Κυριακή, 25 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Η έγνοιά σας σχετικά με οικονομικά θέματα σας προκαλεί ανασφάλεια, έντονα ανταγωνιστικές τάσεις και έλλειψη διάθεσης να δουλέψετε ομαδικά. Επενδύσεις και σημαντικές αγορές χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής καθώς Ουρανός και Ήλιος είναι σε δυσαρμονικές όψεις και αν μπορείτε να τις αναβάλλετε για λίγο, θα είναι προς δικό σας συμφέρον. Σήμερα δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε εύκολα με το ταίρι σας, ενώ οι ελεύθεροι μπορεί να παρεξηγήσετε τις προθέσεις ενός καινούριου προσώπου και να εκτεθείτε. Οι δύσκολες όψεις Αφροδίτης – Ποσειδώνα θολώνουν την κρίση σας και το τοπίο γενικότερα όσον αφορά τα ερωτικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό φέρνει πολλές συναντήσεις με άτομα που μπορούν να σας δώσουν τις σωστές κατευθύνσεις για να διευκολυνθούν οι προσπάθειές σας, όμως πρέπει να είστε πρόθυμοι να ακούσετε και κυρίως να εφαρμόσετε τις συμβουλές τους. Είναι μια μέρα με πολλές υποχρεώσεις αλλά και ευχάριστες εξελίξεις. Σελήνη και Αφροδίτη σε αρμονικές όψεις σας προκαλούν μια ευχάριστη διάθεση και γίνεστε πιο επικοινωνιακοί με τα οικεία σας πρόσωπα. Η μέρα ευνοεί συναντήσεις με φιλικά ή συγγενικά σας πρόσωπα, κουβεντούλα και χαλάρωση. Η νοσταλγική σας διάθεση θα επαναφέρει μνήμες ευχάριστων γεγονότων.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με δυναμισμό ξεκινά η νέα εβδομάδα και έχετε να τρέξετε πολλές υποθέσεις, κάτι που θα επιφέρει πολλά οφέλη στα επαγγελματικά σας. Κάντε τον προγραμματισμό σας για να ξέρετε ποια είναι τα όρια των δυνατοτήτων σας και μεθοδεύστε τις ενέργειές σας έτσι ώστε, να μην χάνετε πολύτιμο χρόνο. Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό, ευνοεί τον τομέα της καριέρας. Όσον αφορά τον οικογενειακό τομέα, ενδεχομένως να έχετε παραμελήσει τα αγαπημένα σας πρόσωπα λόγω φόρτου εργασίας, αν όμως το επιδιώξετε, μπορείτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο και να αναπληρώσετε τα όποια κενά στις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι έχετε προετοιμάσει το έδαφος εδώ και αρκετές εβδομάδες και τώρα είστε σε φάση που βλέπετε τις υποθέσεις σας να εξελίσσονται πέρα των προσδοκιών σας, αλλά δεν θα πρέπει να προτρέχετε κάνοντας περιττά έξοδα. Επενδύστε χρήματα στη δουλειά σας και αφήστε για λίγο στην άκρη τις προσωπικές σας επιθυμίες για ακριβές αγορές. Στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων επικρατεί αστάθεια, η οποία ενδεχομένως να οφείλεται στην απογοήτευση που σας έχουν προκαλέσει ορισμένα πρόσωπα, όμως είστε κι εσείς αρκετά αυστηροί. Ρίξτε τους τόνους και αποδεχτείτε τους άλλους με τα ελαττώματά τους.

ΛΕΩΝ

Δίας και Ήλιος σε δυναμικές όψεις ευνοούν τον επαγγελματικό τομέα και τις οικογενειακές επιχειρήσεις, οπότε βάλτε τα δυνατά σας και δουλέψτε ομαδικά, ώστε να πετύχετε τα βέλτιστα των αποτελεσμάτων. Είναι η εποχή όπου η ανταμοιβή σας είναι επάξια των κόπων σας και δεν σας καταβάλλει η σωματική κούραση μιας και είστε μες στη ζωντάνια. Η είσοδος του κυβερνήτη σας Ήλιου στον Σκορπιό, σας προκαλεί μια εσωστρέφεια και την ανάγκη να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια, ενώ παράλληλα αυξάνει και τη δημιουργική σας διάθεση. Ιδανική στιγμή για όσους θέλουν να εξασκήσουν τα ταλέντα τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε μες στο άγχος για να τακτοποιήσετε αυτά που έχετε στο μυαλό σας και ο χρόνος περνά σαν αστραπή σήμερα, αλλά θα είναι εποικοδομητική η μέρα. Στον επαγγελματικό τομέα προκύπτουν καινούρια πράγματα, όμως πρέπει να τηρήσετε αυτά που υπόσχεστε για να προχωρήσει μια νέα συνεργασία. Μην αφήνετε να σας εκθέτει η ανευθυνότητα συνεργατών. Αφροδίτη και Άρης προκαλούν πάθη και εντάσεις στον ερωτικό τομέα και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Υπάρχουν δηλαδή στιγμές που αισθάνεστε πλήρεις, ενώ κάποιες άλλες φορές σας κατακυριεύει η ζήλια και η κτητικότητα, με αποτέλεσμα να αντιδράτε εντελώς αψυχολόγητα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος αφήνει σήμερα το ζώδιο σας και περνά στον Σκορπιό, με αποτέλεσμα να στρέφεται το ενδιαφέρον σας σε οικονομικά κυρίως θέματα και καθώς αυξάνονται οι πόροι σας, είναι ιδανική στιγμή για να κάνετε μία ρύθμιση στις οφειλές σας με πιο ευνοϊκούς όρους. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεχτικοί αποφεύγοντας τις σπατάλες, βάζοντας όρια στις αγορές σας. Η ανάγκη σας για επιβεβαίωση αυξάνει το αίσθημα της ζήλιας και προκειμένου να εξασφαλίσετε την αποκλειστικότητα για τα συναισθήματα του συντρόφου σας, μπορεί να χάσετε το μέτρο και να κάνετε παράλογες ενέργειες που θα σας ρίξουν στα μάτια του. Μη κάνετε υπερβολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας, σας γεμίζει με ζωντάνια και αισιοδοξία και μπορείτε να τακτοποιήσετε δύσκολες υποθέσεις χωρίς να το πολυσκέφτεστε. Οι θετικές όψεις με τον Δία ευνοούν τα επαγγελματικά σας, όμως πρέπει να είστε προσεχτικοί στις επιλογές σας καθώς έχετε μια τάση να εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις και να παραβλέπετε τους κινδύνους. Δίνετε δεύτερες ευκαιρίες στις σχέσεις σας, όμως αν νιώσετε προδομένοι, μπορείτε να διαγράψετε για πάντα όσους σας έχουν πληγώσει, δίχως να αισθάνεστε καμία ανάγκη για επανασύνδεση. Τώρα είστε σε αυτή τη φάση της ζωής σας και κάνετε ένα γερό ξεσκαρτάρισμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό, σας καλεί να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και την εμπειρία που έχετε αποκτήσει με τόσο κόπο και προσπάθεια, αφήνοντας πίσω τις δυσάρεστες στιγμές του παρελθόντος που σας προκαλούν ανασφάλεια. Ο κυβερνήτης σας Δίας υποστηρίζει και διευκολύνει τα έργα σας, ενώ παράλληλα φέρνει και νέες προτάσεις συνεργασίας. Είστε αρκετά επικοινωνιακοί σήμερα και μπορείτε να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αρκεί να επιστρατεύσετε την ευγένειά σας. Η μέρα ευνοεί την ερωτική σας ζωή, ενώ παράλληλα αυξάνει τις πιθανότητες να συναντήσετε έναν πρώην έρωτα που δεν έχετε ξεπεράσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό ενισχύει τον τομέα των συνεργασιών και της κοινής προσπάθειας και μπορείτε να επιλύσετε το βιοποριστικό σας πρόβλημα, αρκεί να είστε συζητήσιμοι και συνεννοήσιμοι με τους συνεργάτες σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε γραφειοκρατικά θέματα που μπορούν να προκαλέσουν εμπόδια στις υποθέσεις σας. Προσέξτε πού υπογράφετε. Οι διατροφικές σας συνήθειες χρήζουν προσοχής καθώς ο Δίας στον Σκορπιό αυξάνει την όρεξή σας και μάλιστα όχι για ό,τι πιο υγιεινό. Αντικαταστήστε επιβαρυντικές για τον οργανισμό σας τροφές με λαχανικά, φρούτα και όσπρια και κάντε για λίγες μέρες μία αποχή, ώστε να αποτοξινωθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ορισμένες ανατροπές στον επαγγελματικό τομέα σας κάνουν να αγανακτείτε και δεν σκοπεύετε να ρίξετε τους τόνους, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η θέση σας. Εσείς δε, που ψάχνετε μια θέση εργασίας, έχετε κολλήσει σε συγκεκριμένους τομείς και η έλλειψη ευελιξίας δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την εύρεση εργασίας. Σκεφτείτε ψύχραιμα το συμφέρον σας. Μέσα από ένα ταξίδι μπορείτε να αναθερμάνετε τη σχέση σας, ενώ οι ελεύθεροι θα γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα αλλάξει τη ζωή σας. Ενδεχομένως να αποφασίσετε να μετοικήσετε στο εξωτερικό, προτού όμως πάρετε μια τόσο σημαντική απόφαση, αφήστε τον χρόνο να εξελίξει τη σχέση.

ΙΧΘΥΣ

Αφροδίτη και Άρης διανύουν τον τομέα των οικονομικών σας υποθέσεων και μπορείτε να ρυθμίσετε λογαριασμούς και χρέη που έχουν συσσωρευθεί, αρκεί να μην κάνετε παρορμητικές ενέργειες με τους πόρους σας. Αν σκοπεύετε να κάνετε μία επένδυση, καλό είναι να το καθυστερήσετε προς το παρόν, προκειμένου να τακτοποιηθούν πρώτα οι οφειλές σας. Η συνεχής επικοινωνία μέσω διαδικτύου με ένα άτομο από το εξωτερικό, αρχίζει να αποκτά ερωτικό χαρακτήρα και είστε μέρα – νύχτα κολλημένοι στο κινητό σας. Ωστόσο, κρατήστε και κάποιες άμυνες που θα σας προστατεύσουν από πιθανή απογοήτευση ή κακοτοπιά

Πηγή: www.lifo.gr

σχετικα αρθρα

2 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

ροη ειδησεων

spot_img