Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 2022

Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα:

Κριός

Θα καταλάβετε πολλά πράγματα για τον έρωτα σήμερα. Προχωρήστε χωρίς φόβο σχετικά με τις νέες προοπτικές που σας παρουσιάζονται. Έχετε να κερδίσετε πολλά. Μην αφήνετε πράγματα στο περιθώριο. Κάποιες νέες και καλές εμπειρίες σήμερα θα σας δώσουν την ευκαιρία θα έρθετε ξανά σε επαφή με τις αξίες σας.

Ταύρος

Οι απαιτήσεις σας θα είναι πολύ σκληρές απέναντι στον/στην σύντροφό σας. Να είστε υπομονετικοί. Ο έρωτας σχετίζεται με νέες συναντήσεις. Βγείτε έξω με φίλους σήμερα. Μην πιέζετε καταστάσεις σήμερα. Θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω συναισθηματικά πριν αποφασίσετε οτιδήποτε.

Δίδυμοι

Θα οδηγείστε από τα σαρκικά σας ένστικτα χωρίς να το αντιλαμβάνεστε. Θα πρέπει να αποφύγετε τις υποσχέσεις που ίσως μετανιώσετε ή που δεν θα μπορέσετε να κρατήσετε. Να θυμάστε να ζείτε στο παρόν. Οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν και θα μπορείτε να συγχαρείτε τον εαυτό σας σήμερα. Η πρόοδος είναι στον δρόμο σας.

Καρκίνος

Θα έχετε μια μεγάλη ανάγκη να σχηματίσετε μια σχέση που θα αντέξει στον χρόνο. Οι συμβουλές ενός φίλου θα σας βοηθήσουν. Μην διστάσετε να αλλάξετε τακτική για να επιτύχετε τους στόχους σας. Οι ανησυχίες σας απομακρύνονται και αισθάνεστε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Οδηγείστε προς την σωστή κατεύθυνση.

Λέων

Προσέξτε μην είστε πολύ ασυμβίβαστοι μόνο για να προχωρήσετε γρήγορα. Δεν σκέπτονται όλοι με τον ίδιο τρόπο όπως εσείς. Θα κερδίσετε πολύ σήμερα. Τώρα είναι καιρός να πείσετε τους άλλους να σας υποστηρίξουν και να προχωρήσουν μαζί σας.

Παρθένος

Οι διαμάχες δεν βοηθούν τον έρωτα, να το θυμάστε αυτό. Είναι καιρός να αφήσετε πίσω σας κάποιους φόβους. Δεν έχουν βάση και σας κάνουν να χάνετε πολλές ευκαιρίες. Η ηρεμία και η ειλικρίνειά σας θα δοκιμαστούν. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να δοκιμάζεται από τις αμφιβολίες. Να είστε αληθινοί με τον εαυτό σας.

Ζυγός

Θα ζητάτε πολλά από τον/την σύντροφό σας. Ίσως τα πράγματα να ήταν τέλεια σήμερα αλλά δεν μπορείτε να περιμένετε ότι όλα θα προχωρήσουν τέλεια χωρίς προσπάθεια. Τα πράγματα παίρνουν χρόνο για να προχωρήσουν. Η επικοινωνία θα σας βοηθήσει να τελειοποιήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Να είστε δεκτικοί απέναντι στους άλλους σήμερα. Ακόμα και οι πιο ασήμαντες συζητήσεις είναι παραγωγικές.

Σκορπιός

Η πειθώ του/της συντρόφου σας θα σας προσφέρει ικανοποίηση. Καλύτερα να προχωρήσετε με κάτι διαφορετικό που σας αρέσει και να απομακρυνθείτε από όσα δεν σας ταιριάζουν. Η καινοτομία είναι γύρω σας σήμερα. Η νέα οπτική προς την ζωή θα σας βοηθήσει περισσότερο από ότι αντιλαμβάνεστε.

 

Τοξότης

Οι φίλοι σας θα σας βοηθήσουν να γευθείτε κάποια πράγματα που σας χαροποιούν. Να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και έτσι θα μπορείτε να κερδίσετε στον έρωτα. Να δείχνετε κατανόηση καθώς δεν είναι όλοι ικανοί να καταλαβαίνουν τα πάντα. Μην ζητάτε το αδύνατο και όλα θα προχωρήσουν καλά.

Αιγόκερως

Θα μπείτε σε πειρασμό να μιλήσετε για όλα και να πείτε κάποια μυστικά που σας βαραίνουν. Θα πρέπει να προσέξετε το άτομο στο οποίο μιλάτε πριν να είναι αργά. Οι γύρω σας θα είναι πολύ θετικοί απέναντί σας χάρη στην καλή σας διάθεση. Θα είναι καλή ιδέα να είστε ανοιχτοί στο απρόσμενο.

Υδροχόος

Να θυμάστε ότι η τελειότητα δεν υπάρχει και δεν θα πρέπει να προσβάλλεστε από την άγνοια των άλλων. Οι λόγοι για την περίεργη συμπεριφορά τους δεν είναι τόσο σκοτεινοί όσο νομίζετε. Τα πιο έντονα σχέδιά σας τραβούν την προσοχή σας. Είστε γεμάτοι χαρά και μπορείτε να δείτε την αρχή της επιτυχίας.

Ιχθύες

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση με τον/την σύντροφό σας. Δυσκολεύεστε να προχωρήσετε όσο το παρελθόν σας κρατά πίσω. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάθε ευκαιρία για να ξεφορτωθείτε ότι είναι πλέον περιττό. Η χαλαρή διάθεσή σας θα κυριαρχεί σήμερα και θα αισθάνεστε καλά ώστε να εκμεταλλευθείτε την ζωή στο έπακρο. Ακολουθήστε τις ορμές σας.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων