Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

Τα ζώδια της Παρασκευής 30ης Αυγούστου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodia

Δίδυμοι, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η διαχείριση τους, στηρίζεται στην ευχέρεια που έχετε να ενεργείτε γρήγορα και να δημιουργείτε ταυτόχρονα, δικλίδες ασφαλείας. Ζυγοί, οι απαντήσεις που θα λάβετε σήμερα, στον επαγγελματικό ή προσωπικό σας τομέα, είναι σημαντικές για την πορεία σας. Θα νιώσετε την ανάγκη, να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας και να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα. Αιγόκεροι, οι συνεργασίες και οι συμφωνίες που θέλετε να κλείσετε, θα ευνοηθούν αρκετά. Στο παρελθόν, έχετε καταβάλλει πολλές προσπάθειες, που ανέδειξαν τις ικανότητες σας και τώρα, μπορείτε να στηριχτείτε πάνω σε αυτές.

ΚΡΙΟΣ

Η ευαισθησία που δείχνετε απέναντι σε καθημερινά θέματα, συμβαίνει λόγω της μειωμένης ενέργειας που νιώθετε, αυτό το διάστημα. Προσπαθήστε να αλλάξετε τρόπο σκέψης και να κατανοήσετε, πως πρέπει να αντιμετωπίσετε θέματα που σας έχουν ενοχλήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, θα νιώσετε έτοιμοι να κάνετε διαφορετικά πράγματα. Η ρουτίνα, σας έχει κουράσει και αισθάνεστε έτοιμοι, να προβείτε σε νέα ξεκινήματα. Η επικοινωνία με τους άλλους γύρω σας, θα κυλήσει ομαλά, αρκεί να διατηρήσετε σε ισορροπία την ψυχολογία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, μπορείτε να οργανώσετε τις σκέψεις σας και να στραφείτε, σε θέματα που θα δώσουν περισσότερη εξέλιξη στα επαγγελματικά σας. Ξέρετε ότι έχετε προσπαθήσει πολύ στο παρελθόν και οι αποφάσεις σας, είναι καταλυτικές για το μέλλον σας. Η πρακτικότητα και η σταθερότητα, θα βοηθήσουν να νιώσετε έτοιμοι για όσα θέλετε να κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποφύγετε σήμερα, υπέρμετρα πράγματα και ενέργειες. Απλά παρατηρείστε τις αντιδράσεις των άλλων, σε κάθε σας κίνηση και έτσι θα μπορέσετε να βγάλετε τα ανάλογα συμπεράσματα. Οι πράξεις σας, μπορεί να είναι καλοπροαίρετες, αλλά θυμηθείτε ότι δεν πρέπει να πιέζετε καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, θα πρέπει να είστε πιο επιφυλακτικοί και να προσέχετε τις συμπεριφορές των άλλων. Η αυτοκυριαρχία σας και η αυτοκριτική σας, θα παίξει σημαντικό ρόλο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ασχοληθείτε με την γυμναστική ή με εξορμήσεις στην φύση, που θα σας χαλαρώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η συναισθηματική σας αστάθεια, παίζει σημαντικό ρόλο στις σχέσεις σας, αφού μπορεί να χαθεί εύκολα η ισορροπία τους. Προσπαθήστε να ασχοληθείτε με πιο ανάλαφρα θέματα και μην νιώθετε πάντα υπεύθυνοι, για το αποτέλεσμα. Μοιραστείτε τις ευθύνες, με τα ανάλογα πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, στον επαγγελματικό σας τομέα, μια ευκαιρία που θα παρουσιαστεί, θα σας ωθήσει να συνεχίσετε δυναμικά. Οι σχέσεις σας όμως, μπορεί να παρουσιάσουν κάποια δυσκολία, εξαιτίας των υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει. Οι συζητήσεις που θα κάνετε, μπορούν να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα και να σας ανακουφίσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία αρμονία, θα επικρατήσει σήμερα στον συναισθηματικό σας κόσμο και θα αντικρύσετε τα θέματα που σας απασχολούν, με μία αισιόδοξη ματιά. Ακούστε τους άλλους γύρω σας, που θέλουν να σας πλησιάσουν και νιώθουν την ανάγκη να σας μιλήσουν. Στις σχέσεις σας, θα υπάρξει ένα ευχάριστο κλίμα, αρκεί να μιλήσετε με ειλικρίνεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία μικρή αναστάτωση, μπορεί να σας κυριεύσει σήμερα και θα αισθανθείτε ότι θέλετε να μείνετε μόνοι. Ίσως, έχετε πολλά πράγματα στο μυαλό σας, που θα πρέπει να τα βάλετε σε μία σειρά. Ασχοληθείτε με πράγματα που θα επικεντρώσουν το ενδιαφέρον σας, σε κάτι πιο δημιουργικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, έχετε την διάθεση να δώσετε μία ευχάριστη νότα στα επαγγελματικά σας και να αλλάξετε το παλιό μοτίβο, με κάτι νέο. Μπορείτε να το συζητήσετε με άτομα που εμπιστεύεστε και να ζητήσετε τις συμβουλές τους. Τολμήστε το και μην αμφιβάλετε για τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, ευχάριστα συναισθήματα και ένα αρμονικό κλίμα στα επαγγελματικά σας, θα σας δώσουν περισσότερη αισιοδοξία για τα νέα σας σχέδια. Οι πρωτότυπες ιδέες σας, θα φέρουν την αλλαγή που επιθυμείτε. Δείξτε προσοχή όμως, σε σχέδια που δεν έχουν σταθερές βάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν δείτε ότι οι καταστάσεις γύρω σας, μπορούν να σας εκνευρίσουν και να αποπροσανατολίσουν τις σκέψεις σας από την επαγγελματική σας εξέλιξη, απλά αποστασιοποιηθείτε. Μην νιώθετε τύψεις, όταν πρέπει να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας σε κάποιες σοβαρές καταστάσεις.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων