Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021

Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Έχετε απογοητευτεί από τις οικονομικές απολαβές της δουλειάς σας και θέλετε να αλλάξετε κατεύθυνση οπωσδήποτε, αλλά οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για να ψάξετε για κάτι καλύτερο. Ωστόσο, μην παραιτήστε. Ξεσκονίστε τις επαφές σας και μιλήστε με άτομα που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν.   Τα σχέδια σας για ένα ταξίδι προς το παρόν αναβάλλονται εξαιτίας μιας έκτακτης ανάγκης που θα αφορά ένα ηλικιωμένο μέλος της οικογένειας. Περιουσιακά θέματα έρχονται στο προσκήνιο και οι σχέσεις σας με συγγενικά πρόσωπα θα περάσουν ένα διάστημα εντάσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό στρέφει το ενδιαφέρον σας σε οικονομικά θέματα και είστε αποφασισμένοι να διεκδικήσετε αυτά που σας οφείλουν, το θέμα όμως είναι να φερθείτε με διπλωματία, ώστε να μην προκαλέσετε έντονες αντιδράσεις. Οι διανοητικές σας ικανότητες είναι άριστες και είναι ιδανική στιγμή για όσους ασχολείστε με πνευματικές εργασίες.   Πολύ πάθος και ένταση στην ερωτική σας ζωή, κάτι που ικανοποιεί την ανάγκη σας για επιβεβαίωση, σας λείπει όμως η ουσιαστική επικοινωνία κι αρχίζετε να ξενερώνετε. Παρεξηγήσεις με φιλικά σας πρόσωπα επειδή επικεντρώνεστε στα ερωτικά σας, φέρνουν αναστάτωση στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Πολύ δυνατή μέρα για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις και προβλέπεται πολύ τρέξιμο, όμως θα είναι αποτελεσματικές οι προσπάθειες σας και θα βγείτε από τη δύσκολη θέση που βρίσκεστε εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Κάποιες επαφές θα αποβούν πολύ χρήσιμες και καλό είναι να ακούσετε με προσοχή αυτά που θα σας προτείνουν.   Είστε προβληματισμένοι με την σχέση σας εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς ηλικίας, αλλά δεν μπορείτε να διακόψετε εφόσον νιώθετε ευτυχισμένοι και πλήρεις. Από την άλλη, γνωρίζετε εκ των προτέρων πως θα βρεθείτε αντιμέτωποι με το περιβάλλον σας και δεν μπορείτε να απολαύσετε τις στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη περνά σήμερα στον Σκορπιό και η ανάγκη σας να καλύψετε τις οικονομικές σας οφειλές, σας κάνει πιο σκληρούς στις διαπραγματεύσεις σας, κάτι που μπορεί να οδηγήσει και στη ρήξη μιας συμφωνίας. Ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση κοινόχρηστων πόρων, ώστε να μην προκληθούν εντάσεις με τους συνεργάτες σας.   Όταν σας πιάνει τι πείσμα δεν υπολογίσετε τίποτα και έτσι φέρνετε σε δύσκολη θέση το ταίρι σας. Ο εγωισμός σας σε πολλές περιπτώσεις ήταν κακός σύμβουλος και εξαιτίας του έχουν διαλυθεί σχέσεις που είχαν προοπτική να εξελιχθούν. Μην επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη.

ΛΕΩΝ

Έχετε χάσει λίγο τον προσανατολισμό σας κι αυτό οφείλεται στις πολλές πληροφορίες που ακούτε, με αποτέλεσμα να μην ξέρετε προς ποια κατεύθυνση να στρέψετε την προσοχή σας. Ενδεχομένως να χρειάζεστε μία παύση ώστε να ξεκουράσετε το μυαλό σας και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Σήμερα μην ασχολείστε με τα πλάνα σας.   Δεν είναι ξεκάθαρα τα μηνύματα που λαμβάνετε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και επειδή δεν είστε υπομονετικοί, αποφασίζετε να αναζητήσετε αλλού τον έρωτα, όμως οι εξελίξεις θα σας προκαλέσουν μεγάλη έκπληξη. Η αδιαφορία σας και η αλλαγή πλεύσης, θα προσελκύσουν το άτομο που σας έχει γοητεύσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάντε λίγη υπομονή οι Παρθένοι και μην γκρινιάζετε επειδή δεν μπορείτε να ικανοποιήσετε μία επιθυμία σας. Πολύ συχνά εστιάζετε σε ελλείψεις και χάνετε τη διάθεση σας για να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Ερμής και Δίας σε δυναμικές όψεις, προετοιμάζουν το έδαφος για κάποια σημαντική εξέλιξη στα επαγγελματικά σας. Μην προκαλείτε αρνητικό κλίμα.   Η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό σας κάνει διεκδικητικούς και υπερισχύει η ζήλια και η κτητικότητα σας, κάτι που προκαλεί εκρηκτικό κλίμα στη σχέση σας. Πολύ ερωτική η συγκεκριμένη θέση, αλλά θα πρέπει να στρέψετε την ενέργειά σας στη σωστή κατεύθυνση.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα κρύβει εκπλήξεις που μπορεί να σας τρομάξουν στην αρχή, αλλά θα είναι προς συμφέρον σας. Τακτοποιήστε σήμερα οτιδήποτε θεωρείτε σημαντικό και δύσκολο στην επίλυση του, καθώς Ήλιος και Δίας είναι σε δυναμικές όψεις και διευκολύνουν τις προσπάθειες σας, ενώ αυξάνουν και την τύχη σας. Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται.   Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας φέρνει αρμονία και αγάπη και διανύετε μια πολύ θετική φάση της ζωής σας όσον αφορά τα ερωτικά σας. Οι ελεύθεροι κερδίζετε τις εντυπώσεις με το σεξ απίλ σας και είναι ιδανική εποχή για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας μπορεί να σας κάνει απαιτητικούς απέναντι στους συνεργάτες σας και να δημιουργηθεί τεταμένη ατμόσφαιρα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Έχετε πολλά στο μυαλό σας που πρέπει να τακτοποιηθούν και γίνεστε απότομοι όταν δεν ακολουθούν οι άλλοι τους ρυθμούς σας. Ρίξτε τος τόνους, για να γίνουν οι δουλειές σας.   Έχετε προσέξει ένα νέο πρόσωπο που κυκλοφορεί στα στέκια σας και θέλετε οπωσδήποτε να το γνωρίσετε. Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε το πρώτο βήμα και μπορείτε να το γοητεύσετε με τον ακαταμάχητο δυναμισμό σας και επιστρατεύοντας το χιούμορ σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισιόδοξους σας βρίσκει η μέρα καθώς Δίας και Ερμής είναι σε καλές όψεις και εκτός από τις επικοινωνιακές σας ικανότητες που είναι άψογες, έχετε και πολλή διάθεση για να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν προοπτικές βελτίωσης και είναι θέμα χρόνου να δείτε σημαντική αύξηση στο εισόδημά σας.   Ένα πρόβλημα υγείας του συντρόφου σας θα σας ανησυχήσει και θα θέλετε να παρέχετε την φροντίδα που χρειάζεται, ενδεχομένως όμως να μη φτάνει μόνο αυτό. Προσπαθήστε να παρακινήσετε το ταίρι σας να επισκεφτεί τον γιατρό του, ώστε να αντιμετωπισθεί το θέμα με την κατάλληλη αγωγή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποκαλύψεις και έντονο παρασκήνιο στον επαγγελματικό τομέα, σας κάνουν να ανησυχείτε και θέλετε να διασφαλίσετε την θέση σας, με αποτέλεσμα να φορτώνεστε περισσότερες ευθύνες. Μην εξυπηρετείτε τους άλλους για δημιουργία θετικών εντυπώσεων. Αν έρθει η στιγμή να διεκδικήσουν τη θέση σας, δεν θα τους φρενάρει τίποτα. Αναδείξτε τις δεξιότητές σας.   Από μια ασήμαντη αφορμή, μπορεί να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση και να πείτε σκληρά λόγια στο ταίρι σας. Το γεγονός ότι δεν εκφράζετε εγκαίρως τα παράπονά σας, έχει σαν αποτέλεσμα να συσσωρεύονται αρνητικά συναισθήματα και οι εκρήξεις σε ανύποπτο χρόνο να είναι ολοένα και πιο συχνές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλή φούρια έχετε σήμερα επειδή θέλετε να τακτοποιήσετε σημαντικά θέματα, αλλά δεν μπορείτε να διαχειριστείτε σωστά τον χρόνο σας, κάτι που μπορεί να έχει αντίκτυπο στις υποθέσεις σας. Γενικά είστε αγχωμένοι με τα οικονομικά σας και έχετε την εντύπωση πως αν φορτωθείτε περισσότερες ευθύνες, θα βελτιωθούν. Εστιάστε σε ένα πράγμα την φορά.   Δεν θέλετε να πληγώσετε το ταίρι σας, αλλά δεν μπορείτε και να συνεχίσετε σε μία σχέση που δεν σας δίνει αυτό που αναζητάτε και είστε πού προβληματισμένοι. Η αλλαγή στη στάση του μπορεί να αναζωπυρώσει την φλόγα και δεν θα πρέπει να βιαστείτε να δώσετε ένα τέλος αν δεν είστε σίγουροι.

ΙΧΘΥΣ

Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα και είστε λίγο εριστικοί εξαιτίας οικονομικών θεμάτων που σας απασχολούν. Ασχοληθείτε με τα μελλοντικά σας σχέδια και βάλτε συγκεκριμένους στόχους, αποφεύγοντας τις πολλές επαφές με συνεργάτες και κόσμο. Μια καινούρια ιδέα μπορεί να σας φανεί ενδιαφέρουσα και θα περάσετε αρκετό χρόνο συλλέγοντας πληροφορίες.   Αφροδίτη και Άρης σε δυναμικές όψεις προκαλούν έντονο ερωτισμό και είναι ιδανική μέρα για να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Μία έξοδος με το ταίρι σας στο αγαπημένο σας στέκι, θα επαναφέρει όμορφες μνήμες από το παρελθόν και θα ενισχύσει την σχέση σας.

Πηγή: www.lifo.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων