Τρίτη, 3 Αυγούστου, 2021

Τα ζώδια της Παρασκευής 27 Απριλίου

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

pappas konstantinos zodia

Καρκίνοι προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη εκκρεμότητες αλλά και τα οικονομικά σας και εστιάστε περισσότερο σε επαγγελματικά σας θέματα, Ιχθύες η καλή σας διάθεση βοηθάει τη μέρα σας και ιδιαίτερα τις σχέσεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Ο εκνευρισμός που εμφανίζετε, είναι αυτός που θα φέρει αρνητικές ανατροπές στον εργασιακό σας χώρο και οι εντάσεις ιδιαίτερα σε συνεργασίες θα είναι αναμενόμενες. Το αίσθημα απομόνωσης είναι έντονο σήμερα, θα πρέπει όμως να του δώσετε την ανάλογη υπόσταση για να μην σας γίνει εμπόδιο στα επαγγελματικά σας, χρησιμοποιήστε λοιπόν μια στάση ηρεμίας. Παραμερίστε την κτητικότητα σας ακόμα και στην σχέση σας, διότι μπορεί να υπάρξουν απρόσμενοι εκνευρισμοί, που μπορούν να επιφέρουν προβλήματα. Μεταφέρετε την ενέργειά σας σε αθλητικές δραστηριότητες οι οποίες θα σας εκτονώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ευαισθησία σας σήμερα θα εμφανιστεί σε μεγάλο βαθμό και αυτό θα σας παραπλανήσει και μπορεί να δείτε τα πράγματα με άλλη οπτική γωνία. Προσοχή λοιπόν, στον τρόπο που εστιάζετε τα θέματα που σας απασχολούν, διότι μπορεί να παρασυρθείτε από αυταπάτες και να βρουν προσοδοφόρο έδαφος άτομα που σας περιστοιχίζουν με αποτέλεσμα να σας επηρεάσουν. Φανείτε περισσότερο προσεκτικοί σε κάθε περίσταση και κυρίως στον επαγγελματικό σας χώρο. Στον συναισθηματικό σας παράγοντα η λεπτότητα και η ευαίσθητη διάθεση θα δώσουν μία ονειρική διάσταση στην σχέση σας, προσοχή όμως μην ξεφύγετε από τα όρια και εκμεταλλευτούν την ευαισθησία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πνεύμα ελευθερίας που σας εμπνέει και σας καθοδηγεί στα βήματα της ζωής σας, σήμερα σας κυριεύει σε έντονο βαθμό και παράλληλα συνυπάρχει με το αίσθημα της ανυπακοής. Δώστε περισσότερη προσοχή και διαχειριστείτε το, χωρίς να το αφήσετε ανεξέλεγκτο και σας επιφέρει προβλήματα ιδιαίτερα με τους συναδέλφους σας που αργότερα θα μετανιώσετε. Ο σύντροφος σας είναι σε θέση αναμονής διότι το απρόβλεπτο μαζί σας είναι κάτι συνηθισμένο, η υπερβολή όμως αυτού μπορεί να τον κουράζει και να δημιουργεί κενά στην σχέση σας. Βάλτε φρένο λοιπόν στην πρωτοποριακή σας σκέψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η βοήθεια που είστε διατεθειμένοι να δώσετε στους γύρω σας, σας κάνει άτομα δοτικά και ευαίσθητα. Οι συμβουλές που θα σας ζητηθούν από τους συναδέλφους ή συνεργάτες σας μετράνε για την σταδιοδρομία σας. Η σταθερότητα και η πρακτικότητα θα σας δώσουν την ώθηση για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Η ερωτική σας σχέση θα περάσει μία μικρή δοκιμασία, λόγω της αυστηρότητας και της ψυχρότητας από μέρους σας, εξαιτίας του υπερβολικού άγχους της καθημερινότητας. Απλά δώστε χρόνο και χώρο στην σχέση σας και θα περάσουν ανώδυνα τα πράγματα.

ΛΕΩΝ

Στον επαγγελματικό σας χώρο, αποφύγετε υπέρμετρα πράγματα και προχωρήστε  περισσότερο για την εξέλιξή σας. Εστιάστε μέσα σας και συνειδητοποιήστε τα λάθη του παρελθόντος, τα οποία μπαίνουν εμπόδια στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Οι αντιδράσεις των γύρω σας είναι δυσνόητες κάποιες φορές, και εσείς έχετε την υποχρέωση να μην το προσπερνάτε. Υπάρχει μία ειλικρινής διάθεση από μέρους σας και αυτό βοηθάει τις σχέσεις σας ώστε να ξεκαθαρίσουν θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι δυσκολίες στον εργασιακό χώρο, μπορούν να αποσυντονίσουν τις σκέψεις σας και οι στόχοι σας δεν θα μπορέσουν να υλοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αν δεν κινηθείτε ήρεμα και διαλλακτικά. Κρύψτε την ευαισθησία σας και εστιάστε στην δουλειά σας και διατηρήστε την αυτοκυριαρχία σας. Στον προσωπικό σας τομέα ο απολογισμός και η αυτογνωσία είναι αυτά που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Η επικοινωνία και η κοινωνικότητα σας θα σας βοηθήσουν στον επαγγελματικό σας χώρο. Οι συναντήσεις που έχετε κανονίσει και ιδιαίτερα σε συνεργασίες θα είναι αυτές που θα σας δώσουν την ώθηση να κάνετε ένα βήμα παρά πέρα. Η μέρα σας θα κυλίσει ευχάριστα, εξάλλου το έχετε ανάγκη, εκμεταλλευτείτε το. Ο ψυχικός σας κόσμος βρίσκεται σε μία συναισθηματική αστάθεια τον τελευταίο καιρό, προσπαθήστε να τον ισορροπήσετε εξάλλου σύντροφος σας έχει την διάθεση να είναι δίπλα σας. Γίνετε πιο φιλικοί με τους γύρω σας και η ανταπόκριση θα είναι ανάλογη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα είναι πιθανόν να πάρετε τις απαντήσεις που περιμένατε εδώ και καιρό στον χώρο εργασία σας, αυτό θα σας καθορίσει τον τρόπο σκέψης για τα επόμενα βήμα σας. Ο επαγγελματισμός σας και η επιμονή να φτάσετε στην κορυφή θα σας βγάλει από οποιαδήποτε δυσκολία βρεθεί μπροστά σας. Οι διαφωνίες που υπήρξαν στο παρελθόν με τον ερωτικό σας σύντροφο θα πάρουν θέση και θα δοθεί η ευκαιρία να ξεκαθαριστούν τα πράγματα, για να πάρουν την τελική μορφή που πρέπει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανάγκη για περιπέτεια σας κάνει δραστήριους και ενεργητικούς, ειδικά όταν αυτό μεταφέρετε στον επαγγελματικό σας τομέα. Οι πρωτοποριακές σας κινήσεις φεύγοντας από τα καθιερωμένα κλισέ, σας οδηγούν στον δρόμο της επιτυχίας. Η αντίθεση που υπάρχει με τα προσόντα σας είναι που δεν φτάνετε ως το τέλος την κάθε σας κίνηση.  Η μέρα εξάλλου σας ευνοεί, για να περάσετε ευχάριστα και ανέμελα. Τα συναισθήματά σας λειτουργούν με αρμονία και είστε έτοιμοι να επιλύσετε τις διαφορές του παρελθόντος με τον σύντροφο σας ή αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην σας ανησυχεί αυτό, εξάλλου εκπέμπετε την θετική σας ενέργεια και εξομαλύνει τις εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην αφήσετε την διάθεση σας να σας παρασύρει σε μονοπάτια μελαγχολίας, αποσύροντας  μνήμες του παρελθόντος που είχατε οδηγηθεί σε λάθη.  Κάνοντας κάτι τέτοιο θα αυξήσετε την ευαισθησία σας και την ανασφάλεια σας, τα οποία θα αποτελέσουν λάθος καθοδήγηση για το μέλλον σας και κυρίως στον επαγγελματικό σας χώρο. Εστιάστε στην εργατικότητά σας και στην οργάνωση σας τα οποία είναι προσόντα που σας διέπουν και προσφέρουν εξέλιξη. Στην προσωπική σας ζωή, μία συνάντηση με άτομο του παρελθόντος μπορεί να προβεί μοιραία και να σας αλλάξει την διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεση συνεργασίας είναι αυξημένη σήμερα και σας βοηθάει να λειτουργήσετε κατάλληλα με τους συναδέλφους σας και με νέους συνεργάτες που υπάρχουν στο προσκήνιο. Η ευστροφία του μυαλού σας δίνει τον έλεγχο της επαγγελματικής σας πορείας και οι τυχόν συμφωνίες που έχετε προγραμματίσει θα έχουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι πρωτοποριακές σας ιδέες θα σφραγίσουν την διαφορετικότητα και την αξία σας στον επαγγελματικό σας χώρο.  Ο συναισθηματικός σας κόσμος εκπέμπει μία γαλήνη διάθεση απέναντι στον σύντροφο σας, προσέξτε κακόβουλα άτομα που μπορούν να εισχωρήσουν και να σας το ανατρέψουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Αισθήματα αισιοδοξίας γεμίζουν το εργασιακό σας περιβάλλον και δημιουργούν μία ευχάριστη ατμόσφαιρα. Έχετε όλη την καλή διάθεση για να ανεβάσετε τον πήχη της επιτυχίας, εκτιμήστε τα άτομα που σας περιβάλλουν να έχουν κοινό σκοπό με σας, μην είστε βιαστικοί. Οι συμφωνίες ή νέες συνεργασίες που υπάρχουν στο προσκήνιο, είναι η κατάλληλη μέρα να τις διεκπεραιώσετε. Η εύθυμη και ερωτική σας διάθεση εκπέμπεται έντονα στους άλλους και θα σας οδηγήσει σε ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων