Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου, 2021

Τα ζώδια της Πέμπτης 27 Φεβρουαρίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodia

ΚΡΙΟΣ

Οι συνεργασίες σας και γενικότερα ο επαγγελματικός σας τομέας, χρειάζεται καλό χειρισμό και όχι να εκφράζεστε με έντονο τρόπο. Η Σελήνη, μπορεί να φέρει κάποιες δυσκολίες και σας κάνει νευρικούς στο συγγενικό σας περιβάλλον, δημιουργώντας εντάσεις και παρεξηγήσεις μεταξύ σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχοντας πάντα την ισορροπία στο μυαλό σας, θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε όλα τα πιθανά αίτια, που σας προκαλούν εμπόδια. Ταξίδια που θέλετε να κάνετε ή ζητήματα εγγράφων, καλύτερα να τα επανεξετάστε, καθώς δεν ευνοούνται σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορείτε να ξεπεράσετε ευκολότερα δυσκολίες που υπάρχουν, εφαρμόζοντας την διπλωματία, που είναι το στοιχείο σας. Η Σελήνη, μπορεί να σας φέρει κάποια προβλήματα στον επαγγελματικό και κοινωνικό σας τομέα, γι’ αυτό να είστε πιο προσεκτικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ψυχολογία σας επηρεάζεται από την ανασφάλεια που νιώθετε, λόγω των φορτισμένων συναισθημάτων σας. Απλά πρέπει να τα εκλογικεύσετε και να δείτε τις καταστάσεις, με μια θετική οπτική.

ΛΕΩΝ

Στις προσωπικές σας σχέσεις, κυρίως με το συγγενικό σας περιβάλλον μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση και να απομονωθείτε. Βελτιώστε την επικοινωνία σας και χαμηλώστε τους τόνους. Επανακτήστε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αποφάσεις καλό είναι να περιμένουν. Εστιάστε καλύτερα σε ζητήματα που ήδη έχετε σε εκκρεμότητα. Προσπαθήστε, σήμερα, όσο περισσότερο μπορείτε να ενισχύσετε τις σχέσεις σας και να έρθετε πιο κοντά, δεν υπάρχει λόγος να απομακρύνεστε.

ΖΥΓΟΣ

Η καλή συνεργασία σας μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, θα σας ωφελήσει πολύ αυτό το διάστημα. Φροντίστε να υπάρχει καλή επικοινωνία, ιδιαίτερα σε νέες επαφές που θέλετε να κάνετε ή συνεργασίες. Οι ξεκάθαρες συζητήσεις, θα βοηθήσουν πολύ, ιδιαίτερα αν πρέπει να δώσετε υποσχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διαμορφώστε το σωστό πλάνο για σας, ώστε να το ακολουθήσετε και να προγραμματίσετε σωστά τις επόμενες κινήσεις σας. Στα οικονομικά σας, αν και καλό είναι να αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να υπογράψετε έγγραφα, έχετε την δυνατότητα να συζητήσετε αποτελεσματικά για όσα θέλατε να προχωρήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η άστατη ψυχολογία σας, δεν είναι καλός σύμβουλος, σήμερα, ώστε να πάρετε αποφάσεις και να κινήσετε σημαντικά θέματα, που αφορούν το οικονομικό σας τομέα. Μπορείτε όμως να ασχοληθείτε, με γραφειοκρατικές υποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα επαγγελματικά σας και στις συνεργασίες σας, μπορεί να παρουσιαστούν κάποιες δυσκολίες. Όσο απαιτητικός και αν είναι ο επαγγελματικός σας τομέας, μπορείτε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία και να αντιμετωπίζετε σημαντικά θέματα, που πρέπει να προχωρήσετε. Μην εμπιστεύεστε νέα πρόσωπα, στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ενέργειά σας, μπορεί να είναι πεσμένη, σήμερα. Φροντίστε να καταναλώσετε αρκετή ποσότητα νερού, αλλά και πράσινων λαχανικών και φρούτων. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με περισσότερη προσοχή, για να φέρετε εις πέρας σημαντικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η καλή επικοινωνία, σήμερα, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε περισσότερο τους λόγους που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί κάποια προβλήματα, που αντιμετωπίζετε. Θα βρείτε τις λύσεις που θέλετε, σε κάποια ζητήματα τα οποία είναι σημαντικά για σας.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων