Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Τα ζώδια της Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*
pappas konstantinos zodia
Σήμερα, προσέξτε περισσότερο θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία σας και τα οικονομικά σας. Αποφύγετε οικονομικές δοσοληψίες και να εμπιστευτείτε τα σχέδιά σας, σε τρίτους που δεν γνωρίζετε καλά.

ΚΡΙΟΣ

Θα βελτιώσετε καταστάσεις, μέσω της επικοινωνίας σας, αν σήμερα την χρησιμοποιήσετε με θετικό τρόπο. Εστιάστε σε σημαντικά θέματα σήμερα, που σας απασχολούν. Στα επαγγελματικά σας, σκεφτείτε έναν καλύτερο τρόπο να δράσετε, για να επιτύχετε τους στόχους σας και τις φιλοδοξίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, μπορεί να νιώσετε κάποια δυσκολία να εκφράσετε σωστά, τις επιθυμίες και τα συναισθήματά σας. Να είστε προσεκτικοί, κυρίως στην επικοινωνία σας με τους άλλους, αλλά γενικότερα στις δραστηριότητές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικονομικά θέματα και εκκρεμότητες, μπορεί να σας μεταφέρουν κάποιο άγχος. Σήμερα, συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε, ώστε να σας βοηθήσουν να αποβάλλετε το άγχος, που μπορεί να νιώθετε. Έτσι, θα βρείτε ευκολότερα την λύση, σε ζητήματα που σας απασχολούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να κινηθείτε πιο προσεκτικά, σταθεροποιώντας τις σχέσεις σας και την ψυχική σας κατάσταση. Ειδικά σήμερα, πριν προβείτε σε οποιαδήποτε απόφαση, σκεφτείτε το καλά. Μην πιέσετε καταστάσεις, που αφορούν τις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Η σωστή αντίληψη σήμερα και η προνοητικότητα, είναι σημαντική, για να μπορέσετε να θέσετε σωστές βάσεις. Η ισορροπία των συναισθημάτων σας και η καλή ψυχολογία, θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε καλύτερα, σε όσα είναι δύσκολα σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να είστε πιο αποδοτικοί, σε θέματα που θέλετε να προγραμματίσετε ή να οργανώσετε καλύτερα. Μπορείτε να βάλετε σωστές προτεραιότητες, κυρίως σε ότι σχετίζεται με τα επαγγελματικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Ξανασκεφτείτε ζητήματα, που αφορούν την καριέρα σας και γενικότερα τα επαγγελματικά σας. Θέλετε πλέον να βελτιώσετε και να διαμορφώσετε ριζικά την ζωή σας. Ακόμα και αν χρειάζεται αρκετή υπομονή για να πετύχετε όσα επιθυμείτε, έχετε την απαραίτητη δυναμική ώστε να θέσετε καλές βάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ψυχολογία σας, σήμερα, είναι ευαίσθητη και θα ωθήσει τις σκέψεις σας, σε όσα ακόμα δεν έχετε καταφέρει και σε επιθυμίες που έχετε, παρά σε όσα πρέπει ουσιαστικά να προχωρήσετε. Εστιάστε σε εκκρεμότητες, κυρίως αν αφορούν οικονομικά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσέξτε τις κινήσεις σας, σήμερα, ειδικά αν πρέπει να υπογράψετε έγγραφα και να κάνετε δοσοληψίες. Δώστε περισσότερη προσοχή, σε όσα πρέπει να ολοκληρώσετε και είναι σε προτεραιότητα, αυτό το διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φροντίστε περισσότερο τις προσωπικές σας σχέσεις. Θα χρειαστεί να εστιάσετε αρκετά, σε αυτό τον τομέα και να δώσετε την απαραίτητη προσοχή, σε σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας. Η καλή επικοινωνία μεταξύ σας, είναι σημαντική, όπως και να δείχνετε στους άλλους πόσο σημαντικά είναι, όσα αισθάνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας και κυρίως την υγεία σας. Έχετε ανάγκη να αλλάξετε αρκετά πράγματα και θα πρέπει να ξεκινήσετε, από τον τρόπο ζωής σας και τον τρόπο που φροντίζετε τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ερωτική σας ζωή, μπορεί να επηρεαστεί αρκετά, όπως και τα συναισθήματα που έχετε. Κινηθείτε με υπομονή, κυρίως απέναντι σε άτομα που αγαπάτε. Κράτησε την ψυχική σας ηρεμία, μέσα σε συζητήσεις. Δραστηριοποιηθείτε περισσότερο, αν επιθυμείτε να βελτιώσετε καταστάσεις.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων