Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

Τα ζώδια σήμερα

Οι προβλέψεις της Τετάρτης για τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Ο ενεργός Κρόνος καλεί να μην αγνοήσετε κάποιους αντικειμενικούς περιορισμούς, που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά και φαίνεται να έχουν νομικές προεκτάσεις. Επιπλέον, ίσως να προκύψει μια «εμπλοκή» με ένα συγγενικό σας πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ημέρα δεν προσφέρεται για «ανοίγματα», τόσο στον οικονομικό τομέα, όσο και στις προσωπικές σας υποθέσεις. Αντίθετα, ο ενεργός Κρόνος ζητά να είστε προσεκτικός/η και να εξαντλήσετε την προνοητικότητα σας, αφού το πιθανότερο είναι να συναντήσετε σοβαρά εμπόδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Κρόνο «παρόντα» είναι πιθανό να κληθείτε να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες, εξ αιτίας της αδυναμίας ή ανεπάρκειας ενός συνεργάτη σας. Παράλληλα, αν δοκιμάζεστε από κάποιου είδους αντιπαράθεση, να θυμάστε ότι οι άλλοι έχουν κάποιες κρυφές «άκρες».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ενεργός Κρόνος μπορεί να θέσει σε δοκιμασία τις φιλικές σας σχέσεις, με αφορμή κι αιτία ένα θέμα που σχετίζεται με την δουλειά σας. Ακόμη, όμως, κι αν στενοχωρηθείτε από τις εξελίξεις, θα έχετε πια μια καθαρή εικόνα για το ποιος/α σε νοιάζεται πραγματικά και ποιος/α όχι.

ΛΕΩΝ

Ένα άτομο που εμπιστεύεστε και «ποντάρετε» πολλά επάνω του, φαίνεται να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας και σε μια τέτοια περίπτωση καλό είναι «να κάνετε την καρδιά σας πέτρα» και να εφαρμόσετε τα δέοντα. Επιπλέον, αν έχετε παιδιά, καλείστε να «σκύψετε» πάνω στα προβλήματα τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί ζητούν επειγόντως την λύση τους, πριν όμως πάρετε αποφάσεις, καλό είναι να «μετρήσετε» προσεκτικά τις εκάστοτε συνέπειες. Αυτό αναφέρεται ιδιαίτερα σε θέματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένεια.

ΖΥΓΟΣ

Μια σημαντική οικονομική υπόθεση σας φαίνεται να «κολλάει» κι αν πρέπει να αποφασίσετε κάτι σήμερα, το πιο σοφό θα ήταν να συμβιβαστείτε, διαλύοντας τις όποιες αυταπάτες σας. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος μπορεί να φέρει έκτακτα έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ενεργός Κρόνος μπορεί να επηρεάσει την έκβαση μιας συμφωνίας ή συνεργασίας, εμφανίζοντας προβλήματα εκεί που δεν υπήρχαν! Αν μπορείτε να «παγώσετε» τις εξελίξεις περιμένοντας βελτιώσεις, τότε έχει καλώς. Αν, όμως, πρέπει να αποφασίσετε σήμερα, δεν θα είναι εύκολο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ενεργός Κρόνος ζητά «να πάρετε πάνω σας», ευθύνες και υποχρεώσεις που κανονικά ανήκουν σε άλλους, ίσως μάλιστα να κριθείτε αυστηρά για τις επιδόσεις σας. Όλα αυτά μπορεί να διαδραματιστούν στον χώρο της εργασίας σας, όπου πρακτικά θα κληθείτε να αποδείξετε την επάρκειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ενεργός Κρόνος μπορεί να αναδείξει τα προσόντα σας, με αφορμή τον χειρισμό μιας «λεπτής» υπόθεσης, κάτι, όμως, που σε αυτήν την φάση δεν θα βγει προς τα έξω αλλά θα γίνει το κοινό μυστικό σας με εκείνον/η που θα λάβει την βοήθεια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα προβλήματα των φίλων φαίνεται να έχουν «την μερίδα του λέοντος» στην καθημερινότητα σας κι ίσως ζητηθεί να γίνετε μέρος της λύσης τους, θυσιάζοντας αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σας. Ωστόσο, το τι ακριβώς θα πράξετε, επαφίεται σε σας.

ΙΧΘYΕΣ

Ο ενεργός Κρόνος αναμένεται να δυσκολέψει αρκετά την καθημερινότητα σας, με ποικίλες «εμπλοκές» ή καθυστερήσεις στις επαφές, τις μετακινήσεις και γενικότερα την επικοινωνία σας με τον «έξω κόσμο». Παράλληλα, ίσως σας ζητηθεί να μεσολαβήσετε για μια υπόθεση που δεν σας αφορά άμεσα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων