Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου, 2021

Τα ζώδια της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*
pappas konstantinos zodia
ΚΡΙΟΣ

Έχετε ανάγκη για περισσότερη ασφάλεια στις συνεργασίες σας, στο τομέα των επαγγελματικών αλλά και οικονομικών σας. Θα πρέπει να προσέξετε όμως, το άγχος που μπορεί να σας φέρει δυσάρεστα συναισθήματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει να προσέξετε, αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια συμφωνία ή νέα συνεργασία. Η καλύτερη στρατηγική που μπορείτε να ακολουθήσετε, είναι η στοχευμένη και σταθερή προσέγγιση, ώστε να ξεπεράσετε με επιτυχία όλες τις πιθανές αιτίες, κρυφών καταστάσεων.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθετε την ανάγκη να εξελιχθείτε, θα πρέπει όμως να φέρετε σε ισορροπία τα «θέλω» σας, χωρίς να καταλήγουν σε δυσαρμονία με όσα πρέπει να κάνετε το διάστημα αυτό. Η επικοινωνία σας, μπορεί να επηρεάσει το κοντινό σας περιβάλλον με θετικό τρόπο, σήμερα, αλλά και τις επαγγελματικές σας σχέσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη, σήμερα, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια και να αναβλύσει από το υποσυνείδητό σας άσχημα συναισθήματα, που θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά, ώστε να μην επηρεάσουν τις ενέργειές σας, αλλά και τις προσωπικές σας σχέσεις.

 

ΛΕΩΝ

Μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες στην ολοκλήρωση θεμάτων που σας απασχολούν, ιδιαίτερα στο τομέα των επαγγελματικών σας. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια, για την κατακτήσετε την επιτυχία, όμως το αποτέλεσμα θα σας ευχαριστήσει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να εστιάσετε στον καλό προγραμματισμό, αν θέλετε να καταφέρετε όσα επιθυμείτε σήμερα. Αποφύγετε να αγχώνεστε υπερβολικά, θα ωφεληθείτε από τις κινήσεις που θα κάνετε, αρκεί να είναι σταθερές και να βάζετε θετική αύρα, σε νέα σχέδια.

 

ΖΥΓΟΣ

Έχετε πολλές δυνατότητες και πολλά είναι στο χέρι σας, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας που είναι απαιτητικά. Αυτό που χρειάζεται είναι μία δυναμική προσέγγιση, ώστε να επιλύσετε τα θέματα που υπάρχουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορείτε να ανταπεξέλθετε δυναμικά και αποδοτικά στα επαγγελματικά σας, αλλά και στα οικονομικά σας, που σήμερα υπάρχουν καλές προοπτικές. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε, είναι να δουλέψετε αρκετά, πάνω στα σχέδια και στις ιδέες που έχετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, θα μπείτε στη διαδικασία να σπάσετε τους δεσμούς με το παρελθόν και ιδιαίτερα, με όσα σας κρατάνε δέσμιους. Στα οικονομικά σας, που είναι στο προσκήνιο και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, αποφύγετε τα έξοδα και να προχωρήσετε καταστάσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορείτε να αξιοποιήσετε καλύτερα ευκαιρίες που θα έρθουν στο δρόμο σας. Φυσικά, ο καλός προγραμματισμός των σχεδίων που έχετε στο μυαλό σας, είναι σημαντικός, ώστε να μπορέσετε να πετύχετε όσα επιθυμείτε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, προσέξτε την υγεία σας περισσότερο και αποφύγετε την σωματική κούραση. Το καλύτερο είναι να μην πιέσετε πολύ τον εαυτό σας και να φροντίσετε τη διατροφή σας, αλλά και το σώμα σας. Η χαλάρωση, αλλά και η ξεκούραση, είναι απαραίτητη, σήμερα, γι’ αυτό προσπαθήστε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι προσωπικές σας σχέσεις, σήμερα, θα σας επηρεάσουν αρκετά. Κάποια θέματα, μπορεί να απαιτούν την πλήρη προσοχή σας και να χρειαστεί να εστιάσετε σε αυτά. Προσπαθήστε να έχετε μία θετική στάση. Όποιες εντάσεις και αν έχουν υπάρξει, προσπαθήστε να τις ισορροπήσετε ή να τις αποφύγετε.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων