Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Τα ζώδια της Πέμπτης

ΚΡΙΟΣ

Σελήνη και Ουρανός στο ζώδιο σας σχηματίζουν δυσαρμονικές όψεις με τον Άρη και προβλέπεται μια μέρα γεμάτη ένταση. Ιδιαίτερη προσοχή πώς θα συνεννοηθείτε με συνεργάτες, εργοδότες κλπ, αποφύγετε συναντήσεις με άτομα που μπορούν να σας εκνευρίσουν και εστιάστε την προσοχή στη δουλειά σας. Τα οικονομικά σας χρήζουν προσοχής. Σήμερα εστιάζετε σε οτιδήποτε σας εκνευρίζει στη σχέση η το ταίρι σας και μπορεί να γίνετε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας. Απωθημένα, νεύρα και έλλειψη διάθεσης για να επιλυθούν τα όποια θέματα, διαμορφώνουν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα και θα χρειαστεί ψυχραιμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα μπορεί να μην έχετε και τόση διάθεση για να αφοσιωθείτε σε σημαντικά θέματα εξαιτίας μιας έκτακτης ανάγκης που προκύπτει και το μυαλό σας θα είναι εκεί. Περιουσιακά ζητήματα, οφειλές, έρχονται στο προσκήνιο και πρέπει να κάνετε σωστό προγραμματισμό για να ανταπεξέλθετε. Ενδεχομένως να αλλάξουν ορισμένα από τα σχέδια σας. Έχετε ερωτευτεί το ταίρι του κολλητού σας και προβλέπονται περιπέτειες που θα δοκιμάσουν τις σχέσεις σας. Πολλά τα διλήμματα, εσείς δεν είστε σε θέση να δείτε ξεκάθαρα τα γεγονότα και έχετε μια τάση να μην υπολογίζετε κανέναν προκειμένου να πετύχετε το σκοπό σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μια αναπάντεχη τροπή που παίρνουν τα οικονομικά σας, ανατρέπει τα μελλοντικά σας σχέδια και είστε αρκετά προβληματισμένοι. Τα έξοδα είναι πολλά, ώσπου να μπαλώσετε τη μία τρύπα ανοίγουν άλλες και η μέρα προβλέπεται αρκετά δύσκολη για εσάς καθώς θα βλέπετε τον προϋπολογισμό σας να μειώνεται ολοένα και περισσότερο. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους και μην προσπαθείτε να κουμαντάρετε τους πάντες. Δεν είναι στο χέρι σας να επηρεάσετε τα γεγονότα και προκαλείτε αδίκως κούραση και εκνευρισμό στους άλλους. Ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διευθετήστε ένα οικονομικό θέμα που επείγει και εντείνετε τις προσπάθειες σας για να αυξήσετε το εισόδημα σας καθώς υπάρχουν υποχρεώσεις που βρίσκονται καθ’ οδόν και θα τα βρείτε σκούρα αν επαναπαυτείτε. Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να δικτυωθείτε και να αυξήσετε το πελατολόγιο σας, καθώς έχετε την εύνοια της Σελήνης. Η επικοινωνία σας με ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα ξύσει πληγές και θα σας προκαλέσει οργή κυρίως με τον εαυτό σας. Ενδεχομένως να μετανιώσετε για τον τρόπο που φερθήκατε και χάσατε την ευκαιρία να συμπορευτείτε μαζί του. Ωστόσο, δεν αξίζει να ασχολείστε με παλιές ιστορίες.

ΛΕΩΝ

Σας έχουν στριμώξει οι υποχρεώσεις όχι μόνο οι δικές σας, αλλά και μελών της οικογένειας και είστε συνεφιασμένοι σήμερα καθώς δεν βλέπετε να υλοποιούνται αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Σήμερα είναι προτιμότερο να αποφύγετε τις πολλές επαφές ακόμα και με οικεία σας πρόσωπα, καθώς υπάρχει κίνδυνος εκρηκτικού ξεσπάσματός σας. Στη προκειμένη φάση και έτσι που τα βλέπετε όλα μαύρα και άραχνα, είναι άσκοπο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση σας καθώς δεν είστε σε θέση να κρίνετε ξεκάθαρα και μπορεί να προκαλέσετε μία κατάσταση που θα είναι μη αναστρέψιμη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βγείτε για λίγο από το τριπ μιας συνεργασίας που τη θεωρείτε σίγουρη και βρείτε εναλλακτικές λύσεις, ώστε να μη μείνετε ξεκρέμαστοι. Ταυτόχρονα, περιορίστε τα έξοδα σας, ώστε να είστε σε θέση να ανταπεξέλθετε στις ανάγκες που βρίσκονται καθ’ οδόν και ρίξτε λίγο τους τόνους ώστε να μη δημιουργηθεί τεταμένο κλίμα στη δουλειά σας. Όταν σας πιάνει η μελαγχολία κλείνεστε στον εαυτό σας και προκαλείτε ερωτήματα στο περιβάλλον σας. Οι γονείς, πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες των παιδιών και για να το καταφέρετε, πρέπει να έχετε καλή ψυχολογία. Βάλτε στη ζωή σας καινούριες δραστηριότητες.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί μπορεί να χάσετε τον έλεγχο και πάνω στα νεύρα σας να πείτε λόγια που θα προκαλέσουν αναταραχή στις εργασιακές σας σχέσεις. Η μέρα απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή καθώς ο Άρης στο ζώδιο σας σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με τη Σελήνη και τον Ουρανό, που διανύουν τον τομέα των συνεργασιών και των σχέσεων και μπορεί να συμβούν ανατροπές. Επειδή είναι λίγο απίθανο να μπορέσετε να επιλύσετε σήμερα τις όποιες διαφορές σας, περάστε χρόνο με τον εαυτό σας, ώστε να ξεκουραστείτε και να δείτε πιο ψύχραιμα τα γεγονότα. Αν έχετε την ευχέρεια για να κάνετε ένα μασάζ, θα νιώσετε άλλοι άνθρωποι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσέξτε σήμερα οι Σκορπιοί και μην ανοίγεστε πολύ με καινούριες συμφωνίες και δεσμεύσεις καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ανατραπούν τα σχέδια σας αν έχετε εμπιστευτεί λάθος άτομα. Βολιδοσκοπήστε τις προθέσεις των άλλων, μην είστε ανυπόμονοι και βιαστικοί και αφήστε για κάποια άλλη στιγμή την λήψη αποφάσεων. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη. Κάντε μία παύση από τους προβληματισμούς και δώστε έμφαση στην φυσική και ψυχική σας ευεξία. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, περιποιηθείτε την εμφάνισή σας και κάντε καμιά βόλτα με φίλους ή με το ταίρι σας. Η μέρα ευνοεί την ψυχαγωγία και είστε αρκετά μπουχτισμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικά και περιουσιακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν σήμερα, κάτι που θα σας αποσυντονίσει και θα χαθεί πολύτιμος χρόνος από τις υποχρεώσεις σας. Σημειώστε κάπου αυτά που πρέπει να τακτοποιηθούν μιας και είναι πιθανό να ξεχάσετε κάτι λόγω αφηρημάδας και περισυλλογής. Η μέρα είναι ασταθής και χρήζει προσοχής. Με το να αποσιωποιείτε τα γεγονότα περιμένοντας να περάσει η μπόρα, όχι μόνο δεν βελτιώνεται η σχέση σας, αλλά προκαλείτε φοβερό εκνευρισμό στο ταίρι σας. Μην κρύβετε τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Αντιμετωπίστε τα εγκαίρως, ώστε να επιλυθούν προτού διαλυθεί η σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να νιώσετε μεγάλη ανασφάλεια σήμερα σχετικά με τα αποκτήματα και τα περιουσιακά σας, κάτι που θα σας οδηγήσει σε λήψη εσφαλμένων αποφάσεων, αν δε κρατήσετε την ψυχραιμία σας ώστε να σκεφτείτε λογικές λύσεις. Αν είστε σε πανικό, συζητήστε με κάποιο άτομο που μπορεί να σας δώσει ορισμένες πληροφορίες και συμβουλές. Κάνετε υπομονή και περιμένετε – ούτε εσείς δεν ξέρετε τι περιμένετε – να βελτιωθεί η σχέση σας, ενώ μέσα σας γνωρίζετε πολύ καλά πως είναι θέμα χρόνου να χωρίσετε. Εφόσον έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας και δεν έχετε καμία διάθεση για προσπάθεια, αναλάβετε το μέρος της ευθύνης σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βάλτε όριο στα έξοδα σας όσο είναι καιρός και μην κάνετε επιπολαιότητες που θα σας προκαλέσουν φοβερό άγχος στο εγγύς μέλλον. Η μέρα είναι αρκετά κουραστική και ενδεχομένως να θέλετε να ξεδώσετε μέσω του shopping therapy, δεν είναι όμως κατάλληλη στιγμή καθώς υπάρχει κίνδυνος υπερβολών. Μία συνάντηση θα σας κάνει να αλλάξετε διάθεση. Σας έχουν κουράσει απίστευτα συγγενικά πρόσωπα του συντρόφου σας και είστε μες στην ένταση κάθε φορά που συναντιέστε. Σήμερα αν μπορέσετε να αποφύγετε τις επαφές, θα είναι ό,τι καλύτερο μιας και είστε αρκετά αρπαγμένοι και χρειάζεστε χρόνο με τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα θα δείτε μια σχετική αύξηση του εισοδήματός σας, αλλά θα παν τα περισσότερα χρήματα σε οφειλές, κάτι που θα σας προκαλέσει μεγάλη αγανάκτηση. Σελήνη και Ουρανός στον Κριό σχηματίζουν δυσαρμονικές όψεις με τον Άρη και φέρνουν αναπάντεχα γεγονότα, που φρενάρουν τις υποθέσεις σας. Εστιάστε σε ένα πράγμα τη φορά. Οικονομικά θέματα που έρχονται στο προσκήνιο, επηρεάζουν την προσωπική σας ζωή και αρχίζουν να εμφανίζονται σύννεφα στη σχέση σας. Ωστόσο, δεν αξίζει να χαλάτε τις καρδιές σας με το ταίρι σας, εκτός κι αν υπάρχουν απωθημένα που ψάχνουν αφορμή για να εκτονωθούν.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων