Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου, 2022

Τα ζώδια της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς *

pappas konstantinos zodia

Κριός

Σήμερα προσπαθήστε να είστε πιο παρατηρητικοί και να βλέπετε τις αντιδράσεις των άλλων απέναντί σας, αλλά και σε όποια ενέργεια θέλετε να κάνετε μπορείτε να συνειδητοποιήσετε σήμερα περισσότερα. Αποφύγετε όμως να ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας να συζητήσετε για νέα σας σχέδια, τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι που η Σελήνη περνάει στον Ταύρο.

Ευνοούνται περισσότερο: Διασκέδαση, έρωτας, δικαστικά θέματα

Χρειάζεται προσοχή σε: Φαντασία, σπίτι, οικογένεια, καριέρα

Ταύρος 

Ελέγξτε αρκετά σήμερα την ευαισθησία σας ιδιαίτερα στις σχέσεις σας με τους άλλους, είναι σημαντικό να μπορέσετε σήμερα να ξεκαθαρίσετε ποιοι είναι πραγματικά δίπλα σας και ποιοι σας εκμεταλλεύονται. Κρατήστε όμως την αυτοκυριαρχία σας και προσπαθήστε σήμερα να συγκεντρωθείτε σε θέματα επαγγελματικών σας, αλλά και σε όσα πρέπει να ολοκληρώσετε.

Ευνοούνται περισσότερο: Έμπνευση, σπίτι, οικονομικά θέματα

Χρειάζεται προσοχή σε: Επικοινωνία, μικρά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση

Δίδυμοι

Σήμερα μπορείτε να προγραμματίσετε πράγματα που καιρό θέλετε με αγαπημένα σας άτομα αλλά και μέσα σε συνεργασίες μπορείτε σήμερα να πετύχετε σίγουρα περισσότερα, όμως από το μεσημέρι και μετά με τη Σελήνη να περνάει στον Ταύρο καλό είναι να είστε αρκετά προσεκτικοί, ιδιαίτερα σε οικονομικά σας θέματα.

Ευνοούνται περισσότερο : Επικοινωνία, συνεργασίες, σχέσεις

Χρειάζεται προσοχή σε: Οικονομικά, έξοδα, δάνεια

Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να δεχτείτε νέα αλλά και εξελίξεις που μπορούν να αφορούν τα επαγγελματικά αλλά και οικονομικά σας, γενικότερα θα υπάρξει αρκετή κινητικότητα όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί μέσα στις σχέσεις αλλά και σε νέα θέματα που θέλετε να ξεκινήσετε, τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι που η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο που θα βελτιώσει κάπως τα πράγματα.

Ευνοούνται: Οικονομικά, εργασία, υγεία

Χρειάζεται προσοχή σε: Προσωπικότητα, συνεργασίες, σχέσεις

Λέων

Σήμερα έχετε την κατάλληλη διάθεση ώστε να κάνετε ευχάριστα πράγματα που μπορεί να ευνοήσουν αρκετά τις προσωπικές σας σχέσεις, εκμεταλλευτείτε το γιατί από το μεσημέρι και μετά που η Σελήνη περνάει στον Ταύρο θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με επαγγελματικά σας ζητήματα.

Ευνοούνται περισσότερο: Προσωπικότητα, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας

Χρειάζεται προσοχή σε: Κρυφές υποθέσεις, εργασία, υγεία

Παρθένος

Σήμερα η αντίδρασή σας απέναντι σε όσους συναναστρέφεστε θα μετρήσει πολύ, κάντε ότι μπορείτε για να βελτιώσετε σήμερα την ψυχολογία σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε αποφάσεις και να κινηθείτε ήρεμα, τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι που η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ταύρου, βελτιώνοντας τη διάθεσή σας.

Ευνοούνται περισσότερο: Φαντασία, έμπνευση, σπίτι

Χρειάζεται προσοχή σε: Φίλοι, έρωτας, παιδιά

Ζυγός

Είναι η κατάλληλη μέρα να εκμεταλλευτείτε το ένστικτό σας αλλά και να ενεργήσετε περισσότερα για σχέδια που θέλετε να πετύχετε στα επαγγελματικά σας, αν θέλετε να προχωρήσετε κάποια επαγγελματική συμφωνία ή συμβόλαιο σήμερα μπορείτε να εξετάσετε καλύτερα λεπτομέρειες και να βρείτε τα κατάλληλα πρόσωπα για να συνεργαστείτε. Με τη σελήνη να περνάει από το μεσημέρι και μετά στον Ταύρο σκεφτείτε περισσότερο τα υπέρ και τα κατά σε οικονομικά θέματα.

Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες, ταξίδια

Χρειάζεται προσοχή σε: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, σπίτι

Σκορπιός

Σήμερα μπορείτε να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα ώστε να πετύχετε περισσότερα πράγματα και να είστε πιο αποδοτικοί σε επαγγελματικά σας ζητήματα, ευνοούνται οι συναντήσεις αλλά και γενικότερα μπορείτε να προχωρήσετε καλύτερα θέματα που αφορούν έγγραφα αν και χρειάζεται προσοχή, ιδιαίτερα από το μεσημέρι και μετά που η Σελήνη περνάει στον Ταύρο σε όσα λέτε αλλά και ποιους εμπιστεύεστε.

Ευνοούνται περισσότερο: Καριέρα, οικονομικά

Χρειάζεται προσοχή σε: Μακρινά ταξίδια, εκπαίδευση, νομικά θέματα, επικοινωνία

Τοξότης

Είναι μία μέρα που θα πρέπει να κινηθείτε αρκετά ήρεμα, προσέξτε την επικοινωνία σας και διοχετεύστε όλη σας την ενέργεια σήμερα σε όσα σας έχουν δυσκολέψει τελευταία αλλά και στα οικονομικά σας, πού θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα με τη Σελήνη να περνάει στο ζώδιο του Ταύρου από το μεσημέρι και μετά.

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, διασκέδαση, θέματα εγγράφων, προσωπικότητα

Χρειάζεται προσοχή σε: Οικονομικά θέματα, έξοδα, δάνεια

Αιγόκερως

Μέχρι και το μεσημέρι που θα περάσει η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου θα πρέπει να κινηθείτε αρκετά προσεκτικά σήμερα, γιατί σας διακατέχει κάποια ευαισθησία που μπορεί να σας παρασύρει σε λανθασμένα συμπεράσματα μέσα στις σχέσεις σας αλλά και γενικότερα σε συνεργασίες στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να φανείτε αρκετά προσεκτικοί. Μιλήστε μόνο σε άτομα που εμπιστεύεστε και ασχοληθείτε περισσότερο με πράγματα που σας ευχαριστούν.

Ευνοούνται περισσότερο: Οικονομικά, δάνεια, κρυφές υποθέσεις

Χρειάζεται προσοχή σε: Συνεργασίες, σχέσεις, προσωπικότητα

Υδροχόος

Ο κυβερνήτης σας ο Ουρανός σήμερα μπορεί να σας ωθεί περισσότερο να κάνετε πράγματα που νιώθετε ευχάριστα αλλά και θα φέρει αρκετή βιασύνη, ιδιαίτερα σε αποφάσεις να είστε προσεκτικοί αν θέλετε να προχωρήσετε κάποια θέματα σκεφτείτε περισσότερο τι είναι καλύτερο για σας, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να είστε σήμερα αρκετά αποδοτικοί αλλά και να τηρήσετε τις υποχρεώσεις σας.

Ευνοούνται περισσότερο: Σχέσεις, συνεργασίες, φίλοι

Χρειάζεται προσοχή σε: Εργασία, υγεία, παρασκήνιο

Ιχθύες

Σήμερα αν κρατήσετε μία σταθερή στάση και χρησιμοποιήσετε περισσότερο την πρακτικότητα σας θα μπορέσετε να πετύχετε περισσότερα, ιδιαίτερα σε οικονομικά σας θέματα που η Σελήνη στον Κριό τονίζει αλλά και στα επαγγελματικά σας όπου πρέπει να πάρετε αποφάσεις και να κινηθείτε πιο ουσιαστικά για να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας. Προσέξτε την επικοινωνία σας αλλά και τα ερωτικά σας μέχρι το μεσημέρι που η Σελήνη περνάει στον Ταύρο.

Ευνοούνται περισσότερο: Εργασία, υγεία, καριέρα

Χρειάζεται προσοχή σε: Διασκέδαση, έρωτας, φίλοι

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων