Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Τα ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Τα ζώδια για σήμερα:

Κριός

Η αυξημένη γοητεία σας σας φέρνει επιτυχία όσο έχετε το κουράγιο να την ακολουθήσετε. Οι πρωτοβουλίες σας αποδίδουν οπότε πλησιάστε τα άτομα που αγαπάτε και πραγματοποιήστε ότι θέλετε. Δεν θα σας λείπει η έμπνευση για να φέρετε κοντά και να λειτουργήσουν αρμονικά διαφορετικά κομμάτια της ζωής σας.

Ταύρος

Κάποιο κοντινό σας άτομο θα σας βοηθήσει να προσέξετε κάτι που κάνετε λάθος στην σχέση σας. Σκεφθείτε αυτό το πρόβλημα σοβαρά και δώστε περισσότερη βάση στην οπτική του/της συντρόφου σας. Δεν θα μπορείτε να ανεχτείτε κάποιες συνήθειές σας πλέον. Μην πηγαίνετε αντίθετα από το ένστικτό σας. Αλλάξτε ότι πρέπει να αλλάξει.

Δίδυμοι

Από τις φιλικές συζητήσεις και τις προκλήσεις , ο/η σύντροφός σας θα ενθουσιαστείτε με τις μεγάλες πιθανότητες που τον/την κάνετε να φανταστεί. Είστε ανάμεσα στην πολύ δράση και την απόλυτη χαλάρωση. Θα δείτε τα ελαττώματα κάποιων ανθρώπων πιο καθαρά. Δεν θα έχετε επιλογή παρά να βγάλετε συμπεράσματα.

Καρκίνος

Έχει έρθει η ώρα για κάποια πράγματα να έρθουν στο φως. Θα έχετε την ικανότητα να ανακαλύψετε την αλήθεια για κάποιες αμφιβολίες σας σήμερα και θα προχωρήσετε προς τους στόχους σας. Προσπαθήστε να μιλήσετε για ότι θέλετε. Θα είστε πιο συναισθηματικοί σήμερα. Αναβάλετε τις σημαντικές αποφάσεις για άλλη ημέρα και χαλαρώστε.

Λέων

Θα έχετε μια πιο φιλική, πιο ανοιχτή και πιο ανεκτική στάση από ότι συνήθως. Μην αποδέχεστε κάθε συμβιβασμό που εμφανίζεται μπροστά σας όμως. Το μέλλον είναι στα χέρια σας και μπορείτε να έχετε τον έλεγχο. Δεν θα υπάρχει χώρος να μετανιώσετε το πόσο λίγο χρόνο έχετε. Οι πράξεις σας κινούνται γρήγορα και πρέπει να ακολουθήσετε.

Παρθένος

Θα θέλετε να δείξετε τον εαυτό σας και να βελτιώσετε την δύναμη της πειθούς σας. Τώρα είναι καιρός να προχωρήσετε για νέες συναντήσεις και να φτιάξετε την μοίρα σας. Ο/η σύντροφός σας θα σας προσφέρει απρόσμενο ενθουσιασμό. Θα μπορείτε να ζήσετε την ζωή στο έπακρο ενώ το να παραμείνετε ανοιχτοί στους άλλους θα σας χαρίσει αρμονία.

Ζυγός

Ένα τηλεφώνημα θα σας ταράξει. Η ανάγκη σας για διασκέδαση αφυπνίζεται. Θα πρέπει να πάρετε τον χρόνο σας πριν ξεκινήσετε μια διαδικασία που δεν έχει τέλος. Μια μεγάλη ανάγκη για συζητήσεις θα σας οδηγήσει σήμερα. Είναι καιρός να δείξετε πραγματικά τα χαρτιά σας.

Σκορπιός

Είστε πιο συναισθηματικοί από ότι συνήθως. Η έντονα αντιφατική συμπεριφορά σας ίσως σας φέρει σκαμπανεβάσματα. Είναι στο χέρι σας να ελέγξετε τις τάσεις αυτές σκεπτόμενοι πολύ τα πάντα. Η ειλικρίνειά σας θα αποδώσει καρπούς σήμερα και θα σας βοηθήσει να κερδίσετε ξανά την εκτίμηση των γύρω σας.

Τοξότης

Θα θέλετε να αλλάξετε παλιές συνήθειες και να στραφείτε προς νέους ορίζοντες. Μην διστάσετε να κάνετε αυτό το βήμα προς τον διευρυμένο κόσμο αλλά δεν χρειάζεται να αναθεωρείτε τα πάντα. Θα πρέπει να ελέγξετε καλά τα οικονομικά σας και να ισορροπήσετε τους λογαριασμούς σας. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την διαχείρισή σας και αυτό θα σας χαλαρώσει.

Αιγόκερως

Ωφελείστε από μια θετική επιρροή στην ερωτική σας ζωή. Υπάρχει μια θετική αλλαγή μέσα σας. Μην βασίζεστε στην εμφάνιση. Θα υπάρχει υποστήριξη για τις πρωτοβουλίες σας. Οι άλλοι θα σας αναζητούν για την ικανότητά σας να απομακρύνεστε αναφορικά με κάποια γεγονότα και θα σας εμπιστεύονται.

Υδροχόος

Θα έχετε το κουράγιο να κάνετε κάποιες ερωτήσεις στον/στην σύντροφό σας σήμερα. Θα σας είναι δύσκολο να αφεθείτε και αυτό περιορίζει τα συναισθήματα και την έκφρασή σας. Θα είναι κρίνα να κλείσετε το μυαλό σας σε αλλαγές που είναι σημαντικές τώρα.

Ιχθύες

Θα παρασυρθείτε εξαιτίας της έντασής σας και αυτό μπορεί να πληγώσει τον/την σύντροφό σας. Κατευθύνετε τα συναισθήματά σας σε τομείς όπου ξέρετε ότι δεν μπορεί να κάνετε λάθη. Δεν μπορείτε να περιμένετε ότι θα αλλάξει εντελώς το μέλλον σας. Η παρέμβαση ενός φίλου θα είναι πολύ ωφέλιμη σήμερα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων