Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2021

Τα ζώδια της Τετάρτης 9ης Οκτωβρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodia

Καρκίνοι, ενώ το ομαδικό πνεύμα σας διακατέχει έντονα σήμερα, η μέρα δεν ευνοεί συνεργασίες και την επαγγελματική σας εξέλιξη. Προχωρήστε με πιο σταθερά βήματα και μην κάνετε προσπάθειες που μπορεί να αποδειχθούν άκαρπες. Ζυγοί, δείξτε προσοχή σε παρασκηνιακά θέματα που θα εξελιχθούν και θα έχουν ως σκοπιμότητα, την οικονομική σας επιφάνεια. Τοξότες, ακολουθήστε τις επαγγελματικές σας προσδοκίες και κατακτήστε με διπλωματία και σωστή διαχείριση τους στόχους σας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να λάβετε κάποιες απαντήσεις που περιμένετε εδώ και αρκετό καιρό. Αν έχετε χτίσει γερές βάσεις στο παρελθόν, θα έχετε θετικό αποτέλεσμα. Ενώ σε αντίθετη περίπτωση που έχετε παραλείψει την σοβαρότητα του θέματος, οι απαντήσεις θα είναι αρνητικές. Θυμηθείτε, ότι θα πρέπει να προσπαθήσετε αρκετά για να φτάσετε τον στόχο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ζωτικότητα και η θετική σας ενέργεια, διαχέονται έντονα στην ατμόσφαιρα. Οι πράξεις και τα λόγια σας είναι γεμάτα με αισιοδοξία. Η συμπεριφορά σας, είναι ανάλογη και αυτό σας βοηθά να αναπτύξετε νέες επαφές και να διαμορφώσετε ένα θετικό μέλλον. Οργανώστε νέες ομάδες ή εκδηλώσεις, αυτό θα σας γεμίσει θετικά συναισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως σήμερα, αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις που είχατε μέχρι τώρα και αυτό, σας ωθήσει να ξαναβρεθείτε με άτομα του παρελθόντος. Θα πρέπει να είστε σίγουροι πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση και να ελέγξετε τις συμπεριφορές των άλλων. Μπορεί η ψυχολογία σας να μην βοηθάει πολύ σε αυτό, γι’ αυτό κάντε αργά βήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επιχειρηματική σας σκέψη και η οργανωτικότητά σας, σας βοηθάει να εκλέξετε καλύτερα ζητήματα που σας έχουν ανατεθεί. Η υπευθυνότητά σας δημιουργεί μία σταθερότητα και ανταμείβει τις πράξεις σας. Η διάθεσή σας να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα ή να οργανώσετε μία έξοδο με τον σύντροφό σας, θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές.

ΛΕΩΝ

Συναισθήματα χαράς θα σας κυριεύσουν σήμερα και θα μπορέσετε να δείτε πιο αισιόδοξα το μέλλον σας. Θα βρεθείτε με τον σύντροφό σας, σε χώρους που σας κάνουν να νιώθετε οικεία και αυτό, θα σας φέρει πιο κοντά. Δείξτε προσοχή σε τρίτα άτομα που μπορεί να σας πλησιάσουν με δολιότητα και να δημιουργήσουν εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο εκνευρισμός που μπορεί να σας προκαλέσουν θέματα οικονομικά ή της καθημερινότητας, θα είναι ένα στοιχείο που μπορεί να σας χαλάσει την διάθεση. Προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και την ισορροπία στις σχέσεις σας. Αποφύγετε παρορμητικές και επιπόλαιες κινήσεις στις προσωπικές σας σχέσεις, οι οποίες μπορούν να φέρουν μία αναστάτωση.

ΖΥΓΟΣ

Η ευαισθησία σας σήμερα, ίσως γίνει μία αδυναμία, καθώς θα επιτρέψει σε τρίτους να εισβάλλουν αρνητικά στην καθημερινότητά σας. Προστατέψτε τα κεκτημένα σας και υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους. Η εστίαση στον εσωτερικό σας κόσμο, αυτό θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πνεύμα ελευθερίας και η αντισυμβατικότητα, θα φανεί έντονα στις κινήσεις σας και δεν θα αφήσετε να σας δεσμεύσουν αρνητικές σκέψεις. Θα γίνετε πιο αποφασιστικοί σήμερα, καθώς θέλετε να δείξετε ότι είστε έτοιμοι να πετύχετε όσα επιθυμείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πρακτικότητα σας είναι αυτή, που θα βοηθήσει να εξελιχθούν τα σχέδιά σας με τον καλύτερο τρόπο. Η περιπέτεια και το ρίσκο, απομακρύνονται από τις σκέψεις σας, καθώς νιώθετε ότι δεν είστε έτοιμοι για νέα πράγματα. Ίσως παρουσιαστεί μία ψυχρότητα στην ερωτική σας ζωή, αλλά θα είναι κάτι επιφανειακό και δεν θα πρέπει να σας ανησυχήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι κριτικές των άλλων και ταυτόχρονα οι αντιδράσεις τους, καθορίζουν τον τρόπο που σκέφτονται. Εσείς θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση, χωρίς όμως να ξεχνάτε ότι έχετε τον έλεγχο στα χέρια σας. Ξεκάθαρα συναισθήματα θα έρθουν στην επιφάνεια για την ερωτική σας ζωή και το κλίμα, θα γίνει πιο ήπιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, αρνητικά συναισθήματα για κάποιες καταστάσεις ή πρόσωπα, μπορεί να καθυστερήσουν στα σχέδιά σας. Βλέποντας όμως την θετική πλευρά, μπορείτε να εξετάσετε σε βάθος πως θέλετε να πορευτείτε και να εστιάσετε στις αδυναμίες σας. Η αποστροφή από αυτές, δεν βοηθάει να εξετάσετε καλύτερα τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποιες ευχάριστες συναντήσεις θα προκύψουν στον επαγγελματικό σας τομέα και αυτό, θα φτιάξει την διάθεσή σας. Η κοινωνικότητα και η επικοινωνία με νέα πρόσωπα, είναι αυτά που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους για τα επαγγελματικά σας. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται και έτσι, να ακολουθήσετε το όνειρό σας.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων