Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Ηρεμία και αισιοδοξία είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας και επειδή έχετε την απαραίτητη ζωντάνια για να ασχοληθείτε με πολλά, στρέψτε την ενέργεια σας σε σημαντικά θέματα και τακτοποιήστε οτιδήποτε μπορεί σε άλλες φάσεις να αποφεύγατε. Αγορές για το σπίτι και την οικογένεια μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.   Από το απόγευμα και μετά, η επαφή σας με παιδιά θα σας γεμίσει με χαρά. Μπορεί να είναι ανίψια, βαφτιστήρια, τα παιδιά φίλων, πάντως η μέρα ευνοεί τις επαφές με αγαπημένα πρόσωπα. Αφήστε το μυαλό σας να χαλαρώσει για κάποιες ώρες και απολαύστε τις στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ

Καινούρια πράγματα που έχετε στα σκαριά, σας κρατούν σε συνεχή εγρήγορση και ο ενθουσιασμός σας είναι μεγάλος. Βρίσκεστε σε πολύ δημιουργική φάση και ο καταιγισμός ιδεών σας κάνει να μην ξεκολλάτε από τη δουλειά σας, κάτι που αργά ή γρήγορα θα επιφέρει και τα ανάλογα κέρδη. Ιδανική μέρα για νέα ξεκινήματα, όχι όμως για μετακινήσεις.   Στον ερωτικό τομέα οι ισορροπίες ταράσσονται από έναν πρώην έρωτα που μπορεί να συναντήσετε τυχαία ή όχι και τόσο τυχαία.. Τα συναισθήματα σας δεν είναι ξεκάθαρα για τον νυν σας και βρίσκεστε σε δίλημμα. Προσέξτε μόνο, μην λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Πολλή δουλειά σήμερα και για αρκετές ώρες θα καταγίνεστε με τις επαφές σας. Οι συνεννοήσεις σας γίνονται με ευκολία καθώς το έχετε το επικοινωνιακό, αλλά έχετε και αρκετό άγχος εξαιτίας οικονομικών ζητημάτων που σας πιέζουν. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή την ευνοϊκή – για τον τομέα της επικοινωνίας – ημέρα για τη σύσφιξη των σχέσεων σας.   Όταν σας πιάνουν οι ανασφάλειες γίνεστε πιεστικοί και όσο κι αν δείχνει κατανόηση το ταίρι σας, δεν πρέπει να τραβάτε το σχοινί. Γενικά πρέπει να δώσετε περισσότερο προσωπικό χώρο και χρόνο και στους δυο σας, ώστε να μην είστε απορροφημένοι μόνο με την σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάτι καλό ξεκινάει στον επαγγελματικό τομέα, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνονται και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Σήμερα είστε σε συνεχή κίνηση και επειδή οι μετακινήσεις σας θα γίνουν με κάποια δυσκολία, η ένταση σε κάποιες φάσεις της ημέρας, θα είναι αναπόφευκτη. Παρόλα αυτά, είναι μια καλή στιγμή για την καριέρα σας.   Πιθανή αδιαθεσία προσέξτε την προτού επιδεινωθεί. Η μέρα είναι λίγο επίφοβη όσον αφορά θέματα υγείας και είναι σημαντικό να θωρακίσετε τον οργανισμό σας με βιταμίνες. Ιδανική στιγμή για cocooning. Απολαύστε την θαλπωρή του σπιτιού σας, χαλαρώνοντας με ένα βιβλίο, μουσική ή μία ταινία.

ΛΕΩΝ

Κρατήστε επαφή με άτομα που μπορούν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά σας και διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Δώστε έμφαση στο επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειάς σας, κάντε τις απαραίτητες συναντήσεις, στείλτε email, κάντε τηλεφωνήματα. Ερμής και Ποσειδώνας ευνοούν τις επαφές με το εξωτερικό και τα δημιουργικά επαγγέλματα.   Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και μπορείτε να κάνετε αγορές για τον εαυτό σας, ώστε να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας και κυρίως την διάθεσή σας. Αγοράστε μερικά κομμάτια μπαλαντέρ και δώστε έμφαση στα αξεσουάρ, που μπορούν να απογειώσουν και το πιο απλό look.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επικεντρωθείτε σε θέματα καριέρας και προωθήστε τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας, καθώς η μέρα ευνοεί τον επαγγελματικό τομέα και οι όποιες επαφές, μπορούν να επιφέρουν πολύ δυνατά αποτελέσματα στη δουλειά σας. Επαγγελματικά γεύματα και συναντήσεις θα συμβάλλουν στην σύσφιξη των σχέσεων σας και στην επίλυση σημαντικών θεμάτων.   Η κοινωνική σας ζωή έχει μείνει πίσω λόγω οικονομικής στενότητας, μπορείτε όμως να βρίσκεστε με οικεία σας πρόσωπα και να περνάτε όμορφες στιγμές. Δεν είναι ανάγκη να απομονωθείτε. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ενδεχομένως να προσπαθείτε πολύ να ταιριάξετε με κάποια καινούρια πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα αισθάνεστε λίγο έξω από τα νερά σας, για την ακρίβεια δεν σας απασχολούν και πολύ θέματα καριέρας, καθώς έχετε το μυαλό σας σε ένα οικονομικό θέμα. Παρόλο που η μέρα ευνοεί την επικοινωνία, προτιμάτε να δουλέψετε ατομικά, ώστε να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας προβληματίζουν. Ωστόσο, ένα διάλειμμα για καφέ με έναν φίλο, θα ανεβάσει το ηθικό σας.   Μαθαίνετε από κάποιους καλοθελητές για συζητήσεις που γίνονται πίσω από την πλάτη σας και είστε με τα μανίκια σηκωμένα για καβγά. Όμως, προτού κάνετε οτιδήποτε, σιγουρευτείτε πως δεν σας μεταφέρουν παραποιημένα τα γεγονότα καθώς υπάρχει έντονο παρασκήνιο αυτή την εποχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε σε μια διαρκή κινητικότητα, κάνετε πράγματα, ψάχνετε συνεχώς και καινούριες ιδέες, αλλά τα οικονομικά σας είναι σε στενότητα. Σήμερα, θα δείτε σημαντική αύξηση των κερδών σας και θα αναπτερωθεί το ηθικό σας, οπότε θα είστε πολύ πιο συνεννοήσιμοι και χαλαροί, οπότε είναι ιδανική στιγμή για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες.   Από το απόγευμα και μετά, έντονη κοινωνική ζωή και ψυχαγωγία, σας δίνουν την ευκαιρία να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα, να κουβεντιάσετε και να ανταλλάξετε τα νέα σας, κυρίως όμως, να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Οι ελεύθεροι, θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ήρθε η πολυπόθητη στιγμή που περιμένατε για να σας καλέσουν για μία συνέντευξη. Επιστρατεύστε την αυτοπεποίθηση σας, προσέξτε την εμφάνισή σας και προβάλλετε τις δεξιότητες σας με σιγουριά. Η μέρα ευνοεί τα επαγγελματικά σας αλλά και τα οικονομικά σας και μπορείτε να καλύψετε υποχρεώσεις και προσωπικές ανάγκες με άνεση.   Πολύ όμορφες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και προβλέπεται μια ενδιαφέρουσα βραδιά καθώς προκύπτουν και κάποιες νέες γνωριμίες που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα οδήγησης. Αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ, ή πάρτε ένα ταξί για να μετακινηθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που σας αποσυντονίζουν και ρίξτε την προσοχή και την ενέργεια σας σε ένα νέο εγχείρημα που ξεκινά με θετικούς οιωνούς. Συναντήσεις με άτομα που μπορούν να στηρίξουν μία ιδέα σας, μπορούν να γίνουν κατά τις πρώτες μεσημεριανές ώρες, που θα είναι όλοι πιο χαλαροί και πρόθυμοι να ακούσουν πρωτοποριακές ιδέες.   Ημέρα χαράς και επειδή έχετε άγριες διαθέσεις όσον αφορά την διασκέδαση, δεν προβλέπεται να επιστρέψετε στο σπίτι πριν τις πρώτες πρωινές ώρες. Η μέρα ευνοεί την επικοινωνία και τις επαφές με κόσμο και είναι μια καλή στιγμή για να δώσετε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εκεί που χάνετε τις ελπίδες σας, οι εξελίξεις διαψεύδουν τους φόβους σας και δεν πιστεύετε ούτε εσείς οι ίδιοι την τροπή που παίρνουν τα πράγματα. Από μία σύμπτωση μπορεί να πέσετε πάνω σε ένα σημαντικό – για την καριέρα σας – άτομο και ξαφνικά να βρεθείτε σε μια θέση που από πάντα ονειρευόσασταν. Ιδανική μέρα για κλείσιμο συμφωνιών.   Θέλετε να κάνετε ένα δώρο στο ταίρι σας και επειδή είναι πρόσφατη η σχέση, δεν γνωρίζετε τα γούστα του, κάτι που σας προκαλεί μεγάλο άγχος. Ποντάρετε σε κάτι που δεν θα είναι εξεζητημένο και που μπορεί να ταιριάξει σε πολλούς τύπους. Ωστόσο, η κίνηση είναι που μετράει.

ΙΧΘΥΣ

Δεν σας αρέσει να επιδεικνύετε τα ταλέντα σας, σήμερα όμως, θα πρέπει να το κάνετε αν σας καλέσουν για μία συνέντευξη ή σε ένα επαγγελματικό meeting. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να διακριθείτε. Ωστόσο, έχετε τις συνθήκες με το μέρος σας, καθώς η μέρα ευνοεί την επικοινωνία και τις επαφές.   Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα μοιράζονται μαζί σας όμορφες στιγμές και γενικά είναι μια μέρα χαράς, όπου δεν έχουν καμία θέση θέματα της καθημερινότητας. Δώστε έμφαση στην επικοινωνία και χαλαρώστε υπό τους ήχους της αγαπημένης σας μουσικής

Πηγή: www.lifo.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων