοηθά να καταλάβεις καταστάσεις που η λογική αδυνατεί να κατανοήσει.

Υδροχόος

Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις που χρειάζεσαι για να κινηθείς με δύναμη κι αποφασιστικότητα αυτή την εβδομάδα, Υδροχόε. Θα έχεις τη δυνατότητα να πλησιάσεις τα δικά σου άτομα, να περάσεις καλά μαζί τους, αλλά και να δεθείς συναισθηματικά. Η ανασφάλεια που νιώθεις όσον αφορά στη σχέση σου θα σε κάνει φορτικό κι υπερβολικό. Προσπάθησε να ισορροπήσεις ανάμεσα στην αλήθεια και το τι φαντάζεσαι, γιατί θα βρεθείς σε μπελάδες.

Ιχθύς

Ευχάριστη κι η εβδομάδα που έρχεται, Ιχθύ, και δεν έχεις παρά να ετοιμαστείς για να χαρείς αυτά που έχει να σου προσφέρει. Είναι ιδανικές οι μέρες να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο, να κάνεις επαφές  και να συσφίξεις τις σχέσεις σου με τους οικείους  σου, αφού η διάθεσή σου θα είναι στα καλύτερά της. Γίνεσαι γλυκός και ρομαντικός με τον σύντροφό σου, τόσο πολύ που νομίζεις ότι ζεις σε παραμύθι. Η πραγματικότητα όμως είναι σκληρή και σου ζητά να ασχοληθείς και με τη ρουτίνα σου.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων