Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2022

Τα ζώδια σήμερα

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη σας φέρνουν κοντά σε πρόσωπα με ποικίλες προθέσεις και αντιλήψεις και το πιθανότερο είναι να υπάρξουν συγκρούσεις ή διαφωνίες που θα σας εκνευρίσουν! Τελικά όμως τίποτα δεν γίνεται χωρίς τις αναγκαίες «ζυμώσεις».

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στον Τοξότη σας «βάζει ιδέες» για το πώς θα μπορούσατε να αυξήσετε το εισόδημά σας, «ρισκάροντας» μέρος των αποθεματικών σας, την ίδια στιγμή όμως ο Κρόνος επισημαίνει ότι δεν θα πρέπει να ποντάρετε και πολύ στην τύχη!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Κρόνος στον Τοξότη καλεί να αντιμετωπίσετε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τα όποια προβλήματα σας, βάζοντας στο περιθώριο ενοχές, ανασφάλειες αλλά και όλα αυτά που δεν είναι δικές σας επιλογές αλλά κυρίως αιτήματα ή απωθημένα των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη σας ωθούν να συνεχίσετε και να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας, αντιμετωπίζοντας μάλιστα κάποια έκτακτα περιστατικά ή εμπόδια, που μπορεί να σας καθυστερήσουν ή να αλλάξουν τον προγραμματισμό σας.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη σας καλούν να ασχοληθείτε περισσότερο με τα προβλήματα ή τις ανάγκες ενός αγαπημένου σας προσώπου αλλά και να δώσετε «σάρκα και οστά» σε μια δημιουργική έμπνευσή σας, ξεπερνώντας τις όποιες αντιξοότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη έχουν την πρόθεση να σας «φορτώσουν» με επιπλέον οικογενειακές ευθύνες, ώστε να πάρετε επιτέλους τις απαιτούμενες αποφάσεις! Κι εκείνο που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε την μέση οδό αποδίδοντας «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού, τω Θεώ».

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη σας καλούν να εξαντλήσετε τα μέσα και τους τρόπους επικοινωνίας με τον «έξω» κόσμο και είναι βέβαιο ότι μέσα σε όλα αυτά που θα βιώσετε ή θα μάθετε θα υπάρχουν και πάρα πολλά άνευ σημασίας. Καλό είναι λοιπόν να σταθείτε περισσότερο σε εκείνα που πρέπει να γίνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη και τον Κρόνο στον Τοξότη, το ενδιαφέρον σας εστιάζεται σε οικονομικά θέματα κι ίσως κάποια στιγμή θορυβηθείτε από την αυξανόμενη ροή των εξόδων σας. Πριν όμως οι υποχρεώσεις «σας πάρουν από κάτω», θα πρέπει να θέσετε έγκαιρα τα όρια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης και ο Κρόνος στο ζώδιο σας αναδεικνύουν τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματα σας μέσα από δράσεις ή περιστατικά που «απαιτούν» την συμμετοχή σας. Θα πρέπει όμως και οι άλλοι να καταλάβουν ότι δεν «μαντρώνεστε» εύκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Άρη και τον Κρόνο στον Τοξότη είναι πιθανόν να νιώσετε την ανάγκη να αποσυρθείτε για λίγο από τα «εγκόσμια», δίνοντας προτεραιότητα στις εσωτερικές σας ανάγκες. Μην έχετε κατά νου, όμως, ξάπλες και ξεκούραση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Κρόνος και ο Άρης στον Τοξότη πιέζουν να κοινωνικοποιηθείτε και να παρέμβετε στα κακώς κείμενα, ίσως όμως τελικά αυτός ο «σταυρός» αποδειχθεί πολύ βαρύς για τα δεδομένα σας. Επιπλέον, σε μια συλλογική προσπάθεια θα πρέπει να βάλετε «πολύ νερό στο κρασί σας».

ΙΧΘYΕΣ

Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη πιέζουν για να βρείτε τις κατάλληλες «απαντήσεις» σε ένα επαγγελματικό θέμα που σας απασχολεί κι εκείνο που πρέπει να κάνετε είναι να αναζητήσετε μια συμβιβαστική φόρμουλα ανάμεσα σε αυτά που επιβάλλεται να γίνουν και σε εκείνα που επιθυμείτε

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων