Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Τα ζώδια της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς *

pappas-konstantinos-zodia

 ΚΡΙΟΣ

Σήμερα ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Τοξότη και θα επηρεάσει αρκετά αρκετούς τομείς της ζωής σας αλλάζοντας καταστάσεις που μπορεί να ήταν στάσιμες και θέλετε πλέον να εμπλακείτε, ο Χείρωνας θα σας βοηθήσει ώστε να ξεκαθαρίσετε θέματα που χρονίζουν αλλά και παρελθοντικές καταστάσεις και εκκρεμότητες που θέλετε να απαλλαγείτε. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά και στα επαγγελματικά σας, νέα σας σχέδια μπορούν να τρέξουν καλύτερα τώρα, το σημαντικό είναι να ισορροπήσετε τον τομέα των οικονομικών σας αλλά και να λειτουργήσετε πιο σταθερά μέσα στις σχέσεις σας.

Ευνοούνται περισσότερο: Εργασία, υγεία, καριέρα

Χρειάζονται προσοχή: Διασκέδαση, δημιουργία, ερωτικά

Τυχεροί αριθμοί: 17, 18, 8

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης που περνάει σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη επηρεάζει εκκρεμότητες που έχετε οικονομικής φύσεως αλλά και τα ερωτικά σας, σε αυτούς τους τομείς αρκετά πράγματα πρόκειται να αλλάξουν, νέες ευκαιρίες σίγουρα ανοίγονται μπροστά σας, όμως είναι σημαντικό να μην κάνετε βιαστικές ενέργειες. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά αρκεί να βάλετε ένα καλό πρόγραμμα και να μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις λόγω ανασφάλειας, εστιάστε καλά στον τομέα της καριέρας σας και στα ερωτικά σας φροντίστε να είστε ξεκάθαροι.

Ευνοούνται περισσότερο: Διασκέδαση, ερωτικά, νομικά θέματα

Χρειάζονται προσοχή: Φαντασία, καριέρα, σπίτι

Τυχεροί αριθμοί: 20, 9, 7

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης περνάει σήμερα ακριβώς απέναντι σας στον Τοξότη επηρεάζοντας αρκετά τις σχέσεις σας αλλά και τις συνεργασίες σας, σε αυτούς τους τομείς πλέον μπορείτε να κινηθείτε πιο αισιόδοξα αλλά και νέες ευκαιρίες σίγουρα θα παρουσιαστούν. Το σημαντικό είναι να μην δράσετε βιαστικά σε νέα σας ξεκινήματα και να διαχειριστείτε περισσότερο τα συναισθήματά σας για να κατανοήσετε τι ακριβώς ζητάτε μέσα σε σχέσεις. Το σημαντικό είναι να έχετε καλή επικοινωνία και να αποφύγετε να κάνετε δεσμεύσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε.

Ευνοούνται περισσότερο: Έμπνευση, οικονομικά, σπίτι

Χρειάζονται προσοχή: Επικοινωνία, εκπαίδευση, έγγραφα

Τυχεροί αριθμοί: 10, 18, 1

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα ο Άρης που εισέρχεται στον Τοξότη επηρεάζει τον οίκο των εργασιακών σας αλλά και της υγείας σας, είναι δύο τομείς που πρόκειται να ενεργοποιήσει ο Άρης και να φέρει εξελίξεις στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Μπορείτε πλέον να δείτε τα πράγματα πιο θετικά και να αλλάξετε τον τρόπο που κινείστε μέχρι σήμερα. Μπορείτε να δουλέψετε πιο ουσιαστικά για τα σχέδιά σας, το σημαντικό είναι να μην είστε ανυπόμονοι για το αποτέλεσμα που θέλετε να δείτε, ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας. Ισορρόπησε τα συναισθήματά σας και όσα νιώθετε και φροντίστε περισσότερο αυτό το διάστημα την υγεία σας βάζοντας σαν προτεραιότητα να βελτιώσετε τη διατροφή και τον τρόπο ζωής σας.

Ευνοούνται περισσότερο: Επικοινωνίες, συνεργασίες, σχέσεις

Χρειάζονται προσοχή: Οικονομικά, δάνεια

Τυχεροί αριθμοί: 2, 7, 20

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη σήμερα να περνάει στον Τοξότη επηρεάζοντας τον τομέα των ερωτικών σας και της δημιουργικότητά σας αρκετά αλλάζουν, ο Χείρωνας θα βοηθήσει πολύ τον τομέα των ερωτικών σας βελτιώνοντας υπάρχουσες σχέσεις αλλά και φέρνοντας νέες ευκαιρίες ιδιαίτερα για εσάς που ακόμα δεν είστε σε κάποια σχέση. Η δημιουργικότητά σας εντείνεται και μπορείτε πλέον να αναζητήσετε νέους τρόπους ώστε να πετύχετε τα σχέδια σας. Μπορείτε να καταφέρετε αρκετά και να σταθεροποιήσετε πράγματα που ήταν δύσκολο μέχρι τώρα. Τα επαγγελματικά σας ευνοούνται επίσης και γενικότερα θα μπορέσετε να ξεπεράσετε και να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις αλλά και να έχετε μεγαλύτερη αποδοχή στα σχέδιά σας.

Ευνοούνται περισσότερο: Οικονομικά, εργασία, υγεία

Χρειάζονται προσοχή: Προσωπικότητα, σχέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 12, 3, 18

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα ο Άρης περνάει στον Τοξότη και επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού αλλά και της οικογένειας, σε αυτό τον τομέα ο Άρης ενεργοποιεί αρκετές καταστάσεις, μπορεί να θελήσετε να κάνετε αλλαγές στο σπίτι, να μετακομίσετε ή γενικότερα να κάνετε αλλαγές σε ότι αφορά την οικογένειά σας που ο Χείρωνας θα βοηθήσει να βελτιωθούν αυτή την περίοδο και να υπάρξει καλύτερη επικοινωνία μεταξύ σας. Είναι σημαντικός ο τρόπος που σκέφτεστε αλλά και που δράτε απέναντί στους άλλους, εκδηλώστε τα συναισθήματά σας και προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά.

Ευνοούνται περισσότερο: Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη , Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη .

Χρειάζονται προσοχή: Παρασκήνιο, εργασία

Τυχεροί αριθμοί: 4, 21, 33

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Τοξότη και επηρεάζει αρκετά τον τομέα της επικοινωνίας σας αλλά και των επαγγελματικών σας και ο Χείρωνα θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε καλύτερα σχέδια που έχετε στα επαγγελματικά σας, όμως θα πρέπει να εστιάσετε καλά σε αυτά διότι οι προσεκτικές κινήσεις και ενέργειες πρόκειται να σας δώσουν τα θετικά αποτελέσματα, αυτό μην το ξεχνάτε. Το ένστικτό σας είναι πολύ δυνατό και νιώθετε την ανάγκη να κάνετε νέα πράγματα, ο Άρης θα σας φέρει νέες ευκαιρίες στον τομέα των επαγγελματικών και την καριέρα σας, όμως αποφύγετε τη βιασύνη και γενικότερα φροντίστε να κρατάτε τις ισορροπίες μέσα συνεργασίες αλλά και στις κοινωνικές σας επαφές. Η ψυχολογία σας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, γι’ αυτό προσπαθήστε να σκεφτείτε περισσότερο πριν προχωρήσετε.

Ευνοούνται περισσότερο: Κρυφές υποθέσεις, φαντασία, σπίτι

Χρειάζονται προσοχή: Φιλίες, διασκέδαση, δημιουργία

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης περνάει σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σας που αρκετές ευκαιρίες θα υπάρξουν, όμως θα πρέπει να αποφύγετε τη βιασύνη αλλά και τα περιττά έξοδα αυτό το διάστημα για να καταφέρετε αυτά που θέλετε και επιθυμείτε. Ο τομέας των επαγγελματικών σας επίσης επηρεάζεται όπως και των σχέσεών σας, στα επαγγελματικά σας είναι κατάλληλη περίοδο ώστε να δείτε κάποια πράγματα πιο ουσιαστικά και εστιάσετε στην επαγγελματική σας διαίσθηση που μπορεί να σας ανοίξει πόρτες αλλά και να βελτιώσει την καριέρα σας. Στον τομέα των σχέσεών σας νέες ευκαιρίες σίγουρα θα υπάρξουν και μπορεί να βρείτε από το διάστημα αυτό που αναζητάτε, όμως ο τρόπος που θα αντιμετωπίσετε τις ευκαιρίες και νέα άτομα στη ζωή σας θα μετρήσει πολύ.

Ευνοούνται περισσότερο: Επικοινωνία, φιλίες, ταξίδια

Χρειάζονται προσοχή: Καριέρα, σπίτι

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα με τον Άρη που εισέρχεται στο ζώδιό σας δίνοντάς σας μία δυνατή ώθηση, θα νιώσετε την ανάγκη για αλλαγές αλλά και θα καταφέρετε να δείτε νέα σας σχέδια με μία διαφορετική οπτική. Το σίγουρο ότι δεν θα πρέπει να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με σημαντικά θέματα στη ζωή σας, όμως ο Χείρωνας σας δώσει την απαραίτητη βοήθεια που ζητάτε ώστε να βελτιώσετε θέματα που αφορούν γενικότερα τις βάσεις στη ζωή σας, όπως και οικογενειακά θέματα και το σπίτι σας. Η επικοινωνία βέβαια όλο αυτό το διάστημα είναι σημαντικό να είναι ισορροπημένη με κοντινά σας πρόσωπα και να διαχειριστείτε θέματα που αφορούν έγγραφα ή αν θέλετε να κάνετε κάποια συνεργασία να την σκεφτείτε καλύτερα. Η καριέρα σας ευνοείται όπως και τα οικονομικά σας, όμως θα πρέπει να δείξετε αρκετή προσοχή και να μη βιαστείτε.

Ευνοούνται περισσότερο: Καριέρα, οικογένεια

Χρειάζονται προσοχή: Μακρινά ταξίδια, επικοινωνία, νομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 18, 25, 34

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης περνάει σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη και για σας ενεργοποιεί αρκετά εκκρεμότητες αλλά και θέματα τα οποία πλέον μπορεί να είχατε αφήσει στην άκρη, όμως πλέον θα πρέπει να ασχοληθείτε ουσιαστικά ειδικά αν έχετε οικονομικές εκκρεμότητες, δάνεια αλλά και ότι αφορά γενικότερα την ασφάλειά σας έρχεται στο προσκήνιο και θα πρέπει να το δείτε πολύ πιο σοβαρά. Είναι σημαντικό να ισορροπήσετε την ψυχολογία σας, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας που ο Χείρωνας θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε καταστάσεις, αλλά και θα φέρει και νέες ευκαιρίες σε αυτό τον τομέα.

Ευνοούνται περισσότερο: Εκπαίδευση, προσωπικότητα, θέματα εγγράφων

Χρειάζονται προσοχή: Οικονομικά, δάνεια, εκκρεμότητες

Τυχεροί αριθμοί: 8, 17, 26

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης που εισέρχεται σήμερα στον Τοξότη ενεργοποιεί τις κοινωνικές σας επαφές, το φιλικό σας κύκλο και γενικότερα θα ευνοήσει αρκετά επαγγελματικά σας σχέδια, εστιάστε αυτή την περίοδο σε νέες επαφές που μπορείτε να κάνετε στα επαγγελματικά σας και χειριστείτε καλύτερα θέματα συνεργασιών που είναι σημαντικό να κρατήσετε σε ισορροπία, για να πάρετε το καλύτερο. Ο Χείρωνας θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, όμως θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά για όσα θέλετε να πετύχετε, προσπαθήστε να μην κινηθείτε παρορμητικά σε νέα σχέδια τα οποία θέλετε να υλοποιήσετε.

Ευνοούνται περισσότερο: Κρυφές υποθέσεις, οικονομικά

Χρειάζονται προσοχή: Συνεργασίες, σχέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 9, 8, 27

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Άρη να εισέρχεται σήμερα στον Τοξότη νέες ευκαιρίες έρχονται στη ζωή σας και ιδιαίτερα στον τομέα της καριέρας σας. Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία ευνοείται, μπορείτε να έχετε νέες προτάσεις αλλά και ευκαιρίες για συνεργασίες, όμως πρέπει να εργαστείτε αρκετά για να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας. Μπορεί να έχετε την ανάγκη να κάνετε νέα πράγματα και πλέον να φύγετε από τη στασιμότητα που μπορεί να υπάρχει, όμως μην κινηθείτε βιαστικά, το σημαντικό είναι να κάνετε σταθερά βήματα. Ο Άρης έτσι κι αλλιώς θα φέρει τις ευκαιρίες που ζητάτε, όμως εκμεταλλευτείτε τις σωστά.

Ευνοούνται περισσότερο: Συνεργασίες, σχέσεις, φιλίες

Χρειάζονται προσοχή: Εργασία, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 19, 20, 28

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων