Σάββατο, 24 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια της Παρασκευής 2 Μαρτίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

pappas-konstantinos-zodia

Η Πανσέληνος σήμερα πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα φέρνει αρκετά πράγματα στην επιφάνεια, που σχετίζονται με την πορεία των οικονομικών σας αλλά και συναισθηματικών σας θεμάτων, προσπαθήστε να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας και σίγουρα μην προβείτε σε αποφάσεις.

Κριός

Γεμάτοι ενέργεια σήμερα μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάθε πρόκληση που θα αντιμετωπίσετε, ιδιαίτερα στις επαγγελματικές σας υποθέσεις που μπορείτε να χειριστείτε καλύτερα καταστάσεις και να βάλετε σωστές προτεραιότητες. Με περισσότερη αυτοπεποίθηση σήμερα μπορείτε να βελτιώσετε σχέσεις, η θετική σας στάση σίγουρα μπορεί να σηματοδοτήσει σημαντικά γεγονότα που θα αλλάξει τη ροή των σχέσεών σας.

Ταύρος

Σήμερα είστε αρκετά ευαίσθητοι στα συναισθήματα των άλλων και γι’ αυτό γενικότερα θα πρέπει να ελέγξετε όσα θέλετε να κάνετε, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις κινηθείτε με εσωτερική ισορροπία και κράτησε σε μία αρμονία τις σχέσεις σας. Αν νιώθετε ένταση σήμερα προσπαθήστε να την εκτονώσετε σε κάτι δημιουργικό. Στα επαγγελματικά σας εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας, κινηθείτε πιο ομαδικά για να καταφέρετε περισσότερα κρατώντας τις ισορροπίες σε συνεργασίες.

Δίδυμοι

Σήμερα στις προσωπικές σας σχέσεις δείξτε περισσότερο πρόθυμοι ώστε να βελτιώσετε καταστάσεις που σας απασχολούν και κάντε το πρώτο βήμα για να πλησιάσετε αγαπημένα σας πρόσωπα, δείξτε περισσότερο τη φροντίδα σας και κινηθείτε με περισσότερη αισιοδοξία. Στα επαγγελματικά σας οι καταστάσεις που αντιμετωπίζετε μπορεί να είναι δύσκολες και αρκετά να σας προβληματίζουν, προσπαθήστε όμως να κινηθείτε με περισσότερη ηρεμία για να βρείτε λύσεις. Προσπαθήστε να είστε πιο παραγωγικοί, προχωρώντας ζητήματα με περισσότερο θετική διάθεση.

Καρκίνος

Προσέξτε σήμερα αρκετά οικονομικά σας θέματα όπως και τα έξοδα που μπορεί να χρειαστεί να κάνετε, προγραμματίστε καλύτερα υποχρεώσεις που έχετε όπως και εκκρεμότητες στα επαγγελματικά σας. Μπορείτε να προχωρήσετε εκκρεμή ζητήματα και να επικεντρωθείτε σε όσα θέλετε να πετύχετε. Στις συναισθηματικές σας σχέσεις σήμερα προσπαθήστε να αξιοποιήσετε το χρόνο με αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά να φροντίσετε περισσότερο την επικοινωνία σας.

Λέων

Σήμερα μπορείτε να λειτουργήσετε αρμονικά με τα συναισθήματά σας και αυτό θα βοηθήσει πολύ την ισορροπία μέσα στις σχέσεις σας αν και σε αρκετά πράγματα χρειάζεται να συμβιβαστείτε για να βελτιωθούν καταστάσεις, όλα μπορούν σήμερα να κυλήσουν καλύτερα και να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις αλλά και να δείτε διαφορετικά αρκετά πράγματα. Στα επαγγελματικά σας αρκετά πράγματα απαιτούν την προσοχή σας, όμως μπορείτε να συγκεντρωθείτε σε όσα θέλετε πλέον αλλάξατε και να κινηθείτε πιο ουσιαστικά.

Παρθένος

Σήμερα φροντίστε περισσότερο τις σχέσεις σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε, η επικοινωνία μεταξύ σας μετράει πολύ όπως και οι αντιδράσεις σας απέναντι στους άλλους. Προσπαθήστε να κινηθείτε με ένα διαφορετικό τρόπο σήμερα και σίγουρα μία θετική στάση μπορεί να αλλάξει πολλά. Στα επαγγελματικά σας σκεφτείτε περισσότερο όσα θέλετε να κάνετε και μην είστε βιαστικοί, ιδιαίτερα σε νέα σας σχέδια, ελέγξτε περισσότερο τα συναισθήματά σας σήμερα σε ότι κι αν κάνετε.

Ζυγός

Εξετάστε καλύτερα όσα θέλετε να προχωρήσετε ιδιαίτερα αν αφορούν και τα επαγγελματικά σας, αν κάποια πράγματα ακόμα δεν είναι όπως θέλετε σε αυτό τον τομέα εξετάστε τις επιλογές σας αλλά αποφύγετε σήμερα να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Βάλτε κατάλληλες βάσεις για να προχωρήσουν οι στόχοι σας. Στα συναισθηματικά σας μιλήστε περισσότερο με αγαπημένα σας πρόσωπα και προσπαθήστε να ισορροπήσετε  το άγχος αλλά και τη διάθεσή σας.

Σκορπιός

Σήμερα κινηθείτε με θετική διάθεση και προσπαθήστε να εστιάσετε όλη σας την ενέργεια ώστε να προχωρήσετε θέματα που σας απασχολούν, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας εξετάστε περισσότερο τις δυνατότητες αλλά και τις προτεραιότητες που έχετε και βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη, ώστε να πετύχετε όσα επιθυμείτε. Στις προσωπικές σας σχέσεις είναι σήμερα σημαντικό να μιλήσετε στους άλλους για τα πραγματικά σας αισθήματα, αλλά και να αποφύγετε εντάσεις ή παρεξηγήσεις που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν.

Τοξότης

Μπορείτε να βρεθείτε κοντά σε άτομα που αγαπάτε αλλά και να λύσετε θέματα που σας απασχολούν μέσα σε σχέσεις, μιλήστε για όσα σας απασχολούν, ώστε να ξεκαθαρίσετε αρκετά πράγματα. Στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να λάβετε οποιαδήποτε απόφαση για μελλοντικά σας σχέδια με προσοχή και να διαμορφώσετε μία καλύτερη προσέγγιση για όσα ακόμα είναι σε εκκρεμότητα, όπως και σε οικονομικά σας θέματα σήμερα, προσέξτε αρκετά αν θέλετε να προχωρήσετε σε κάποιες ενέργειες αυτό τον τομέα συμβουλευτείτε περισσότερο άτομα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε ουσιαστικά με άτομα που αγαπάτε και να συζητήσετε θέματα που σας απασχολούν, αυτό θα βοηθήσει αρκετά την ψυχολογία σας αλλά και να ενισχύσετε τις σχέσεις σας. Στα επαγγελματικά σας ακόμα κάποια πράγματα σας αγχώνουν αρκετά, προσπαθήστε να κινηθείτε πιο ισορροπημένα και να σκεφτείτε πιο λογικά σχέδια που θέλετε να ολοκληρώσετε. Γενικότερα σήμερα αποφύγετε να εμπιστευτείτε πρόσωπα το οποία δεν γνωρίζετε καλά και σκεφτείτε καλύτερα ζητήματα που θέλετε να προχωρήσετε, ιδιαίτερα αν αφορούν και τα οικονομικά σας.

Υδροχόος

Σήμερα μπορείτε να σκεφτείτε περισσότερο όσα θέλετε να κάνετε και έχετε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα ώστε να προχωρήσετε δύσκολα ζητήματα και να κατακτήσετε τις επιθυμίες σας, όμως το κυριότερο είναι ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας ζητήματα να ασχοληθείτε ουσιαστικά με όσα θέλετε να βελτιώσετε και να κινηθείτε πιο ομαδικά, ιδιαίτερα σε συνεργασίες. Στις συναισθηματικές σας σχέσεις είναι η κατάλληλη μέρα σήμερα ώστε να εμβαθύνετε σε θέματα που θέλετε να βελτιώσετε αλλά και να εκφράσετε τις ανάγκες σας που μπορούν σήμερα να βρουν ανταπόκριση.

Ιχθύες

Σήμερα η Πανσέληνος επηρεάζει αρκετά τα συναισθήματά σας, προσπαθήστε να κινηθείτε με θετική διάθεση αλλά και να φροντίσετε περισσότερο την επικοινωνία σας, ιδιαίτερα μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις, συζητήστε για όσα νιώθετε σε άτομα τα οποία εμπιστεύεστε που μπορούν να σας δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές να διαχειριστείτε ζητήματα πού θέλετε πλέον να αλλάξετε. Στα επαγγελματικά σας μπορείτε με περισσότερη υπομονή να ξεπεράσετε δυσκολίες, αλλά και να βρείτε υποστήριξη από πρόσωπα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

4 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

ροη ειδησεων

spot_img