Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Τα ζώδια της Πέμπτης 6 Φεβρουαρίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

pappas konstantinos zodia
ΚΡΙΟΣ

Οι σχέσεις σας να είναι κάτω από συγκεκριμένες περιστάσεις, που σας δυσκολεύουν και η Σελήνη στον Καρκίνο, θα τονίσει τα ζητήματα αυτά. Είναι σημαντικό αυτή την περίοδο, να αντιμετωπιστεί σωστά οτιδήποτε αφορά τις σχέσεις, αλλά και τις συνεργασίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αναπτύξτε ένα νέο τρόπο επικοινωνίας, στις σχέσεις σας. Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας, συζητήσεις με κοντινά σας πρόσωπα θα βοηθήσουν. Τώρα μπορείτε να έχετε περισσότερη υποστήριξη και κατανόηση. Στηριχτείτε στις καλές συνεργασίες που μπορεί να αποδώσουν καλά στο μέλλον και θα βοηθήσουν στην πορεία της καριέρας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι σημαντικό σήμερα, να εστιάσετε περισσότερο στις προσωπικές σας σχέσεις και στην καλή τους πορεία. Αφιερώστε αρκετό από το χρόνο σας, ώστε να φροντίσετε περισσότερο άτομα που αγαπάτε και συζητήστε περισσότερο μαζί τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε όσο γίνεται τις αλλαγές που υπάρχουν αυτό το διάστημα, ιδιαίτερα σε συνεργασίες να τις σκεφτείτε καλά και να προχωρήσετε με βάση, αυτά που επιθυμείτε εσείς. Ασχοληθείτε περισσότερο με νέα σχέδια και στόχους, πάρτε πρωτοβουλίες, όμως κινηθείτε με προσεκτικά βήματα.

ΛΕΩΝ

Είναι σημαντικό να επανεξετάσετε αρκετά ζητήματα, που αφορούν την καριέρα σας και να προχωρήσετε με τον κατάλληλο τρόπο, ώστε να πετύχετε τους στόχους σας. Αποφύγετε σήμερα γενικά να κινηθείτε ήρεμα μέσα στις συνεργασίες σας, αλλά και στις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξαφνικά έξοδα και απρόβλεπτες καταστάσεις, μπορούν να έρθουν τώρα στην επιφάνεια. Προσπαθήστε σήμερα όσο γίνεται, να ισορροπήσετε την επικοινωνία σας και να είστε ξεκάθαροι, σε ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές που επιθυμείτε, ώστε να βρείτε πλέον την σταθερότητα που ζητάτε. Στα επαγγελματικά σας, ακόμα και αν αρκετά πράγματα σας δυσκολεύουν, οι αποφάσεις να είναι αναγκαίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε περισσότερη δημιουργικότητα και θα ευνοηθείτε μέσα από συνεργασίες και συζητήσεις, όμως αποφύγετε να προχωρήσετε σε αλλαγές, αν δεν έχετε βελτιώσει ζητήματα τα οποία σας φέρνουν εμπόδια. Εστιάστε στην πρόοδο των σχεδίων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον τομέα των οικονομικών σας, αλλά και μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις, ο τρόπος που επικοινωνείτε και αλληλεπιδράτε με τους άλλους θα μετρήσει πολύ. Αν έχετε μία θετική στάση απέναντι σε όσους αγαπάτε και προσπαθήσετε να τους πλησιάσετε περισσότερο σήμερα, θα καταφέρετε να βελτιώστε τις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, αρκεί να αφιερώσετε αρκετό χρόνο, ώστε να ασχοληθείτε μαζί τους και να φροντίσετε περισσότερο όσους αγαπάτε. Αρκετά πράγματα ξεκαθαρίζουν και γνωρίζετε πλέον, ποια είναι τα πρόσωπα τα οποία αξίζουν να παραμείνουν στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ή να κάνετε κινήσεις σήμερα, ιδιαίτερα αν πρέπει να κάνετε κάποιες επαφές που χρειάζονται καλή παρουσίαση ιδεών και προτάσεων. Φροντίστε να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με την πορεία των σχεδίων σας και βγάλτε καλές βάσεις, που θα σας βοηθήσουν να εξελίξετε τον τομέα των επαγγελματικών σας, αλλά και των οικονομικών σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι σημαντικό να προσεγγίσετε τους άλλους σήμερα και να φροντίσετε τις σχέσεις σας. Αυτό, θα βοηθήσει να αποκτήστε μεγαλύτερη οικειότητα με τους άλλους, αλλά και να βελτιώσετε αρκετά θέματα που μπορεί να υπάρχουν το τελευταίο διάστημα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων