Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2022

Τα ζώδια της Κυριακής 28 Ιανουαρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς *

pappas-konstantinos-zodia

Κριός

Σήμερα η Σελήνη στους Διδύμους σε εξάγωνο με τον Ουρανό, σάς φέρνει μία διάθεση αλλαγής όμως επειδή μπορεί να εντείνει αρκετά την παρορμητικότητά σας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Βάλτε λίγο φρένο, ιδιαίτερα σε σημαντικά θέματα που πρέπει να συζητήσετε ή να πάρετε αποφάσεις. Είναι σημαντικό να εστιάσετε στην καλή επαφή σας με τους άλλους και στις σχέσεις σας, μοιράστε το χρόνο σας σωστά και ισορροπήστε την ψυχολογία σας, ιδιαίτερα από το βράδυ που η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο.

Ευνοούνται περισσότερο: Συνεργασίες, σχέσεις, φιλίες

Χρειάζονται προσοχή: Εργασία, υγεία, αποφάσεις

Τυχεροί αριθμοί: 20, 10, 3

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους μέχρι και το βράδυ που περνάει στον Καρκίνο και ακόμα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας και εκκρεμότητες που έχετε αλλά και τον τομέα των ερωτικών σας που είναι πολύ σημαντικό να μην μεταφέρετε το άγχος που έχετε σε άλλους τομείς μέσα σε σχέσεις. Φρόντισε να βελτιώσετε τη σχέση σας και ασχοληθείτε με άτομα που αγαπάτε, ακόμα και αν επαγγελματικά θέματα σας απασχολούν αρκετά.

Ευνοούνται περισσότερο: Εργασία, υγεία, καριέρα

Χρειάζονται προσοχή: Διασκέδαση, ερωτικά, σχέσεις με τα παιδιά, φιλίες

Τυχεροί αριθμοί: 4, 9, 13

Δίδυμοι

Η Σελήνη που παραμένει στο ζώδιό σας το περισσότερο μέρος της ημέρας και βοηθάει σήμερα να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και το τρίγωνο Σελήνης-Vertex τον τομέα των ερωτικών σας. Μπορείτε να παρατηρήσετε περισσότερο γύρω σας τι ακριβώς συμβαίνει και να συνειδητοποιήσετε αρκετά πράγματα για τις σχέσεις σας, όπως και να συζητήσετε πιο ουσιαστικά πράγματα που θέλετε αλλά και να εκφραστείτε με το σωστό τρόπο σήμερα. Με τη Σελήνη να περνάει στον Καρκίνο το βράδυ, εκφράστε τις ανησυχίες σας σε όσους εμπιστεύεστε.

Ευνοούνται περισσότερο: Διασκέδαση, ερωτικά, νομικά θέματα, εκπαίδευση

Χρειάζονται προσοχή: Φαντασία, σπίτι, οικογένεια, καριέρα

Τυχεροί αριθμοί: 5, 14, 20

Καρκίνος

Θα πρέπει να είστε σήμερα αρκετά προσεκτικοί διότι η Σελήνη παραμένει αρκετό μέρος της ημέρας στους Διδύμους και θα πρέπει να ελέγξετε ακόμα τα συναισθήματα που σας μεταφέρει σε όσα θέλετε να κάνετε, αλλά και να προχωρήσετε. Είναι σημαντικό να προσέχετε την επικοινωνία σας και να προσπαθήστε να εκτονώσετε την εσωτερική ένταση που μπορεί να νιώθετε, ελάτε κοντά με άτομα που αγαπάτε και μιλήστε μαζί τους για όσα σας απασχολούν. Το βράδυ που η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας θα μπορέσετε να ηρεμήσετε περισσότερο και να σκεφτείτε οικονομικά σας θέματα.

Ευνοούνται περισσότερο: Σπίτι, οικογένεια, οικονομικά

Χρειάζονται προσοχή: Επικοινωνία, ταξίδια, νομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 6, 9, 15

Λέων

Σήμερα η Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Ουρανό σας δίνει τη διάθεση να χαλαρώσετε αλλά και να έχετε ευχάριστη συντροφιά, ιδιαίτερα από φιλικά πρόσωπα ή το σύντροφο σας, μπορείτε να έχετε ευχάριστες συναντήσεις. Γενικότερα θα σας κάνει πολύ καλό σήμερα να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε περισσότερο, προσπαθήστε να ισορροπήσετε βέβαια την συναισθηματική σας ευαισθησία που θα σας φέρει η Σελήνη το βράδυ που εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου.

Ευνοούνται περισσότερο: Σχέσεις, συνεργασίες, επικοινωνία

Χρειάζονται προσοχή: Οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 7, 16, 25

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα σε τρίγωνο με τον Ουρανό στρέφει την προσοχή σας σε σημαντικά θέματα που υπάρχουν στα επαγγελματικά σας, αλλά και σε οικονομικά σας θέματα. Μπορείτε να συζητήσετε πιο ουσιαστικά για να λάβετε τις κατάλληλες συμβουλές, θέλετε πλέον να απαλλαγείτε από παλαιότερα βάρη όμως θα πρέπει να το κάνετε με πρόγραμμα και προσεκτικά. Είναι η κατάλληλη μέρα για να προσπαθήσετε να βελτιώσετε σήμερα θέματα μέσα σε προσωπικές σας σχέσεις.

Ευνοούνται περισσότερο: Οικονομικά, υγεία, εργασία

Χρειάζονται προσοχή: Προσωπικότητα, σχέσεις, συνεργασίες

Τυχεροί αριθμοί: 8, 17, 26

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους μέχρι και το βράδυ και το εξάγωνο που κάνει με τον Ουρανό σίγουρα σας δίνει τη διάθεση να διασκεδάσετε, να χαρείτε τη μέρα περισσότερο με άτομα που αγαπάτε αλλά και να ασχοληθείτε με ευχάριστα πράγματα. Μπορείτε να κατανοήσετε περισσότερο τους άλλους, κάτι που θα βοηθήσει πολύ τις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και τα ερωτικά σας. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε όσο περισσότερο μπορείτε σήμερα και να μην ασχοληθείτε με όσα σας αγχώνουν.

Ευνοούνται περισσότερο: Προσωπικότητα, διασκέδαση, ερωτικά

Χρειάζονται προσοχή: Εργασία, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 9, 27, 36

Σκορπιός

Ακόμα η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το εξάγωνο που κάνει με τον Ουρανό δεν βελτιώνει και τόσο τη διάθεση σας, μπορεί να σκεφτείτε αρκετές καταστάσεις που πρέπει να λύσετε στην καθημερινότητά σας αλλά και σε οικονομικά θέματα. Είναι σημαντικό σήμερα να εστιάσετε περισσότερο στην διαίσθησή σας για να βρείτε λύσεις, μείνετε στο σπίτι αν αυτό σας ευχαριστεί περισσότερο, όμως η παρέα ατόμων που σας αγαπούν μπορούν να σας βοηθήσουν να απελευθερώσετε τα συναισθήματά σας. Η Σελήνη το βράδυ περνάει στον Καρκίνο, βελτιώνοντας τη διάθεσή σας και φέρνοντας έναν αέρα αισιοδοξίας.

Ευνοούνται περισσότερο: Κρυφές υποθέσεις, σπίτι

Χρειάζονται προσοχή: Φιλίες, ερωτικά, τύχη

Τυχεροί αριθμοί: 1, 10, 28

Τοξότης

Σήμερα το εξάγωνο Σελήνης-Ουρανού σίγουρα σας δίνει μία διάθεση ώστε να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις προσωπικές σας σχέσεις, τις συνεργασίες σας αλλά και σας κάνει γενικά και πιο κοινωνικούς. Μπορείτε να ελέγξετε καλύτερα καταστάσεις αλλά και να μιλήσετε πιο ουσιαστικά για να λύσετε θέματα μέσα στις σχέσεις σας. Η επαγγελματική σας διαίσθηση είναι υψηλή και μπορείτε να καθορίσετε πλέον τον τρόπο που πρέπει να κινηθείτε στα επαγγελματικά σας που αντιμετωπίζουν κάποια θέματα, εστιάστε σε καλές επαφές και σε άτομα που μπορούν να σας συμβουλέψουν σωστά.

Ευνοούνται περισσότερο: Επικοινωνία, φιλίες

Χρειάζονται προσοχή: Καριέρα, σπίτι

Τυχεροί αριθμοί: 11, 20, 29

Αιγόκερως

Σήμερα η ψυχολογία σας μπορεί να βοηθήσει πολύ στο να δημιουργήσετε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα με άτομα που αγαπάτε και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, έχετε την ανάγκη να χαλαρώσετε αλλά και να διασκεδάσετε σήμερα περισσότερο. Βέβαια αποφύγετε τις μακρινές διαδρομές και προτιμήστε να βρεθείτε με άτομα που εμπιστεύεστε, αποφύγετε σήμερα αποφάσεις ειδικά το βράδυ με τη Σελήνη να περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου που θα σας κάνει πιο συναισθηματικούς. Προσέξτε έξοδα αλλά και την επικοινωνία σας, ιδιαίτερα με κοντινά σας πρόσωπα με τον Ουρανό σας κάνει λίγο ευαίσθητους.

Ευνοούνται περισσότερο: Καριέρα, οικονομικά

Χρειάζονται προσοχή: Ταξίδια, νομικές υποθέσεις, επικοινωνία

Τυχεροί αριθμοί: 3, 12, 30

Υδροχόος

Σήμερα ο κυβερνήτης σας ο Ουρανός σε εξάγωνο με την Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σας μεταδώσει κάποια νευρικότητα και αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, αποφύγετε συζητήσεις ή συναντήσεις αν αυτό δεν είναι σήμερα απαραίτητο, διοχετεύστε την ενέργειά σας σε πράγματα που αγαπάτε, βγείτε έξω, διασκεδάστε αποφεύγοντας όμως να κάνετε πολλά έξοδα σήμερα. Μπορείτε να σχεδιάσετε καλύτερα όσα θέλετε να κάνετε μέσα στο επόμενο διάστημα, όμως μη βιαστείτε.

Ευνοούνται περισσότερο: Ταξίδια, περιπέτεια, εκπαίδευση, προσωπικότητα

Χρειάζονται προσοχή: Οικονομικά, έξοδα, δάνεια

Τυχεροί αριθμοί: 4, 13, 31

Ιχθύες

Με τη Σελήνη να παραμένει στους Διδύμους προσέξτε αρκετά σήμερα όσο θέλετε να κάνετε και ιδιαίτερα τη διάθεσή σας που επηρεάζεται από τη Σελήνη, ειδικά μέσα σε σχέσεις προσπαθήστε να βρεθείτε μόνο με άτομα που σας ηρεμούν. Με το εξάγωνο Σελήνης-Ουρανού που σας δίνει νέες ιδέες και προοπτικές θα προχωρήσετε καλύτερα θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, αλλά και θα λύσετε τα δεσμά του παρελθόντος, όμως προσέξτε ποιον εμπιστεύεστε. Η Σελήνη περνώντας στον Καρκίνο θα βελτιώσει κάπως την ψυχολογία σας.

Ευνοούνται περισσότερο: Οικονομικές, κρυφές υποθέσεις

Χρειάζονται προσοχή: Συνεργασίες, σχέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 5, 14, 22

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων