Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου, 2021

Τα ζώδια της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

 pappas konstantinos zodiaΚΡΙΟΣ

Αντιμετωπίστε τους ανθρώπους, σήμερα, με περισσότερη θετικότητα και εστίασε στην καλή επικοινωνία μεταξύ σας, που θα βοηθήσει ουσιαστικά τις σχέσεις σας. Αποφύγετε να απομονωθείτε. Αντιθέτως, καλό είναι να προσπαθήσετε να περάσετε περισσότερο χρόνο, με άτομα που αγαπάτε.


ΤΑΥΡΟΣ

Εκτονώσετε το άγχος που έχετε στα επαγγελματικά σας και ξεκουραστείτε περισσότερο, κάνοντας δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Φροντίστε σήμερα, περισσότερο την διατροφή σας και προσπαθήστε να χαλαρώσετε, όσο περισσότερο γίνεται. Αυτό, θα βοηθήσει πολύ το σώμα σας και την υγεία σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, μπορείτε να κινηθείτε πιο ευέλικτα, προσπαθήστε να εστιάσετε στους στόχους σας και το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό. Αν θέλετε να πάρετε αποφάσεις ή να κινήσετε διαδικασίες που αφορούν νέα σας σχέδια, εστιάσετε στη δική σας ασφάλεια και σταθερότητα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορείτε σήμερα να ενισχύσετε τους δεσμούς σας με τους άλλους, δείχνοντας τα συναισθήματά σας και βελτιώνοντας την επικοινωνία σας. Μία ευχάριστη διάθεση, θα σας βοηθήσει πολύ, ώστε να περάσετε ευχάριστες στιγμές και να αποφύγετε οποιαδήποτε δυσάρεστη κατάσταση ή εντάσεις.


ΛΕΩΝ

Σήμερα, κινηθείτε πιο δραστικά, ώστε να προβάλλετε σωστά τις ιδέες σας, σε νέες επαφές ή άτομα που μπορούν να βοηθήσουν την καριέρα σας. Σε οικονομικά ζητήματα, προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε εκκρεμότητες που υπάρχουν, όπως και θέματα εγγράφων. Συμβουλευτείτε ανθρώπους που εμπιστεύεστε.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αντιμετωπίστε τα ζητήματα που σας απασχολούν, με πιο ουσιαστικό τρόπο. Για να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας, αποφύγετε κάθε δυσάρεστη κατάσταση που θα μπορούσε να χαλάσει την διάθεσή σας.


ΖΥΓΟΣ

Θα πρέπει να κινηθείτε πιο ομαλά σήμερα και με θετική διάθεση, ώστε να αποφύγετε εντάσεις και να ενισχύσετε περισσότερο τις σχέσεις σας. Αποφύγετε να αναμοχλεύσετε θέματα του παρελθόντος και να κάνετε σημαντικές συζητήσεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ασχοληθείτε περισσότερο, με άτομα τα οποία έχετε παραμελήσει τελευταία και προσπαθήστε να βελτιώσετε την επικοινωνία μεταξύ σας. Αυτό θα βοηθήσει πολύ την ψυχολογία σας και θα ξεκαθαρίσει παρεξηγήσεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα επαγγελματικά σας, εξετάστε καλύτερα την πορεία ζητημάτων που σας απασχολούν, όπως και την εξέλιξη της καριέρας σας. Μπορείτε να εξετάσετε καλύτερα, νέες προτάσεις ή ευκαιρίες,  ώστε να προχωρήσετε σχέδια που έχετε και να είστε πιο αποδοτικοί.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, μπορείτε σήμερα να προχωρήσετε καλύτερα, ζητήματα που σας απασχολούν, ιδιαίτερα μέσα σε συνεργασίες. Μπορείτε να βγάλετε τον καλύτερό σας εαυτό και να προωθήσετε σωστά, όσα εσείς θέλετε και να δείξετε στους άλλους, τις ικανότητές σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορείτε να εστιάσετε καλύτερα στους στόχους σας και στις φιλοδοξίες σας. Βάλτε γερές βάσεις, ώστε να φτάσετε στην επιτυχία. Οργανώστε καλά όσα θέλετε να κάνετε από δω και πέρα, αποφύγετε να παρουσιάσετε όμως, ακόμα ιδέες και σχέδια.


ΙΧΘΥΕΣ

Αν δεν είστε σίγουροι για θέματα που αφορούν έγγραφα, συμβόλαια ή συμφωνίες, ζητήστε την συμβουλή ατόμων που εμπιστεύεστε. Φροντίστε θέματα νομικών υποθέσεων, να είναι ξεκάθαρα σήμερα. Πάρτε καλές συμβουλές, για τέτοιου είδους ζητήματα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων