Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, 2021

Τα ζώδια της Τρίτης 25 Φεβρουαρίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*
pappas konstantinos zodia
ΚΡΙΟΣ

Η διάθεση να ψάξετε τον εαυτό σας και να δείτε τι ακριβώς σας κάνει ευτυχισμένους, σας οδηγεί στο διαλογισμό. Αφήστε τα πράγματα γύρω σας να εξελιχθούν, αλλά εσείς παραμείνετε σταθεροί στα σχέδιά σας, έτσι θα φτάσετε στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία νοσταλγική διάθεση, σας οδηγεί σε άτομα του παρελθόντος, σκεφτείτε όμως πριν τους βάλετε πάλι στη ζωή σας. Σήμερα, μπορείτε να περάσετε θετικές στιγμές με όσους αγαπάτε και που θα σας χαλαρώσουν. Η αναβίωση του παρελθόντος, θα σας ικανοποιήσει συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο έλεγχος και η κριτική που αισθάνεστε ότι υπάρχει από το περιβάλλον σας, σας έχει πιέσει αρκετά, αφού ο χαρακτήρα σας δεν μπορεί να εξελιχθεί με επιπλέον περιορισμούς. Η ψυχική σας ισορροπία, είναι σημαντική, ώστε να βαδίσετε σωστά στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι επαφές που θα επιδιώξετε, θα σας χαλαρώσουν συναισθηματικά και θα υπάρξει ένας κοινός τρόπος διασκέδασης, που θα σας οδηγήσει σε καλές στιγμές. Οι δυναμικές αποφάσεις, είναι το κίνητρο που για να υπάρξουν νέα ερεθίσματα, ώστε να κατακτήσετε τις ευθυμίες σας.

ΛΕΩΝ

Όλα γύρω σας, φαίνονται ότι είναι εκτός τροχιάς και σας προκαλούν έναν εκνευρισμό. Επικεντρωθείτε στα πράγματα που θέλετε να κάνετε, αφού η ικανότητα να ελίσσεστε είναι προσόν του χαρακτήρα σας και δίνει μεγάλες προοπτικές, για την πορεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο τρόπος που σκέφτεστε σήμερα να πράξετε, σε ζητήματα που σας αφορούν, είναι αρκετά εκκεντρικός και οι ιδέες σας, πρωτοτυπούν σε σύγκριση με τους άλλους γύρω σας. Πολλά απρόοπτα μπορεί να συμβούν στην διάρκεια της ημέρας και να αυξήσουν την αντιληπτικότητά σας, απέναντι στις καταστάσεις που ζείτε.

ΖΥΓΟΣ

Οι συνθήκες που επικρατούν στην προσωπική σας ζωή, έχουν επηρεάσει την ψυχολογία σας. Μία ανασφάλεια για το μέλλον, σας πλαισιώνει αυτές τις μέρες και μειώνει την ενεργητικότητά σας. Δώστε μία ευκαιρία στον εαυτό σας, να δείξετε τι αξίζετε, απομακρύνοντας αρνητικά συναισθήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι έξοδοι και οι μικρές εξορμήσεις, σήμερα, είναι τα στοιχεία που σας καθοδηγήσουν για να διασκεδάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορείτε να σχεδιάσετε κάτι, που θα σας απομακρύνει από την καθημερινότητα και την ρουτίνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην επιτρέψετε στις συναισθηματικές σας μεταβολές, οι οποίες επηρεάζονται από τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να μπουν εμπόδιο στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Οριοθετήστε τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε και με δυναμική παρουσία, προχωρήστε χωρίς αναβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καταναλωτική σας διάθεση, προσδιορίζει τις κινήσεις που θα κάνετε για να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσοχή, μην υπερβείτε τα όρια που έχετε βάλει και φέρετε αρνητικά αποτελέσματα, στον οικονομικό σας τομέα. Τα δώρα και οι εκπλήξεις, είναι στοιχεία που ανεβάζουν την διάθεσή σας και σας βγάζουν από την ρουτίνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συζητήσεις που θα προκύψουν με άτομα του οικογενειακού ή φιλικού σας περιβάλλοντος, θα πρέπει να είναι πιο ανάλαφρες, καθώς ο εκνευρισμός, δεν επιτρέπει να εστιάσετε σε βάθος και να αναλύσετε θέματα που σας απασχολούν. Αφήστε για άλλη μέρα τα ξεκαθαρίσματα, που έχετε στο μυαλό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αρμονία και η γαλήνη των συναισθημάτων σας, είναι αυτή που μπορεί να σας φέρει πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Η ρομαντική διάθεση, θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές, με αγαπημένα σας πρόσωπα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων