Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια της Παρασκευής 23 Μαρτίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

Ο Ερμής ξεκινάει σήμερα την ανάδρομη πορεία του, έτσι θα πρέπει να προσέξετε αρκετά την επικοινωνία σας αλλά και τις σχέσεις με κοντινά σας πρόσωπα, φροντίστε από σήμερα να κινηθείτε προσεκτικά και σε επαγγελματικά σας θέματα.

Κριός

Στα επαγγελματικά σας θέματα φαίνεται να υπάρχει μια ηρεμία, με κάποια χρήματα που έρχονται και κάποιες βελτιώσεις που πηγάζουν από τη δική σας προσωπική ακτινοβολία. Η ζεστασιά και η ευαισθησία που εκδηλώνετε στα συναισθηματικά σας ευνοεί τις ερωτικές σας σχέσεις, κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο και προσέξτε την επικοινωνία σας γενικότερα σήμερα.

Ταύρος

Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι και δεν μπορείτε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Σήμερα δεν μπορείτε να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις. Μη χάσετε σήμερα την αυτοκυριαρχία σας, απέναντι στον άνθρωπο που αγαπάτε. Η κυκλοθυμική σας διάθεση σας κάνει ευαίσθητο και μπορείτε να παρεξηγήσετε καταστάσεις, φτάνοντας εύκολα σε εντάσεις.

Δίδυμοι

Σήμερα θα σας απασχολήσουν υποθέσεις του παρασκηνίου, έχετε την τάση να σκαλίσετε κρυφές πτυχές, προσέξτε μόνο γιατί αρκετά δεν είναι ξεκάθαρα, κάποια από αυτά μπορεί να υπάρχουν μόνο στη σφαίρα της φαντασίας σας. Σήμερα ο ψυχικός σας κόσμος είναι ευαίσθητος, αφού αισθάνεστε ότι δεν αγαπιέστε όσο πρέπει, μην κλείνεστε στον εαυτό σας, ηρεμήστε λίγο.

Καρκίνος

Σήμερα η μέρα σας σπρώχνει να κάνετε ανοίγματα προς τα έξω, να μιλήσεις με φίλους ή ανθρώπους του ίδιου κύκλου, συζητήστε για νέα σας σχέδια και παρουσιάστε ιδέες σε τρίτους. Μπορεί να σας παροτρύνει κάτι στα ανοίγματα αυτά, ή να δεχθείτε μια βοήθεια από το πουθενά σήμερα. Το κλειδί για σήμερα είναι η συμφιλίωση στα συναισθηματικά σας, αν υπήρχε κάποιο προβληματάκι στη σχέση σας, σήμερα μπορεί να ξεπερασθεί μέσα από την αλληλοκατανόηση και τη συμφιλιωτική σας διάθεση.

Λέων

Είναι η κατάλληλη μέρα που πρέπει να δείξετε προσοχή και σταθερότητα στα επαγγελματικά σας, να προσέχετε τη συμπεριφορά σας και τις εκδηλώσεις σας, που πρέπει να είναι ανάλογες με εκείνους που συναλλάσσεστε, για να μην παρεξηγηθείτε. Στα συναισθηματικά σας χωρίς να είναι από τις καλύτερες μέρες για σας η σημερινή, μπορείτε όμως να έχετε συνάντηση με αγαπημένα σας πρόσωπα, τα οποία μπορούν να αναγνωρίσουν όσα νιώθετε.

Παρθένος

Σήμερα με καλύτερη διάθεση μπορείτε να ασχοληθείτε με υποθέσεις σας, κάποιες οικονομικές, κάποιες που σχετίζονται με την παιδεία ή με έγγραφα. Η ευχάριστη και γενναιόδωρη διάθεσή σας σήμερα βοηθάει σε μεγάλο βαθμό τις σχέσεις σας γενικά, είναι μέρα είτε για ξεκαθάρισμα παρεξηγήσεων, είτε για κάποια κοινωνική εκδήλωση, είτε απλά για κάποια έξοδο.

Ζυγός

Σήμερα μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικά σας θέματα, ειδικά αν σχετίζονται με εκκρεμότητες, ασφάλειες ή κληρονομικά. Δεν χαρακτηρίζεται από τις πιο ευχάριστες μέρες, αλλά η ενασχόλησή σας με κάποια παλιά, μυστικά ή παρασκηνιακά θέματα, δίνουν ένα ενδιαφέρον στίγμα. Από κάποια εσωτερική παρόρμηση, θα δείτε σήμερα ότι έχετε την διάθεση να εξετάσετε τις σχέσεις σας περισσότερο, βασιστείτε λίγο και στη διαίσθησή σας.

Σκορπιός

Το σημαντικότερο πράγμα σήμερα ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας, είναι ότι μπορείτε να διαγνώσετε τα πραγματικά αισθήματά των άλλων απέναντί σας και να έχετε έτσι την αρμόζουσα συμπεριφορά. Από σας υπάρχει ειλικρινής διάθεση, αλλά πρέπει να βρει απήχηση και στους άλλους, με τους ειλικρινείς, μπορείτε να έχετε καλές συνεργασίες. Στα συναισθηματικά σας με καλύτερη διάθεση βελτιώνετε την επαφή σας με τους άλλους σήμερα.

Τοξότης

Τα ζητήματα καθημερινότητας, λογαριασμοί, υποχρεώσεις, μπορούν να σας απασχολήσουν σήμερα και να σας κουράσουν αρκετά, αλλά όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Καθώς η μέρα είναι απ’ αυτές που σας τρώνε τα καθημερινά τρεξίματα, μην αμελήσετε θέματα που αφορούν τον αισθηματικό σας τομέα, ασχοληθείτε με όσους αγαπάτε περισσότερο.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με επαγγελματικά σας σχέδια και υποθέσεις που πρέπει να προχωρήσετε, έχετε την απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης, όμως διώξτε λίγο το άγχος και προσέξτε την επικοινωνία σας μέσα σε συνεργασίες. Στα συναισθηματικά σας σήμερα έχετε  τη διάθεση να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν, να διασκεδάσετε και μπορείτε να περάσετε καλές στιγμές με όσους αγαπάτε.

Υδροχόος

Ο έντονος συναισθηματισμός σας και η στροφή προς το σπίτι και την οικογένεια, είναι τα χαρακτηριστικά που σας επηρεάζουν γενικά σήμερα και φυσικά και στα επαγγελματικά σας, έτσι αποφύγετε κάθε ένταση και κόντρα με το σπίτι, όσο και στη δουλειά. Μια υπερβολική ευαισθησία σήμερα, σας ωθεί στο να μείνετε μέσα, να ζητήσετε τη ζεστασιά του σπιτιού, όπου νοιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια, όμως καλύτερα να μοιραστείτε όσα νιώθετε με άτομα που σας κατανοούν.

Ιχθύες

Αν και μπορεί να υπάρξει μεγάλη κινητικότητα, κυρίως επικοινωνιακή, στο χώρο των επαγγελματικών σας, αποφύγετε λήψη σημαντικών αποφάσεων, καθώς τίποτε δεν δείχνει σταθερότητα στην τήρησή τους, προσέξτε πριν αναλάβετε νέες ευθύνες. Η ευαισθησία σας σήμερα, συνδυαζόμενη με την ανάγκη επικοινωνίας, σίγουρα θα σας οδηγήσει σε κάποια συνάντηση, ή επικοινωνία με αγαπημένα σας πρόσωπα.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων

spot_img