Παρασκευή, 23 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια της Παρασκευής 31 Ιανουαρίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*pappas konstantinos zodia

 ΚΡΙΟΣ

Στα επαγγελματικά σας, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες καθυστερήσεις και κάποια πράγματα, θέλουν καλό προγραμματισμό. Μπορεί όλα να μην κυλήσουν όπως επιθυμείτε, όμως με περισσότερη υπομονή και περισσότερη προσπάθεια, θα καταφέρετε να προχωρήσετε καλά τα σχέδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θυμηθείτε σήμερα, ότι το σημαντικό είναι να διοχετεύσετε την ενέργεια που σας δίνει η Σελήνη, σε δημιουργικές δραστηριότητες και ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας. Ασχοληθείτε με έγγραφα ή με γραφειοκρατικά ζητήματα. Αν θέλετε να προγραμματίσετε κάποια συνάντηση, καλό είναι να μην βιαστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αξιολογήστε καλά καταστάσεις, πριν κάνετε κάποια κίνηση. Αποφύγετε σήμερα έξοδα, όσο μπορείτε. Στα επαγγελματικά σας, οργανώστε καλύτερα σχέδια που θέλετε να προχωρήσετε και να υλοποιήσετε. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και στηριχθείτε, στη δημιουργικότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σας, θα σας απασχολήσουν αρκετά, όμως θα πρέπει να βάλετε τις κατάλληλες βάσεις, πριν ξεκινήσετε νέα σχέδια. Μην βιαστείτε σήμερα, προσπαθήστε να περάσετε την ημέρα σας πιο χαλαρά. Φροντίστε να μην αναλάβετε περισσότερα, από όσα μπορείτε να ολοκληρώσετε.

ΛΕΩΝ

Φροντίστε να συμμετέχετε ενεργά, σε όσα πρέπει να προχωρήσουν, ιδιαίτερα με όσους συνεργάζεστε. Επικεντρωθείτε σε όσα πρέπει να τελειώσετε σήμερα, ώστε να μπορέσετε να χαλαρώσετε, ιδιαίτερα προς το τέλος της ημέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να προετοιμάσετε το έδαφος για νέα πράγματα που θέλετε να κάνετε και να χαράξτε το δρόμο που επιθυμείτε, βάζοντας καλά θεμέλια σε όσα θέλετε να προχωρήσετε. Επαναξιολογήστε καταστάσεις, στα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Στα επαγγελματικά σας, θα μπορέσετε να πετύχετε το καλύτερο, αν επικεντρωθείτε καλά σε όσα πρέπει να κάνετε. Μπορείτε να οργανώσετε κάποιο ταξίδι ή να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ή ακόμα και νέες επαφές, για τα επαγγελματικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορείτε να εξετάσετε καλά, προσεγγίσεις και ευκαιρίες στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά και στα οικονομικά σας. Μπορείτε να δείτε πιο ξεκάθαρα τι είναι αυτό που πρέπει να διορθώσετε και να αλλάξετε. Σήμερα, μπορείτε να γίνετε πιο αποφασιστικοί, απέναντι σε αυτούς τους δύο τομείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ηρεμήστε και προσπαθήστε να χαλαρώσετε, ιδιαίτερα το δεύτερο μισό της ημέρας. Αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις, μπορεί να έχουν κάποιες αρνητικές συνέπειες. Σκεφτείτε περισσότερο όσα πρέπει να κάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εξετάστε καλύτερα ζητήματα που αφορούν οικογενειακά θέματα και προσεγγίστε τις δυσκολίες, με περισσότερη ηρεμία. Σήμερα, να μείνετε μακριά από οικονομικές επενδύσεις ή συναλλαγές. Ζητήστε συμβουλές για αγοραπωλησίες ή νέα σχέδια που θέλετε να προχωρήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα επαγγελματικά σας, αντιμετωπίστε τα πράγματα με περισσότερη αντικειμενικότητα και θα βρείτε τη λύση. Έχετε τον τρόπο να βρείτε, νέες και πιο αποδοτικές λύσεις. Συζητήσετε με πρόσωπα που εμπιστεύεστε, για να βρείτε διέξοδο σε επαγγελματικά, αλλά και σε οικονομικά σας θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Συζητήσετε ουσιαστικά, για όσα πράγματα δεν σας ικανοποιούν. Οι παρεξηγήσεις που έχουν γίνει τελευταία, μπορούν να λυθούν ευκολότερα αν βελτιώσετε την ψυχολογία σας. Φροντίσετε περισσότερο τις σχέσεις σας, αλλά και τον εαυτό σας. Προχωρήστε σχέδια που έχετε, για να αλλάξετε την πορεία ορισμένων θεμάτων.

σχετικα αρθρα

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.

ροη ειδησεων

spot_img