Τρίτη, 3 Αυγούστου, 2021

Τα ζώδια της Τετάρτης 25 Απριλίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

pappas konstantinos zodia

Καρκίνοι σήμερα τα επαγγελματικά σας κινούνται καλύτερα και η κοινωνικότητά σας βελτιώνει τα ερωτικά σας, Αιγόκεροι μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικές σας εκκρεμότητες που πρέπει να βάλετε σε προτεραιότητα.

ΚΡΙΟΣ

Η απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης είναι αυτή που σας διέπει σήμερα ώστε να δώσετε την ακριβής λύσης των προβλημάτων κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα. Οι γραφειοκρατικές και οικονομικές εκκρεμότητες που υπήρχαν μέχρι τώρα , έχουν πάρει θέση να διευθετηθούν μην ξεχνάτε να αποβάλλετε το άγχος που γίνεται κάποιες φορές άθελα σας ο οδηγός των αποφάσεων. Στα συναισθηματικά σας σήμερα λειτουργείστε πιο ελεύθερα βγαίνοντας από την νωθρή καθημερινότητα, διασκεδάστε, φλερτάρετε είναι αυτό που θα σας δώσει ώθηση στον ψυχικό σας κόσμο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έντονη συναισθηματική σας φόρτιση όλο αυτό το διάστημα σας έχει επηρεάσει σε όλους τους τομείς, κάνοντάς σας πιο ευέξαπτους και προκαλώντας αντιδράσεις και διαφωνίες με τα άτομα που σας περιβάλλουν είτε στον οικογενειακό είτε στον επαγγελματικό τομέα. Μην επιμείνετε σήμερα σε λήψης αποφάσεων που θα σας καθορίσουν την εξέλιξη στην εργασία σας. Στραφείτε λοιπόν σε κινήσεις που θα βοηθήσουν την κατάσταση δίνοντας σας έναν ευχάριστο τόνο για την ζωή και επικεντρωθείτε σε άτομα του φιλικού ή οικογενειακού περιβάλλοντος που σας προσφέρουν την ασφάλεια που χρειάζεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ικανότητα που διαθέτετε στην επικοινωνία θα σας είναι χρήσιμη για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, συμβάλλοντας στις καλές συνεργασίες για σας. Αποφύγετε σήμερα την έκβαση των σοβαρών αποφάσεων, λόγω του ότι θα εμφανίσουν μία δυσκολία στην τήρηση τους. Απλά δώστε τους λίγο χρόνο και επαναξιολογήστε τις. Η τάση για να επικοινωνήσετε θα είναι το κίνητρο για μία νέα συνάντηση η οποία θα σας δώσει μία ευχάριστη νότα στον συναισθηματικό σας κόσμο. Η υπερευαισθησία σας θα λειτουργήσει ως αρνητικός μοχλός για τα άτομα που σας περιβάλλουν, αποφύγετε κάθε συνέπεια αυτού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα επαγγελματικά σας υπάρχει μία σταθερότητα και μία ανάσα από τις πιέσεις του παρελθόντος. Οι οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν μπορούν να διευθετηθούν με καλύτερο τρόπο, ακόμα και κάποια χρήματα που περιμένετε να λάβετε εδώ και καιρό η μέρα τα ευνοεί. Η ανάγκη να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στον ερωτικό σας σύντροφο δίνει μία ευχάριστη διάθεση στην σχέση σας και μία ζεστασιά που θα σας οδηγήσουν σε γαλήνια μονοπάτια.

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε να διατηρήσετε την αυτοκυριαρχία σας και να αποφύγετε τυχόν εντάσεις στον εργασιακό σας χώρο, διότι η οξυθυμία σας θα είναι αυτή που θα σας εμποδίσει να πληροίτε τους απαραίτητους κανόνες για την αρεστή συναδελφικότητα. Δεν είναι η ώρα λοιπόν να ξεκαθαρίσετε πράγματα που σας ανησυχούν και να δρομολογήσετε την επαγγελματική σας εξέλιξη. Η διάθεση σας είναι επιβαρυμένη λόγω των υποχρεώσεων που σας απασχολούν όλο αυτό το διάστημα και αντανακλά έντονα στην σχέση σας και επιφέρει εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Απλά μετατρέψτε τον θυμό σας σε δυναμισμό και δημιουργείστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα στραφείτε περισσότερο στην επίλυση κάποιων παρασκηνίων που έχετε διαπιστώσει, είτε ανήκουν στο προσωπικό είτε στον επαγγελματικό τομέα. Η τάση αυτή μπορεί να σας είναι έμφυτη ώστε να δίνετε την σωστή επίλυση τους, αλλά μην ξεχνάτε ότι δεν πρέπει να υπερβαίνετε τα όρια γιατί μπορεί κάποια συμπεράσματα σας, να ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας. Η ανασφάλεια σας μπορεί να εκδηλώσει εντάσεις με την σχέση σας και να επιφέρει προβλήματα τα οποία μπορούν την δυσκολέψουν. Απλά λειτουργείστε πιο ανάλαφρα με τον σύντροφο σας και εστιάστε περισσότερο στο δυναμικό σας εγώ.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα η διάθεση να κοινωνικοποιηθείτε θα είναι πολύ έντονη και θα την αντιληφθούν άτομα του εργασιακού σας χώρου και θα προχωρήσετε καλύτερα μέσα σε συνεργασίες. Οι κινήσεις σας θα σας δώσουν την πρέπουσα αξίωση και την αντίστοιχη δημοσιότητα, τα οποία θα συμβάλλουν στην εξέλιξή σας όπως στοχεύετε εδώ και καιρό. Τα συναισθηματικά σας είναι στο στάδιο της ηρεμίας και της συμφιλίωσης με τους γύρω σας. Οι διαφωνίες με τον ερωτικό σας σύντροφο θα καταλαγιάσουν και θα κινηθείτε σε πιο ήπια μοτίβα, έτσι ώστε να διορθώσουν τον ψυχικό σας κόσμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε την ικανότητα να φτάνετε εκεί που δεν μπορούν οι άλλοι , αυτό λοιπόν σας κάνει καλούς επαγγελματίες , έτσι και τώρα βρίσκεστε σε αυτό το στάδιο της αναγνωσιμότητας από τους γύρω σας. Στον επαγγελματικό τομέα έχετε δώσει τον καλύτερο σας εαυτό, προσοχή όμως μην βιάζεστε διότι θα σας φέρει σε λάθος συμπεριφορές και θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην εξέλιξη σας. Μία δοκιμασία θα περάσει σήμερα η ερωτική σας σχέση αλλά η διαίσθηση σας θα σας οδηγήσει σε πιο ανάλαφρες λύσεις και ίσως δώσει έναν ερωτικό τόνο .

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα η μέρα σας δίνει την εύνοια σε όλους τους τομείς γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε το. Οι σκέψεις σας να κάνετε νέες ενάρξεις στα επαγγελματικά σας δίνουν την ώθηση για να υλοποιήσετε πράγματα που ίσως έχετε εγκαταλείψει ή δειλιάζατε όλο αυτό το διάστημα. Ότι αφορά τον οικονομικό τομέα και το μορφωτικό σας επίπεδο θα έχουν την εξέλιξη που περιμένατε. Η μέρα θα κυλίσει με πολλά απρόοπτα και ευχάριστα γεγονότα, ίσως ακόμα και ένα ταξίδι που δεν το είχατε προσχεδιάσει. Η ερωτική σας ζωή θα κυλίσει με έντονες ευχάριστες καταστάσεις ακόμα και κάποια ξεκαθαρίσματα που σας ταλαντεύουν όλο αυτό το διάστημα θα πάρουν θέση και θα ανεβάσουν την διάθεσή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα δίνει ένα ενδιαφέρον στίγμα διότι σας παροτρύνει να επιλύσετε κάποια παρασκήνια του παρελθόντος που δεν σας είναι ευχάριστα. Μην σας τρομάζει αυτό εξάλλου έχετε την ικανότητα να λειτουργείτε με σοφία και στιβαρότητα στα ανάλογα ζητήματα που σας προκύπτουν. Επίσης θα σας απασχολήσουν αρκετά οικονομικά θέματα και νομικές εκκρεμότητες που ίσως υπάρχουν. Οι δυσκολίες θα σας ενεργοποιήσουν το εγώ σας και θα προβείτε σε ξεκαθαρίσματα με τους γύρω σας. Ένας απολογισμός θα σας δώσει κατασταλαγμένες κινήσεις και λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ενέργειες σήμερα στον επαγγελματικό σας χώρο θα πρέπει να είναι πιο επιφυλακτικές διότι θα σας πλησιάσουν άτομα που δεν τρέφουν τα ίδια συναισθήματα με εσάς. Μην λειτουργείτε με αφέλεια, αφήστε την διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει. Οι αλλαγές που έχετε στο μυαλό σας θα πρέπει να στηριχτούν στα κατάλληλα άτομα, αφήστε λίγο χρόνο. Η ερωτική σας ζωή θα ανεβάσει αρκετά τον πήχη της ευτυχίας σας και ο σύντροφος σας θα δώσει αυτό που σας αξίζει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ζητήματα της καθημερινότητας θα σας απασχολήσουν αρκετά σήμερα και θα σας απορροφήσουν ένα κομμάτι από την ενέργεια σας. Στον επαγγελματικό και στον προσωπικό σας τομέα τα πράγματα θα λειτουργήσουν υπό μία μορφή πίεσης. Οικονομικές εκκρεμότητες θα πάρουν θέση και θα σας αλλάξουν την διάθεση. Μην παρασυρθείτε χάνοντας όλη την ενέργεια, εξάλλου έχετε την ιδιαιτερότητα να μεταφέρεστε σε μία άλλη οπτική γωνία των πραγμάτων που αυτό σας ξεκουράζει και σας δίνει δύναμη, λειτουργείστε με την διαίσθησή σας. Εξάλλου είσαστε από τα ζώδια που έχουν ανεπτυγμένη διαίσθηση και φαντασία.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων