Παρασκευή, 30 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια της Τρίτης 20 Μαρτίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

Ο Ήλιος περνάει στον Κριό σήμερα και μας κάνει πιο ενεργητικούς, αυθόρμητους αλλά και να αναλάβουμε πρωτοβουλίες!

Ο Ήλιος εισέρχεται στον Κριό η σκέψη βυθίζεται στον παρορμητισμό του Κριού γι’ αυτό σκεφτείτε ξανά όσα θέλετε να κάνετε και μη βιαστείτε σε επαγγελματικά σας ζητήματα αλλά και στα οικονομικά σας σήμερα.

Κριός

Ο Ήλιος σήμερα εισέρχεται στο ζώδιό σας και σίγουρα μπορεί να αισθανθείτε πιο δυναμικοί και έχετε την ανάγκη να κινητοποιηθείτε περισσότερο, όμως στα επαγγελματικά σας αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις ιδιαίτερα για νέες συνεργασίες. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να ελέγξετε τις αντιδράσεις απέναντι στους άλλους και να φροντίσετε περισσότερο την επικοινωνία σας, σήμερα είναι δύσκολο να ξεκαθαρίσετε κάποιες καταστάσεις γι’ αυτό κινηθείτε διαλεκτικά. Στις προσωπικές σας σχέσεις και απέναντι σε όσους αγαπάτε σήμερα θα πρέπει να κρατήσετε την αυτοκυριαρχία σας και να προσπαθήσετε να έχετε θετική στάση, αποφύγετε εντάσεις με τη διάθεσή σας να σας δίνει μία τάση προς αυτές.

Ταύρος

Με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Κριό σήμερα θα σας απασχολήσουν αρκετά παρασκηνιακές καταστάσεις και θα σας κάνει πιο σκεπτικούς για ότι υπάρχει στο παρασκήνιο αλλά και θα έχετε περισσότερο την τάση να εξετάσετε παρελθοντικά θέματα και όσα έχετε κάνει μέχρι τώρα. Μπορείτε περισσότερο να σκεφτείτε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας και ιδιαίτερα συνεργασίες και ποια είναι τα σωστά βήματα που πρέπει να κάνετε από δω και πέρα. Στα συναισθηματικά σας όσα αισθάνεστε καλό είναι να τα εκφράσετε σήμερα και να μην απομονώνεστε.

Δίδυμοι

Σήμερα ανοιχτείτε και κοινωνικοποιείται περισσότερο, μιλήστε με τους άλλους γύρω σας και ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας προσπαθήστε να κάνετε νέες επαφές που θα είναι πολύ χρήσιμες αυτό το διάστημα. Γενικά ο Ήλιος στον Κριό θα σας παροτρύνει να κάνετε ανοίγματα και να γνωρίσετε νέα πρόσωπα. Στα συναισθηματικά σας η κατανόηση σίγουρα μπορεί να βοηθήσει τη βελτίωση των σχέσεων σας και να ξεπεραστεί κάθε πρόβλημα.

Καρκίνος

Ο Ήλιος που εισέρχεται σήμερα στον Κριό τονίζει τα επαγγελματικά σας που εσείς θα πρέπει να εστιάσετε σε όσα θέλετε να προχωρήσετε, το σημαντικό είναι να φροντίσετε περισσότερο συνεργασίες αλλά και τον τρόπο που μπορείτε να συνεργαστείτε σωστά μέσα σε αυτές. Στα προσωπικά σας, κοντινά σας πρόσωπα σίγουρο μπορούν να εκτιμήσουν τις προσπάθειές σας, φροντίστε να περάσετε σήμερα αρκετό από το χρόνο σας με αγαπημένα σας πρόσωπα που θα βοηθήσει πολύ την ψυχολογία σας και τις σχέσεις σας.

Λέων

Ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος εισέρχεται στον Κριό τονώνοντας τη διάθεσή σας και δίνοντάς σας επιθυμία να ασχοληθείτε με νέα σας σχέδια αλλά και να ανοίξετε τα φτερά σας προς νέες κατευθύνσεις, μπορείτε να ασχοληθείτε σήμερα πιο ουσιαστικά με σημαντικές υποθέσεις σας. Στα συναισθηματικά σας η θετική και γενναιόδωρη διάθεσή σας βοηθάει σε πολύ μεγάλο βαθμό και είναι κατάλληλη μέρα για να αναθεωρήσετε πολλά θέματα του παρελθόντος, αλλά και να ξεπεράσετε παρεξηγήσεις.

Παρθένος

Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Κριού σήμερα και αυτό θα σας κάνει να ασχοληθείτε περισσότερο με οικονομικά σας θέματα και ότι σχετίζετε με εκκρεμότητες, έτσι σήμερα προσπαθήστε περισσότερο να σκεφτείτε τον κατάλληλο τρόπο να προχωρήσετε θέματα που έχετε αφήσει στην άκρη τελευταία. Στα συναισθηματικά σας ο Ήλιος σας βάζει στη διαδικασία να εξετάσετε περισσότερο τις σχέσεις σας και τονίζει τη διαίσθησή σας που μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη αυτό το διάστημα.

Ζυγός

Ο Ήλιος σήμερα εισέρχεται στον Κριό ακριβώς απέναντι σας και αυτό επηρεάζει τις σχέσεις σας αλλά και τον τρόπο μπορείτε να αντιμετωπίσετε καταστάσεις μέσα σε αυτές, έτσι στα συναισθηματικά σας προσπαθήστε να δείξετε όσα νιώθετε και να πλησιάσετε περισσότερο τους άλλους εκφράζοντας όσα πραγματικά αισθάνεστε. Στα επαγγελματικά σας μπορείτε να κατανοήσετε περισσότερα ειδικά για συνεργάτες αλλά και να έχετε την κατάλληλη συμπεριφορά απέναντί τους για να δείξετε τις ικανότητές σας, σίγουρα η ειλικρινή σας διάθεση θα βοηθήσει.

Σκορπιός

Ο Ήλιος σήμερα περνάει στο ζώδιο του Κριού και θα σας κάνει να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα της καθημερινότητας και υποχρεώσεις που έχετε φέρνοντας αρκετά πράγματα στο προσκήνιο που πρέπει να λυθούν. Θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο την υγεία και τη διατροφή σας αυτό το διάστημα, είναι το κατάλληλο διάστημα για να βάλετε ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής αλλά και να αρχίσετε να γυμνάζεστε περισσότερο. Στα συναισθηματικά σας σήμερα το σημαντικό είναι μέσα στο πρόγραμμά σας να συμπεριλαμβάνετε και τα άτομα που αγαπάτε, χωρίς να τους αμελήσετε λόγω υποχρεώσεων.

Τοξότης

Ο Ήλιος περνάει στον Κριό και σας δίνει μεγάλη δημιουργικότητα και τόλμη, μπορείτε να προγραμματίσετε νέα σας σχέδια στον επαγγελματικό σας τομέα, έχετε την απαραίτητη αποφασιστικότητα αλλά και την αισιοδοξία για να προχωρήσετε πιο ουσιαστικά. Στα συναισθηματικά σας έχετε διάθεση να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και αυτό μπορεί να φέρει νέα πρόσωπα κοντά σας αλλά και να βελτιώσει γενικότερα τις σχέσεις σας

Αιγόκερως

Με τον Ήλιο σήμερα που εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού να τονίζει θέματα που αφορούν το σπίτι σας αλλά και οικογενειακά ζητήματα θα πρέπει να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με υποθέσεις που υπάρχουν σε αυτούς τους τομείς, μπορείτε σίγουρα να διαχειριστείτε καλύτερα όποιες καταστάσεις με κοντινά σας πρόσωπα και να προχωρήσετε καλύτερα θέματα που έχουν να κάνουν με αγοραπωλησίες ακινήτων. Το σημαντικό είναι αυτό το διάστημα να αποφύγετε κάθε ένταση ή κόντρα σε θέματα που αφορούν οικογενειακά ζητήματα, το σπίτι αλλά και τα επαγγελματικά σας. Στα συναισθηματικά σας ο έντονος συναισθηματισμός σήμερα που μπορεί να φέρει κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία σας με τους άλλους γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί.

Υδροχόος

Ο Ήλιος στον Κριό σίγουρα σας κάνει πιο επικοινωνιακούς, φέρνει μεγάλη κινητικότητα και δίνει ώθηση στα επαγγελματικά σας, όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί πριν τη λήψη οποιασδήποτε απόφασης, ότι και να αρχίσετε αυτό το διάστημα θα πρέπει να φροντίσετε να το τηρήσετε, ιδιαίτερα αν αφορά υποσχέσεις. Έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε περισσότερο με τους άλλους και μπορείτε να εστιάσετε σε σημαντικά θέματα που θέλετε να λύσετε στις προσωπικές σας σχέσεις, εκμεταλλευτείτε το για να λύσετε θέματα που σας απασχολούν.

Ιχθύες

Ο Ήλιος στον Κριό σήμερα τονίζει τον τομέα των επαγγελματικών σας και μπορεί να ευνοήσει οικονομικά σας ζητήματα μέσα από προσπάθειες που θα κάνετε αυτό το διάστημα θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη ηρεμία τα σχέδιά σας. Στα συναισθηματικά σας η διάθεσή σας σίγουρα μπορεί να βελτιώσει τις ερωτικές σας σχέσεις και ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τα πάντα βελτιώνει καταστάσεις.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων