Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2022

Τα ζώδια της Τρίτης 30 Ιανουαρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς *

pappas-konstantinos-zodia

Κριός

Σήμερα με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή, καλό είναι να είστε αρκετά προσεκτικοί σε συζητήσεις αλλά και γενικότερα στην επικοινωνία σας, αρκετά πράγματα μπορεί να μην είναι όπως πιστεύετε, γι’ αυτό κινηθείτε προσεκτικά ιδιαίτερα μέσα σε προσωπικές σας σχέσεις σήμερα που η Αφροδίτη δεν ευνοεί και φέρνει αντιθέσεις, αποφύγετε αποφάσεις σε κάθε τομέα.

Ευνοούνται Περισσότερο: Οικονομικά, κρυφές υποθέσεις

Χρειάζονται προσοχή: Συνεργασίες, σχέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 9, 6, 18

Ταύρος

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό σας μεταδίδει μία περίεργη ενέργεια και αρκετά περίεργα πράγματα μπορούν να συμβούν σήμερα, γι’ αυτό καλό είναι να είστε προσεκτικοί, σκεφτείτε καλύτερα όσα θέλετε να κάνετε, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας που σήμερα επηρεάζονται. Φροντίστε να βελτιώσετε τη διάθεσή σας και να ισορροπήσετε πριν οριστικοποιήσετε καταστάσεις και ιδιαίτερα πριν δώσετε τελικές απαντήσεις.

Ευνοούνται περισσότερο: Συνεργασίες, θέματα γάμου , Φίλοι και κοινωνικές ομάδες .

Χρειάζονται προσοχή: Εργασία και υγεία , Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις .

Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 10

Δίδυμοι

Σήμερα κινηθείτε με περισσότερη πρακτικότητα αλλά και σταθερότητα, ιδιαίτερα στις κοινωνικές σας επαφές που θα βοηθήσει αρκετά σήμερα ώστε να πετύχετε περισσότερα σε σχέσεις αλλά και στα επαγγελματικά σας. Φροντίστε επίσης οικονομικά σας θέματα που ο Ερμής τονίζει σήμερα, αποφύγετε έξοδα και βάλτε ένα καλύτερο πρόγραμμα για την διαχείριση σε αυτό τον τομέα.

Ευνοούνται περισσότερο: Εργασία, υγεία, καριέρα

Χρειάζονται προσοχή: Διασκέδαση, ερωτικά, φιλίες

Τυχεροί αριθμοί: 2, 8, 20

Καρκίνος

Με τη Σελήνη σήμερα να παραμένει μέχρι και το βράδυ στο ζώδιό σας, καλό είναι να παρατηρείτε τι συμβαίνει γύρω σας παρά να δράτε σήμερα, ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας που μπορεί να είναι αρκετά απαιτητικός, αποφύγετε να πάρετε

βιαστικές αποφάσεις, σκεφτείτε περισσότερο νέα σας σχέδια και από το βράδυ προσέξτε έξοδα που θέλετε να κάνετε με τη Σελήνη να περνάει στο Λέοντα.

Ευνοούνται περισσότερο: Διασκέδαση, ερωτικά, νομικά θέματα, ταξίδια

Χρειάζονται προσοχή: Φαντασία, σπίτι, καριέρα

Τυχεροί αριθμοί: 3, 5, 11

Λέων

Μέχρι και το βράδυ που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σας θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στην επικοινωνία σας αλλά και σε ότι έχει να κάνει σήμερα με έγγραφα και νομικά ζητήματα, καλό να είστε προσεκτικοί σε τέτοιου είδους ζητήματα, ιδιαίτερα αν πρέπει να υπογράψετε συμφωνίες. Ελέγξτε περισσότερο τα συναισθήματά σας και συγκεντρωθείτε σε όσα θέλετε να κάνετε για να καταφέρετε σήμερα περισσότερα.

Ευνοούνται περισσότερο: Έμπνευση, σπίτι, οικονομικά

Χρειάζονται προσοχή: Επικοινωνία, νομικά θέματα, ταξίδια

Τυχεροί αριθμοί: 4, 10, 13

Παρθένος

Ο Ουρανός σήμερα σε τετράγωνο με τη Σελήνη μπορεί να φέρει ξαφνικά έξοδα, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί στον τομέα των οικονομικών σας, αποφύγετε δάνεια αλλά και να προχωρήσετε οικονομικά σας θέματα. Προσπαθήστε σήμερα να έχετε θετική διάθεση απέναντι σε πρόσωπα που αγαπάτε γιατί κάποια συναισθηματική αστάθεια σήμερα σας μεταδίδει ο κυβερνήτης σας ο Ερμής και μπορεί να σας είναι δύσκολο να ισορροπήσετε την ψυχολογία σας.

Ευνοούνται περισσότερο: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς , Συνεργασίες, θέματα γάμου .

Χρειάζονται προσοχή: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά , Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα .

Τυχεροί αριθμοί: 5, 14, 23

Ζυγός

Σήμερα το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού μπορεί να φέρει καμία δυσκολία στις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και στις συνεργασίες σας στα επαγγελματικά σας, κάποιες εξελίξεις επίσης σε αυτόν τον τομέα πρόκειται να φέρει ο Ουρανός γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί στην επαφή σας με τους άλλους γενικότερα. Στα οικονομικά σας αν και ο Δίας σας ευνοεί προσπαθήστε να διαχειριστείτε καλύτερα τα έξοδα που κάνετε.

Ευνοούνται περισσότερο: Οικονομικά, εργασία, υγεία

Χρειάζονται προσοχή: Προσωπικότητα, συνεργασίες, σχέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 6, 5, 24

Σκορπιός

Σήμερα ο Δίας ευνοεί περισσότερο υποθέσεις που θέλετε να προχωρήσετε όπως και τη διάθεσή σας που θα σας βοηθήσει να κάνετε αρκετά. Μπορείτε να κατανοήσετε πολλά αλλά προσέξτε ο Ερμής μπορεί να φέρει κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία σας και ο Ουρανός κάποιες δυσκολίες στα εργασιακά σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με όσα θέλετε να προχωρήσετε και φροντίστε περισσότερο την υγεία σας.

Ευνοούνται περισσότερο: Προσωπικότητα, διασκέδαση, ερωτικά

Χρειάζονται προσοχή: Παρασκήνιο, εργασία, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 7, 16, 25

Τοξότης

Σήμερα προσέξτε οικονομικά σας θέματα που η αντίθεση Σελήνης-Ερμή μπορεί κάπως να τονίσει, μην είστε βιαστικοί σε αυτό τον τομέα και μην σας παίρνει από κάτω αν τα έξοδα τρέχουν. Το ένστικτό σας είναι έντονο, προσπαθήστε να βρείτε τη λύση μέσα από αυτό και αποφύγετε να σκεφτείτε παρελθοντικές καταστάσεις που ο Δίας τονίζει. Στον τομέα των ερωτικών σας, προσέξτε με τον Ουρανό σε τετράγωνο με τη Σελήνη που σας κάνει να αναθεωρείτε αρκετά για την ερωτική σας ζωή.

Ευνοούνται περισσότερο: Παρασκήνιο, έμπνευση, σπίτι

Χρειάζονται προσοχή: Φιλίες, διασκέδαση, δημιουργία, ερωτικά

Τυχεροί αριθμοί: 8, 14, 17

Αιγόκερως

Σήμερα ο Ερμής σας δίνει ένα ενεργό μυαλό όμως το Vertex δυσκολεύει θέματα μέσα στα επαγγελματικά σας, γι’ αυτό θα πρέπει καλύτερα να εστιάσετε στην καλύτερη συνεργασία σας με τους άλλους για να καταφέρετε αρκετά σήμερα. Είναι σημαντικό σε οικογενειακά σας θέματα να αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις, όπως και σε αγοραπωλησίες σίγουρα δεν είναι η μέρα να προχωρήσετε.

Ευνοούνται περισσότερο: Επικοινωνία, φιλίες, ταξίδια

Χρειάζονται προσοχή: Καριέρα, σπίτι

Τυχεροί αριθμοί: 6, 9, 12

Υδροχόος

Ο κυβερνήτης σας ο Ουρανός σήμερα δοκιμάζει κάπως την επικοινωνία σας, γι’ αυτό να είστε σήμερα προσεκτικοί ιδιαίτερα με κοντινά σας πρόσωπα αλλά και αν χρειάζεται να προχωρήσετε σημαντικές υποθέσεις εστιάστε περισσότερο για να μη σας ξεφύγει κάτι. Με θετική όμως διάθεση μπορείτε να κάνετε σήμερα περισσότερα, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις επαφές σας που μπορούν και να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τον τομέα των οικονομικών σας, όπως και των επαγγελματικών σας που ο Δίας ευνοεί.

Ευνοούνται περισσότερο: Καριέρα, οικονομικά

Χρειάζονται προσοχή: Ταξίδια, εκπαίδευση, επικοινωνία

Τυχεροί αριθμοί: 1, 7, 10

Ιχθύες

Σήμερα τα οικονομικά σας επηρεάζονται από τον Ουρανό, προσέξτε έξοδα γιατί έτσι κι αλλιώς ο Ουρανός θα φέρει αστάθεια αλλά και ξαφνικές καταστάσεις σε αυτό τον τομέα, κάτι που μπορεί να δυσκολέψει κάπως σήμερα τη διάθεση σας και θα σας κάνει να σκεφτείτε περισσότερο για εκκρεμότητες που έχετε. Προσπαθήστε όσο γίνεται να κινηθείτε ομαλά μέσα στις σχέσεις σας σήμερα. Ο Δίας ευνοεί να κάνετε περισσότερο πράγματα που αγαπάτε και που θα βελτιώσουν αρκετά την ψυχολογία σας, κάποια έξοδο ή να πάτε σε κάποιο μέρος που σας αρέσει, ώστε να σκεφτείτε πιο ξεκάθαρα θα σας βοηθήσει.

Ευνοούνται περισσότερο: Προσωπικότητα, νομικά θέματα

Χρειάζονται προσοχή: Οικονομικά, δάνεια

Τυχεροί αριθμοί: 2, 6, 14

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων